מטחנה מצויינת במחיר מעניין עם הובלה ,מכס ושנאי
-
ym
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 146
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
נראה מעניין רק שזה לא המחיר הסופי (עדיין יש הצעות לא?), קח בחשבון תוספת מע"מ ואי ודאות מסוימת לגבי מצב המכונה.
שנאי זה מעצבן אבל כיוון שזו מטחנה אולי זה לא סוף העולם.
לסיכום עם כל המסביב תגיע לכיוון מחיר צ'אדו E37/E37S חדשה (מדאדא) שלא ממש נופלת ברמת הטחינה.
שנאי זה מעצבן אבל כיוון שזו מטחנה אולי זה לא סוף העולם.
לסיכום עם כל המסביב תגיע לכיוון מחיר צ'אדו E37/E37S חדשה (מדאדא) שלא ממש נופלת ברמת הטחינה.
- Mimi111
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 755
אם כבר הזכרת את צ׳אדו, ראיתי אותה בדאדא ובסרטונים של נגרו ורציתי לשאול מה בינה לבין המאצר? האם יש הפרשי עלויות והאם לאחת מהן יתרונות?
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
המחיר דיי בסביבה של המאצר האלקטרונית ממה שאני זוכר לשני הדגמים, ה e37s קצת יותר יקרה מה e37 ומגיעה עם דסקיות 83 ממ.
לשתיהן יש אפשרות להופר קטן כמו של המאצר מיני ויש אותן בצבע אפור ושחור.
טוחנות מאוד מהר, בנויות ברמה מסחרית אך לא מגושמות כמו מטחנות מסחריות אחרות ומאוד שקטות בזמן הטחינה.
ממה שאני זוכר יש גושים בטחינה יותר מהמאצר אך מהירות הטחינה והדסקיות הגדולות הופכים את הצ׳אדו (לדעתי) למטחנה טובה יותר.
המאצר מטחנה מעולה לבית אבל התמחור המופרך שלה הופך אותה לכמעט לא רלוונטית, אפשר לבדוק הצעות מחו״ל ולקבל אותה במחיר יותר שפוי.
לשתיהן יש אפשרות להופר קטן כמו של המאצר מיני ויש אותן בצבע אפור ושחור.
טוחנות מאוד מהר, בנויות ברמה מסחרית אך לא מגושמות כמו מטחנות מסחריות אחרות ומאוד שקטות בזמן הטחינה.
ממה שאני זוכר יש גושים בטחינה יותר מהמאצר אך מהירות הטחינה והדסקיות הגדולות הופכים את הצ׳אדו (לדעתי) למטחנה טובה יותר.
המאצר מטחנה מעולה לבית אבל התמחור המופרך שלה הופך אותה לכמעט לא רלוונטית, אפשר לבדוק הצעות מחו״ל ולקבל אותה במחיר יותר שפוי.
- Lyonia
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
אני מזכיר שהיא מיועדת לתקן אמריקאי והיא
זה לא כל כך פשוט
- 110 וולט
- Motor output: 545 watts
- Amps 4.6
- Weight: 30 lb - 13.5 kg
זה לא כל כך פשוט
Life is too short for bad coffee
- shayar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
מטחנה אמריקאית?
השנאי לא מטפל בבעיה קשה יותר, שהיא התדר. המנוע בנוי לעבודה ב 60 הרץ ובתדר הרשת שלנו 50 הרץ הוא יתחמם יותר ! לא להכניס ראש בריא למיטת פאקיר.
- Lyonia
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
למי שגר בארצות הברית (יש פה מישהו) זה טוב, לכל אחרים זה לא משתלם - משלוח, החלפת מנוע, שינוים אחרים ....
Life is too short for bad coffee
- שמוליק_טל
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 581
Re: מטחנה אמריקאית?
בתיאוריה זה נכון, המנוע אמור להתחמם יותר, אבל זה ממש זניח בהפעלות הקצרות של מטחנת קפה.shayar כתב:השנאי לא מטפל בבעיה קשה יותר, שהיא התדר. המנוע בנוי לעבודה ב 60 הרץ ובתדר הרשת שלנו 50 הרץ הוא יתחמם יותר ! לא להכניס ראש בריא למיטת פאקיר....
יש לי מספר כלי עבודה לעץ מארה"ב שעובדים עם שנאי ואין איתם שום בעיה כבר הרבה שנים. בכלי עבודה המנוע עובד ברצף הרבה מאוד זמן ותחת עומס גבוה. במטחנת קפה זה אף פעם לא יקרה.
יש לי גם מקרר של אמנה שעובד עם שנאי כבר כמעט 20 שנה ברצף בלי שום בעיות.