שוקל ברצינות רכישה של Custom IEM
שלום לכולם
לאחר תקופה ארוכה בה אני כבר לא משתמש באוזניות, הדחף עדיין בועט בי!
אני בהתלבטות בלתי פוסקת האם לקנות כבל ולהחיות את ה-215 מן המתים. אבל אתם יודעים מה? אין לי כוח לזה.
אם כבר, אני מעדיף להשקיע אחת ולתמיד במשהו שילווה אותי לכמה שנים טובות.
ברור לי שמדובר בהשקעה של כמה אלפי שקלים, ואין לי בעיה, כל עוד התמורה לכך תשאיר אותי המום.
לרוב אני מאזין לפופ, רוק, מטאל וטראנס.
ב-535 שהחזקתי בעבר, התאכזבתי בעיקר מהמחסור בבאס, ומהגבוהים שהיו כושלים בעליות.
אני מחפש אוזניה שתנגן כמה שיותר נאמן למקור. באס הדוק, נמוך ומהיר. גבוהים שיודעים לעלות בדיוק עד לפני הנקודה בה מגיע ה"היס".
ברור לי שבודדים האנשים שבאמת יוכלו להמליץ לי פה על קאסטם, אבל גם ביקורות והכרות מסוימת על האוזניה יהיו מספיק טובות.
בגדול אני כרגע מכוון על ה-1964 EARS V6-stage או ה-V6 הרגילות. שלחתי מייל ל-1964 בשאלה של מה לדעתם יהיה אופטימלי יותר עבורי.
קראתי את הביקורת המדהימה על ה-JH-16, אבל אני לא מעוניין להוציא קרוב ל-6 אלף על אוזניה.
התקציב שלי יושב על 4 אלף גג (כולל הכל)
הבחירה שלי ב-1964 מגיעה מביקורות שמראות תמורה טובה למחיר.
אשמח לעזרתכם בבחירה, ואם למישהו יש עוד משהו להוסיף - אנא שתף!
תודה!
לאחר תקופה ארוכה בה אני כבר לא משתמש באוזניות, הדחף עדיין בועט בי!
אני בהתלבטות בלתי פוסקת האם לקנות כבל ולהחיות את ה-215 מן המתים. אבל אתם יודעים מה? אין לי כוח לזה.
אם כבר, אני מעדיף להשקיע אחת ולתמיד במשהו שילווה אותי לכמה שנים טובות.
ברור לי שמדובר בהשקעה של כמה אלפי שקלים, ואין לי בעיה, כל עוד התמורה לכך תשאיר אותי המום.
לרוב אני מאזין לפופ, רוק, מטאל וטראנס.
ב-535 שהחזקתי בעבר, התאכזבתי בעיקר מהמחסור בבאס, ומהגבוהים שהיו כושלים בעליות.
אני מחפש אוזניה שתנגן כמה שיותר נאמן למקור. באס הדוק, נמוך ומהיר. גבוהים שיודעים לעלות בדיוק עד לפני הנקודה בה מגיע ה"היס".
ברור לי שבודדים האנשים שבאמת יוכלו להמליץ לי פה על קאסטם, אבל גם ביקורות והכרות מסוימת על האוזניה יהיו מספיק טובות.
בגדול אני כרגע מכוון על ה-1964 EARS V6-stage או ה-V6 הרגילות. שלחתי מייל ל-1964 בשאלה של מה לדעתם יהיה אופטימלי יותר עבורי.
קראתי את הביקורת המדהימה על ה-JH-16, אבל אני לא מעוניין להוציא קרוב ל-6 אלף על אוזניה.
התקציב שלי יושב על 4 אלף גג (כולל הכל)
הבחירה שלי ב-1964 מגיעה מביקורות שמראות תמורה טובה למחיר.
אשמח לעזרתכם בבחירה, ואם למישהו יש עוד משהו להוסיף - אנא שתף!
תודה!
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
היו לי את ה jh13 . אכן אוזניות מדהימות. אך את מסע האימים של ההתאמה האישית אני לא מאחל לאף אחד. הלוך חזור, פעם טוב פעם פחות טוב, מעולם לא היה מושלם. ויתרתי על ההרפתקה והפסדתי המון. הייתי הולך על איזה יוניברסל טובה. לא חסר היום לפי מיטב הבנתי.
תוכל לקרוא בקישור הבא: http://bit.ly/1lE7b8J
לגבי נושא ההתאמה, כבר כתבתי בפוסט קודם, הולכים לאחד המכונים, עושים ear impression ואת התבניות שיצרו, שולחים לחברה. לא אמורה להיות שום בעיה עם זה ככל שהדברים נעשים במקום מקצועי ומורשה.
לגבי נושא ההתאמה, כבר כתבתי בפוסט קודם, הולכים לאחד המכונים, עושים ear impression ואת התבניות שיצרו, שולחים לחברה. לא אמורה להיות שום בעיה עם זה ככל שהדברים נעשים במקום מקצועי ומורשה.