בעיה ICEFILMS
כשאני לוחץ על התוסף הוא כותב לי שהחיבור לרשת נכשל. (הגירסא העדכנית של התוסף).
מערכת OPENELEC RPI.
חיפשתי בפורום ויש אנשים שאמרו להתקין את channel 1.
התקנתי, ועדין התוסף ICEFILMS לא עובד.
למישהו יש רעיון?
תודה מראש!!!
מערכת OPENELEC RPI.
חיפשתי בפורום ויש אנשים שאמרו להתקין את channel 1.
התקנתי, ועדין התוסף ICEFILMS לא עובד.
למישהו יש רעיון?
תודה מראש!!!
כדי לפתור את זה פשוט הורדתי ידנית את ה metapacks העדכניות ביותר, הלכתי לקוד ושיניתי שהוא יקרא את החבילות דרך התקייה שלשם הורדתי את החבילות (יש לציין שיש כביכול אפשרות כזו מובנית בהגדרות של התוסף, אך משום מה היא לא עובדת טוב, לפחות לא לי).
אתה יכול בבקשה לסביר איך בדיוק עושים זאת?giggity47 כתב:כדי לפתור את זה פשוט הורדתי ידנית את ה metapacks העדכניות ביותר, הלכתי לקוד ושיניתי שהוא יקרא את החבילות דרך התקייה שלשם הורדתי את החבילות (יש לציין שיש כביכול אפשרות כזו מובנית בהגדרות של התוסף, אך משום מה היא לא עובדת טוב, לפחות לא לי)....
קודם כל אתה מוריד את החבילות: https://mega.co.nz/#!fQB2UJbT!HFCciP6pD ... _MQyP4y52A
עכשיו יהיה לך קובץ rar גדול שמכיל בתוכו כמה קבצי zip, תוציא את קבצי ה zip אל תוך תקייה מסויימת (שישארו כ zip, פשוט לא בתוך ה rar).
לאחר מכן, אתה צריך לערוך קובץ בשם container_urls.py שיגרום לתוסף לקרוא את החבילות מהמחשב שלך,
אצלי הקובץ נמצא כאן: C:\Users\Owner\AppData\Roaming\XBMC\addons\plugin.video.icefilms\resources\lib
*תשנה את השם owner לשם של המחשב שלך*
מה שאתה צריך לשנות נמצא מתחת ל date update#, בסך הכל אתה רואה בתוך הגרשיים כתובת אינטרנט שמשם הוא מוריד את החבילות, תשנה את הכתובת הזו לנתיב שאליו הורדת את החבילות. אצלי לדוגמא החבילות נמצאות בתוך תקייה בשם icefilms בכונן C לכן מה שכתבתי זה: file:///C:/icefilms/ (ככה זה פשוט המבנה של הנתיב).
עכשיו יהיה לך קובץ rar גדול שמכיל בתוכו כמה קבצי zip, תוציא את קבצי ה zip אל תוך תקייה מסויימת (שישארו כ zip, פשוט לא בתוך ה rar).
לאחר מכן, אתה צריך לערוך קובץ בשם container_urls.py שיגרום לתוסף לקרוא את החבילות מהמחשב שלך,
אצלי הקובץ נמצא כאן: C:\Users\Owner\AppData\Roaming\XBMC\addons\plugin.video.icefilms\resources\lib
*תשנה את השם owner לשם של המחשב שלך*
מה שאתה צריך לשנות נמצא מתחת ל date update#, בסך הכל אתה רואה בתוך הגרשיים כתובת אינטרנט שמשם הוא מוריד את החבילות, תשנה את הכתובת הזו לנתיב שאליו הורדת את החבילות. אצלי לדוגמא החבילות נמצאות בתוך תקייה בשם icefilms בכונן C לכן מה שכתבתי זה: file:///C:/icefilms/ (ככה זה פשוט המבנה של הנתיב).
במקום להשתמש בתוספים גרועים עד 720p יש לך את mash up לדוגמא, טוב פי כמה.