מטחנה מצויינת במחיר מעניין עם הובלה ,מכס ושנאי

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
ym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146

שליחה

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4726

שליחה

נראה מעניין רק שזה לא המחיר הסופי (עדיין יש הצעות לא?), קח בחשבון תוספת מע"מ ואי ודאות מסוימת לגבי מצב המכונה.
שנאי זה מעצבן אבל כיוון שזו מטחנה אולי זה לא סוף העולם.

לסיכום עם כל המסביב תגיע לכיוון מחיר צ'אדו E37/E37S חדשה (מדאדא) שלא ממש נופלת ברמת הטחינה.

Mimi111
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 755

שליחה

אם כבר הזכרת את צ׳אדו, ראיתי אותה בדאדא ובסרטונים של נגרו ורציתי לשאול מה בינה לבין המאצר? האם יש הפרשי עלויות והאם לאחת מהן יתרונות?

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4726

שליחה

המחיר דיי בסביבה של המאצר האלקטרונית ממה שאני זוכר לשני הדגמים, ה e37s קצת יותר יקרה מה e37 ומגיעה עם דסקיות 83 ממ.
לשתיהן יש אפשרות להופר קטן כמו של המאצר מיני ויש אותן בצבע אפור ושחור.

טוחנות מאוד מהר, בנויות ברמה מסחרית אך לא מגושמות כמו מטחנות מסחריות אחרות ומאוד שקטות בזמן הטחינה.
ממה שאני זוכר יש גושים בטחינה יותר מהמאצר אך מהירות הטחינה והדסקיות הגדולות הופכים את הצ׳אדו (לדעתי) למטחנה טובה יותר.

המאצר מטחנה מעולה לבית אבל התמחור המופרך שלה הופך אותה לכמעט לא רלוונטית, אפשר לבדוק הצעות מחו״ל ולקבל אותה במחיר יותר שפוי.

Lyonia
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593

שליחה

אני מזכיר שהיא מיועדת לתקן אמריקאי והיא

• 110 וולט
  • Motor output: 545 watts
  • Amps 4.6
  • Weight: 30 lb - 13.5 kg

זה לא כל כך פשוט
Life is too short for bad coffee

shayar
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

מטחנה אמריקאית?

שליחה

השנאי לא מטפל בבעיה קשה יותר, שהיא התדר. המנוע בנוי לעבודה ב 60 הרץ ובתדר הרשת שלנו 50 הרץ הוא יתחמם יותר ! לא להכניס ראש בריא למיטת פאקיר.

Lyonia
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593

שליחה

למי שגר בארצות הברית (יש פה מישהו) זה טוב, לכל אחרים זה לא משתלם - משלוח, החלפת מנוע, שינוים אחרים ....
Life is too short for bad coffee

שמוליק_טל
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581

Re: מטחנה אמריקאית?

שליחה

shayar כתב:השנאי לא מטפל בבעיה קשה יותר, שהיא התדר. המנוע בנוי לעבודה ב 60 הרץ ובתדר הרשת שלנו 50 הרץ הוא יתחמם יותר ! לא להכניס ראש בריא למיטת פאקיר.
...
בתיאוריה זה נכון, המנוע אמור להתחמם יותר, אבל זה ממש זניח בהפעלות הקצרות של מטחנת קפה.
יש לי מספר כלי עבודה לעץ מארה"ב שעובדים עם שנאי ואין איתם שום בעיה כבר הרבה שנים. בכלי עבודה המנוע עובד ברצף הרבה מאוד זמן ותחת עומס גבוה. במטחנת קפה זה אף פעם לא יקרה.
יש לי גם מקרר של אמנה שעובד עם שנאי כבר כמעט 20 שנה ברצף בלי שום בעיות.

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”