D-Link 7850U ומדפסות אלחוטיות- מה שבזק לא אומרים
אהלן חבר׳ה,
לצערי, אחרי כמעט שנה עם המודם/ראוטר שבזק מספקים בבלעדיות, הבנתי שיש משהו חשוב שהם לא מספרים:
שמתי לב שהמדספת נהייתה ״עצלנית״, משמע, מדפיסה שורה לדקה, ולא משנה מה עשיתי ומה ניסיתי וכמה נתחתי כל הגדרה והגדרה הן במדפסת והן במכשיר.
אז דיברתי עם התמיכה של D-Link תוך שאני מפרט את הבעיה לפרטים, מה עשיתי ומה קורה, והתשובה שקיבלתי, בקצרה:
אין לשרת זה אפשרות של הגדרות מדפסות והוא עובד על פרוטוקול IPP גנרי. יתכן מאוד שיש בעיית תאימות לחלק מהמדפסות איתו במיוחד אלו שעובדים עם דרייברים יחודיים
מה שאומר, שאני תקוע עם מכשיר ״דגל״ של בזק, שמתפקד מקסימום כמו בזנ״ט.
אז התקשרתי לבזק, ולאחר שהנציגה ביררה עם גבוה, אמרה לי משהו בסגנון: ״כן, יש מכשירים שהמודם לא תומך בהם״
מעולה, למה רק עכשיו אני צריך לשמוע מזה? אז מה אני עושה עם הפאשלה שלכם?
״לך לחנות בזק הקרובה לביתך״
״אבל החנות הכי קרובה נמצאת במרחק של שתי ערים מפה... אתם עשיתם טעות, למה אני צריך לדאוג? שלחי בדואר״
״לא יכולים להתחייב לסוג המכשיר בדואר״
בקיצור... היו לי צרות עם בזק, אבל טעויות קורים... אבל על פאשלות כמו אלה, זה כבר עניין מאכזב ומרגיז.
אז למי שחפץ במכשיר ה״מתקדם״ הזה, שיחשוב ויברר טוב טוב אם הוא תומך במכשירים שאיתם יעבוד.
בהצלחה לכם
לצערי, אחרי כמעט שנה עם המודם/ראוטר שבזק מספקים בבלעדיות, הבנתי שיש משהו חשוב שהם לא מספרים:
שמתי לב שהמדספת נהייתה ״עצלנית״, משמע, מדפיסה שורה לדקה, ולא משנה מה עשיתי ומה ניסיתי וכמה נתחתי כל הגדרה והגדרה הן במדפסת והן במכשיר.
אז דיברתי עם התמיכה של D-Link תוך שאני מפרט את הבעיה לפרטים, מה עשיתי ומה קורה, והתשובה שקיבלתי, בקצרה:
אין לשרת זה אפשרות של הגדרות מדפסות והוא עובד על פרוטוקול IPP גנרי. יתכן מאוד שיש בעיית תאימות לחלק מהמדפסות איתו במיוחד אלו שעובדים עם דרייברים יחודיים
אז התקשרתי לבזק, ולאחר שהנציגה ביררה עם גבוה, אמרה לי משהו בסגנון: ״כן, יש מכשירים שהמודם לא תומך בהם״
״אבל החנות הכי קרובה נמצאת במרחק של שתי ערים מפה... אתם עשיתם טעות, למה אני צריך לדאוג? שלחי בדואר״
בקיצור... היו לי צרות עם בזק, אבל טעויות קורים... אבל על פאשלות כמו אלה, זה כבר עניין מאכזב ומרגיז.
אז למי שחפץ במכשיר ה״מתקדם״ הזה, שיחשוב ויברר טוב טוב אם הוא תומך במכשירים שאיתם יעבוד.
בהצלחה לכם
בנוגע להחלפה
אל תוותר, תדרוש החלפה עד לבית שלך.
