נקנה Magnum T-2629 HD
הייתי היום אצלהם איש נחמד מאוד צביקה
ואמרתי לו שבזכות שהוא פה בפורום וקשוב לאנשים, שיפורים,עידכוני תוכנה וכ'ו
הממיר שלו מומלץ
ועכשיו להתרשמות שלי
ממיר חמוד מאוד קטן קומפקטי איכות מעולה
קולט יפה מאוד סביבות 80% עם האנטנה שלו (די מספיק לא?)
קצת שמע נמוך ביציאת HDMI אבל לא קריטי
ועידכון תוכנה נוסף על זה שהם שיחררו בדרך הם כרגע בודקים יציבות ואח'כ ישחררו אותו
ואמרתי לו שבזכות שהוא פה בפורום וקשוב לאנשים, שיפורים,עידכוני תוכנה וכ'ו
הממיר שלו מומלץ
ועכשיו להתרשמות שלי
ממיר חמוד מאוד קטן קומפקטי איכות מעולה
קולט יפה מאוד סביבות 80% עם האנטנה שלו (די מספיק לא?)
קצת שמע נמוך ביציאת HDMI אבל לא קריטי
ועידכון תוכנה נוסף על זה שהם שיחררו בדרך הם כרגע בודקים יציבות ואח'כ ישחררו אותו
תן לי לעדכן אותך שאחרי שעברתי 4 ממירים ועוד שתי טלויזיות עם ממיר מובנה, השמע הנמוך הוא השידור של עידן פלוס. זה לא קשור ל HDMI. כשאני קולט את ערוצי קפריסין השמע חזק מאד ואם אני מעביר לערוץ של עידן, חייב להגביר את הקול כדי לשמוע משהו.
תתחדש, זה באמת ממיר מצוין.
תתחדש, זה באמת ממיר מצוין.
תופעות שניתקלתי בעידכון הזה
1:הכתוביות big הם ממש לא big הם small
2:רקע השחור בכתוביות מיותר ומפריע (מזכיר את הכתוביות בסרט ערבי של ימי שישי בערוץ הראשון)
3:הכתוביות כמעט באמצע המסך להוריד אותם למקום הנכון
4:סימיני פיסוק וסימני שאלה מופיעים בתחילת משפט בצפיה בסרט עם תרגום srt
סה'כ במייל אחד ליצרן ניתן לתקן אבל בגלל שזה סינים אולי תצטרכו יותר ממייל אחד [חיוך]
תודה על התמיכה ואשמח לעזור בהמשך
תודה רבה לגיל 37 על ההמלצה הבחור מבין עניין
1:הכתוביות big הם ממש לא big הם small
2:רקע השחור בכתוביות מיותר ומפריע (מזכיר את הכתוביות בסרט ערבי של ימי שישי בערוץ הראשון)
3:הכתוביות כמעט באמצע המסך להוריד אותם למקום הנכון
4:סימיני פיסוק וסימני שאלה מופיעים בתחילת משפט בצפיה בסרט עם תרגום srt
סה'כ במייל אחד ליצרן ניתן לתקן אבל בגלל שזה סינים אולי תצטרכו יותר ממייל אחד [חיוך]
תודה על התמיכה ואשמח לעזור בהמשך
תודה רבה לגיל 37 על ההמלצה הבחור מבין עניין
נכון, באמת שמע נמוך גם ב Inovaגיל37 כתב:תן לי לעדכן אותך שאחרי שעברתי 4 ממירים ועוד שתי טלויזיות עם ממיר מובנה, השמע הנמוך הוא השידור של עידן פלוס. זה לא קשור ל HDMI. כשאני קולט את ערוצי קפריסין השמע חזק מאד ואם אני מעביר לערוץ של עידן, חייב להגביר את הקול כדי לשמוע משהו.
תתחדש, זה באמת ממיר מצוין....
אבל כשהיה לי ממיר עידן עם RCA השמע היה יותר גבוה.
עוד בעיה של עידן+ זה ה delay של 2 שניות בערך ביחס לכבלים ו YES.
ב 99% מהזמן זה לא מפריע אבל במשחקים של מכבי יודעים מה התוצאה לפי השאגות ברחוב ובבית עדיין השחקן זורק לסל.
נתקלתי בבעיית הדיליי של עידן פלוס לעומת השידורים של הוט/YES במשחקים של מכבי כשכל השכונה שואגת ישששששששש ואני עוד לא ראיתי את הסל.. אכן חוויה מוזרה אבל זאת לא אשמת הממיר, אלא של עידן פלוס (לא בטוח שיכולים לשלוט על זה).
שימו לב שכמו בכל ממיר, גם במגנום יש בקרת עוצמת קול (ווליום) ואפשר לעלות עד 32 כדי להגביר את העוצמה.
מהניסיון שלי כשאני מנסה לקלוט את שידורי קפריסין, כאשר האיכות מעל 40 אחוז, אפשר לראות את השידור בלי שיבושים בתמונה ומעל 50 אחוז התמונה כבר יציבה לגמרי.
כמובן שבעידן פלוס אין צורך להסתפק באחוזים כאלה ואפשר לשאוף ל-70 ומעלה.
שימו לב שכמו בכל ממיר, גם במגנום יש בקרת עוצמת קול (ווליום) ואפשר לעלות עד 32 כדי להגביר את העוצמה.
מהניסיון שלי כשאני מנסה לקלוט את שידורי קפריסין, כאשר האיכות מעל 40 אחוז, אפשר לראות את השידור בלי שיבושים בתמונה ומעל 50 אחוז התמונה כבר יציבה לגמרי.
כמובן שבעידן פלוס אין צורך להסתפק באחוזים כאלה ואפשר לשאוף ל-70 ומעלה.