איך קונים/בוחרים רמקולים כשצריכים סוגים שונים?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Ran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

השאלה שלי מתייחסת לבנייה של בית חדש בו אני צריך שני רמקולים שקועים בקיר בצד האחורי.
האם אני צריך לקנות 2 רמקולים שקועי קיר, שני רמקולים קדמיים (נגיד מתאימים למדף), סנטר וסאבוופר, בנפרד?
אני לא רואה סטים של רמקולים שבהם יש זוג שקועים לכן אני שואל האם צריך לפצל את הרכישה כך?
האם הם צריכים להיות מאותה חברה? או רק לדאוג שאני מסוגל לחבר את הרסיבר אליהם?

ועוד שאלה חשובה - למעשה צריך לספק את קופסאות הביטון הרבה לפני שמתקינים רמקולים, האם אני צריך כבר לקנות רמקולים עם קופסאות ביטון מתאימות, או שמא קופסאות ביטון הן משהו גלובאלי (במידה סטנדרטית) שאפשר לרכוש עכשיו וכשיגיע הזמן, לקנות רמקולים מתאימים?

תודה

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 173 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

הייתי מעביר את השאלה לפורום רב-ערוצי

שליחה #2 

Ran כתב:האם אני צריך לקנות 2 רמקולים שקועי קיר, שני רמקולים קדמיים (נגיד מתאימים למדף), סנטר וסאבוופר, בנפרד?
אני לא רואה סטים של רמקולים שבהם יש זוג שקועים לכן אני שואל האם צריך לפצל את הרכישה כך?
...
כן

האם הם צריכים להיות מאותה חברה?
...
לא חייבים

או רק לדאוג שאני מסוגל לחבר את הרסיבר אליהם?
...
שאלה לא מובנת. אפשר לחבר רסיבר לכל רמקולים (אלא אם כן הם מוגברים, ולא מדובר על כאלה).

לגבי קופסאות ביטון יש מומחים גדולים ממני, אבל ככל הידוע לי אין גודל אחד סטנדרטי. תלוי ברמקולים.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”