אל תוותר, תדרוש החלפה עד לבית שלך.
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
shlomy8 כתב:אהלן חבר׳ה,
בהצלחה לכם
שמע חבר יקר בוא נכנס רגע לפרופורציות
בזק מספקים ראוטר משולב מודם איפה כתוב לך שבזק אמורה לתמוך
בחיבור מדפסת לראוטר שלהם ? זה שיש לך כניסת USB ושרת מדפסות
זה לא אומר שלבזק ממש מעניין מה אתה מחבר לראוטר כל משמעניין אותם
זה כמה דברים
1. למכור לך ראוטר ב 600 שח בערך שעלות יצור שלו פחות מ 5 דולר ליחידה וככה לדפוק אותך ואת הכיס שלך
2. לבזק לא מזיז בכלל אם אתה נהנה מהראוטר או לא ואם יש לך תקלות וכן אז תילך לבזק סטור ותחליף
משזה אומר שאתה מחזיר להם ראוטר מיד ראשונה ומקבל ראוטר יד שניה שהיה אצל מישהו אחר שהלך בדיוק
כמוך רק כנראה על משהו אחר ואתה שהחזרת ראוטר חדש קבלת Zבל יד שניה והראוטר שלך החדש
כבר באותו יום בדרכו לעוד ''לקוח מרוצה של בזק ''
3.בזק קונה את הראוטרים האלה מיצרן בסין שעלות הראוטרים האלה כל יחידה פחות מ 5 דולר כמו שיסן מייצרת את
המקס טוטאל שלהם בטוייוואן או סין ועלות שלו היא 7.5 דולר ליחידה
ואתה בתור ישראלי אתה לא מודע לזה שהחברות תקשורת בישראל לא משנה איזה חברה המוטו שלה זה
'' פראיירים לא מתים רק מתחליף '' ?
קבלת ציוד פח Zבל שלמת עליו 600 שח ואתה מצפה לקבל תמיכה במדפסות כנציגים של בזק בקושי יודעים מה הבדל בין ראוטר למודם?
אתה רוצה להדפיס במדפסת שלך ושכל השאר מחשבים ידפיסו תחבר את המדפסת לאחד המחשבים שתף את המדפסת
ברשת שלך וזה הכל
או שתילך תקנה ראוטר פרטי שכן יודע להדפיס כמו שצריך במדפסת שמחוברת בחיבור USB
למרות שאני אישית לא נתקלתי בראוטרים כאלה ביתיים שיודעים לעשות את זה כמו שצריך פרט
למדפסת שמחוברת בחיבור LAN לראוטר
יש משפט שאומר ולא משנה מה תגיד או תחשוב ... '' רוצה איכות? תשלם ''
...
תודה על התגובות...
האמת שלא ציפיתי להרבה איכות מבזק אחרי כמה מדורי גיהנום שעברתי איתם בגל בורות טכנית,
נו, אבל מה לעשות... לעבור להוט? ממש חרב פיפיות.
בכל מקרה,
קראתי על הנתבים האחרים שלהם (שהם מציעים להחליף לי), ואני עדיין מרגיש שלא יצא לי מזה טוב.
מה אתם ממליצים?
להביא מבזק מודם ולקנות ראוטר פרטי?
האם יש דגם סביר לראוטר/מודם שתוכלו להמליץ עליו?
האמת שלא ציפיתי להרבה איכות מבזק אחרי כמה מדורי גיהנום שעברתי איתם בגל בורות טכנית,
נו, אבל מה לעשות... לעבור להוט? ממש חרב פיפיות.
בכל מקרה,
קראתי על הנתבים האחרים שלהם (שהם מציעים להחליף לי), ואני עדיין מרגיש שלא יצא לי מזה טוב.
מה אתם ממליצים?
להביא מבזק מודם ולקנות ראוטר פרטי?
האם יש דגם סביר לראוטר/מודם שתוכלו להמליץ עליו?