התייעצות לפני קניה
אני מחפש טלווזיה קטנה לחדר מכיוון שהמרחק גדול אני צריך להסתפק בעד 29" בערך 70 סנטימטר רוחב זה כל מה שיש לי.
אולי תוכלו להגיד לי מה עדיף מהטלווזיות הבאות או להמליץ על משהו חדש.
http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e ... 320,843382
תודה מראש
לירון יוליס
אולי תוכלו להגיד לי מה עדיף מהטלווזיות הבאות או להמליץ על משהו חדש.
http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e ... 320,843382
תודה מראש
לירון יוליס
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
מה כוונה מרחק גדול ?
האם המרחק בין המיטה למסך הינו גדול?
ברמות מחיר כאילו לא ניתן להשיג איכויות מעולות .מבחינת האופציה תבדוק את השרפ או את הטושיבה בחנויות
ותראה מה מתאים לעינך
האם המרחק בין המיטה למסך הינו גדול?
ברמות מחיר כאילו לא ניתן להשיג איכויות מעולות .מבחינת האופציה תבדוק את השרפ או את הטושיבה בחנויות
ותראה מה מתאים לעינך
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
לא יודע למה התכוונתי, התלבלבתי על כל הראש מסתבר אני קורא את מה שרשמתי וכזה WTF?
המרחק בחדר לא כזה גדול 4 4 וחצי מטר מהמיטה לטלווזיה אבל זה לא כזה משנה מכוון שהרוחב שיש לי בין הארון לספרייה הוא 70 סנטימטר עם שקע פנימה.
משום כך טלווזיה של 32 לא נכנסת דבר, ואני לא מבין למה טלווזיות שיותר קטנות מ32 עולות יותר משהו דפוק פה.
חשבתי אולי מישהו מכיר את הדגמים כי אני לא יודע איזה חנויות מוכרות את הטלווזיות האלה באזור הקריות אחרת מזמן הייתי הולך לבדוק.
לפי מה שקראתי יש טלווזיות מחברות לא מוכרות שיכולות במחיר הזה להציע 1920X1080 אבל אני שהן יתקלקלו אז אני מקווה שאני לא אשים יותר מדי לב להבדל ברזולוציה עקב המרחק הזה של 4 מטר וגם בדרך כלל אני מוריד 720P אז אין סיבה שאני יתחיל להוריד 1080
המרחק בחדר לא כזה גדול 4 4 וחצי מטר מהמיטה לטלווזיה אבל זה לא כזה משנה מכוון שהרוחב שיש לי בין הארון לספרייה הוא 70 סנטימטר עם שקע פנימה.
משום כך טלווזיה של 32 לא נכנסת דבר, ואני לא מבין למה טלווזיות שיותר קטנות מ32 עולות יותר משהו דפוק פה.
חשבתי אולי מישהו מכיר את הדגמים כי אני לא יודע איזה חנויות מוכרות את הטלווזיות האלה באזור הקריות אחרת מזמן הייתי הולך לבדוק.
לפי מה שקראתי יש טלווזיות מחברות לא מוכרות שיכולות במחיר הזה להציע 1920X1080 אבל אני שהן יתקלקלו אז אני מקווה שאני לא אשים יותר מדי לב להבדל ברזולוציה עקב המרחק הזה של 4 מטר וגם בדרך כלל אני מוריד 720P אז אין סיבה שאני יתחיל להוריד 1080
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
במרחק כזה לא תוכל להבחין בתכני HD לעומת SD בגדלי מסך אילו.
ההמלצה עדיין תקפה לבחון את המסכים לפני הרכישה וכמובן כמה שיותר אחריות שווה שקט נפשי.
ההמלצה עדיין תקפה לבחון את המסכים לפני הרכישה וכמובן כמה שיותר אחריות שווה שקט נפשי.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
רגע, נראה לי שלא הבנתי..
מרחק הצפייה 4 מטר בערך ואתה מחפש מסך 29 אינץ' ??
אם כן, אז לא מבין מה העניין. מסך כזה קטן ממרחק כזה גם ככה לא רואים כלום. לא חושב שזה משנה מה תיקח, העיקר שהמחיר יהיה סביר, יגיע עם אחריות טובה ועם כל החיבורים שאתה צריך.
סתם לצורך הרפרנס, למרחק צפייה שלך מומלץ בדרך כלל מסך בגודל 60-65 אינץ'.
מרחק הצפייה 4 מטר בערך ואתה מחפש מסך 29 אינץ' ??
אם כן, אז לא מבין מה העניין. מסך כזה קטן ממרחק כזה גם ככה לא רואים כלום. לא חושב שזה משנה מה תיקח, העיקר שהמחיר יהיה סביר, יגיע עם אחריות טובה ועם כל החיבורים שאתה צריך.
סתם לצורך הרפרנס, למרחק צפייה שלך מומלץ בדרך כלל מסך בגודל 60-65 אינץ'.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אולי הגזמתי קצת עם ה4 מטר, טוב בטוח שהגזמתי אבל שתי צעדים גדולים (הכוונה צעד מאומץ) יש בין המיטה לטלווזיה, לדעתי מסך של 32 זה הגודל למרחק הזה הבעיה שיש לי חוסר מקום. בכל מקרה אין לי בררה חחחjacko-il כתב:רגע, נראה לי שלא הבנתי..
מרחק הצפייה 4 מטר בערך ואתה מחפש מסך 29 אינץ' ??![]()
סתם לצורך הרפרנס, למרחק צפייה שלך מומלץ בדרך כלל מסך בגודל 60-65 אינץ'....