בוש UNEO
מישהו מכיר או התנסה עם הכלי הנ"ל ?
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773277
על פניו נראה כפיתרון מעולה לDIY מזדמן בבית.
מחפש לרכוש סט ראשון של מקדחה \ מברגה לתיקונים מזדמנים (שום דבר מקצועי) ונתקלתי בזה.
אשמח לחוות דעת
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773277
על פניו נראה כפיתרון מעולה לDIY מזדמן בבית.
מחפש לרכוש סט ראשון של מקדחה \ מברגה לתיקונים מזדמנים (שום דבר מקצועי) ונתקלתי בזה.
אשמח לחוות דעת
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
כלי נחמד מאד !!!
לצערי שלי נגנב ואני שוקל לרכוש אחד נוסף !
בכלל, עד היום לא התאכזבתי מכלי עבודה של בוש... סוסי עבודה אמינים לאורך שנים !
הכלי הנ״ל עושה עבודה לא רעה במטלות ביתיות ממוצעות, יכולת הקידוח שלו בבטון וחומרים קשים אחרים מרשימה למדי...
המלצתי, לא להשתמש בו לקדיחות מעל 8 מ״מ קוטר, ותשתדל להשיג מקדחים מקוריים של בוש, בייחוד לבטון, הם עושים את כל ההבדל
בין הרגשה של קדיחה בחמאה לבין קדיחות קשות ולא מדויוקות...
לצערי שלי נגנב ואני שוקל לרכוש אחד נוסף !
בכלל, עד היום לא התאכזבתי מכלי עבודה של בוש... סוסי עבודה אמינים לאורך שנים !
הכלי הנ״ל עושה עבודה לא רעה במטלות ביתיות ממוצעות, יכולת הקידוח שלו בבטון וחומרים קשים אחרים מרשימה למדי...
המלצתי, לא להשתמש בו לקדיחות מעל 8 מ״מ קוטר, ותשתדל להשיג מקדחים מקוריים של בוש, בייחוד לבטון, הם עושים את כל ההבדל
בין הרגשה של קדיחה בחמאה לבין קדיחות קשות ולא מדויוקות...
הפוטר הוא מיוחד?
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
באופן אישי אני מעדיף את הסדרה הכחולה וכלים חשמליים לחלוטין (לא סוללה).
כמובן, למעט מברגה.
כלים על סוללות נחלשים עם הזמן ואז צריך להחליף סוללה שלרוב עלותה כמה מאת שקלים ואז עולה השאלה האם לקנות חדש...
יש לי כליים חשמליים שחיים כבר כמה שנים טובות בלי בעיות.
חוצמזה, כלי על סוללה חלש יותר מכלי מקביל באיכות ובעלות מכלי חשמלי (עם חוט), מנסיון אישי.
אגב, ברמת המחירים הזו ניתן לקנות פטישון של בוש.
כמובן, למעט מברגה.
כלים על סוללות נחלשים עם הזמן ואז צריך להחליף סוללה שלרוב עלותה כמה מאת שקלים ואז עולה השאלה האם לקנות חדש...
יש לי כליים חשמליים שחיים כבר כמה שנים טובות בלי בעיות.
חוצמזה, כלי על סוללה חלש יותר מכלי מקביל באיכות ובעלות מכלי חשמלי (עם חוט), מנסיון אישי.
אגב, ברמת המחירים הזו ניתן לקנות פטישון של בוש.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
אבל זאת בדיוק הנקודה, במקום לרכוש 2 כלים שונים (מברגה , מקדחה) יש את האופציה למכשיר משולב (כמובן פחות טוב ב2 התחומים) שעושה את שניהם.
כמו שציינתי אני לא שיפוצניק, מחפש רק משהו לקידוחים \ הברגות מזדמנות.
סוללה תמיד אפשר להביא מאיביי ברבע מחיר.
סוללה תמיד אפשר להביא מאיביי ברבע מחיר.
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
קח בחשבון שהכלי לא אידיאלי בתור מברגה...shuali כתב:אבל זאת בדיוק הנקודה, במקום לרכוש 2 כלים שונים (מברגה , מקדחה) יש את האופציה למכשיר משולב (כמובן פחות טוב ב2 התחומים) שעושה את שניהם.
סוללה תמיד אפשר להביא מאיביי ברבע מחיר....
אין לו קלאץ׳ ובתור פטישון הוא יכול לקרוע לך ברגים בקלות (קרה לי יותר מפעם אחת)
מקדחה ומברגה בנפרד תמיד עדיף...
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
מסכים עם אייל, כל כלי בנפרד.
ניסית פעם לעבוד עם דיסק על מקדחה? לרוב זה לא נוח.
אני מאמין בהפרדת כוחות מלאה - מסור עגול, אנכי, דיסק, מברגה, מקדחה.
כל אחד ותפקידו.
לגבי הסוללה - גם מאיביי המחירים לא תמיד זולים, קשה לפעמים למצוא את הדגם הנכון בגלל נושא החשמל וזה כאב ראש.
בנוסף לכל זה, ברגע שגילית שצריך להחליף את הסוללה זה עניין של חודש עד שתהיה לך חדשה אחרי שמצאת דגם, משלוח, מכס ושאר מרעין בישין.
ולדעתי דווקא בגלל שאני לא בעל מקצוע אני צריך את הכלי זמין בדיוק ברגע שאשתי רוצה שאעשה משהו.
לא מחר, לא אח"כ. עכשיו.
אגב, פירקתי פעם כמה פסים של דק. מברגה\מקדחה ירוקה של בוש לא הזיזה את הברגים בכלל בזמן שוולף חשמלית מצ'וקמקת הוציאה אותם.
ניסית פעם לעבוד עם דיסק על מקדחה? לרוב זה לא נוח.
אני מאמין בהפרדת כוחות מלאה - מסור עגול, אנכי, דיסק, מברגה, מקדחה.
כל אחד ותפקידו.
לגבי הסוללה - גם מאיביי המחירים לא תמיד זולים, קשה לפעמים למצוא את הדגם הנכון בגלל נושא החשמל וזה כאב ראש.
בנוסף לכל זה, ברגע שגילית שצריך להחליף את הסוללה זה עניין של חודש עד שתהיה לך חדשה אחרי שמצאת דגם, משלוח, מכס ושאר מרעין בישין.
ולדעתי דווקא בגלל שאני לא בעל מקצוע אני צריך את הכלי זמין בדיוק ברגע שאשתי רוצה שאעשה משהו.
לא מחר, לא אח"כ. עכשיו.
אגב, פירקתי פעם כמה פסים של דק. מברגה\מקדחה ירוקה של בוש לא הזיזה את הברגים בכלל בזמן שוולף חשמלית מצ'וקמקת הוציאה אותם.
של כל דבר עם 4 גלגלים!