נטפליקס משנה את מחיר המנוי
אחרי תקופה מאד ארוכה בה נטפליקס היתה שם נרדף לתחליף חברות מקומיות ב7.99$ נטפליקס מתכוונת להעלות את המחיר בדולר.
אמנם השינוי הוא לא גדול אבל שימו לב לתפישת העולם של החברה האמריקאית על הלקוח על פי מייל שנשלח ללקוחות החברה.
Thanks for being a Netflix Member
In order to continue adding more movies and TV shows, we are increasing our price from $7.99 to $8.99 for new members. As a thank you for being a member of Netflix already, we guarantee that your plan and price will not change for two years.
למרות המייל בו נטען שהעלייה במחיר היא על מנת להתעדכן בתוכן, רבים ברשת טוענים שזהו הכרח של החברה עקב מהלכים שהתחילו לאחרונה על פיהם נטפליקס תשלם לספקיות אינטרנט עבור תעדוף תעבורה זו. לקוחות הספקית משתמשים ברוחב פס נכבד כדי להשתמש בשרותי הסטרימינג והתעדוף יבטיח המשך יכולת צפייה איכותית. לא ברור אם התיעדוף נובע מצורך אמיתי רוחב פס או דרך נוספת של הספקיות להרוויח כסף.
אמנם השינוי הוא לא גדול אבל שימו לב לתפישת העולם של החברה האמריקאית על הלקוח על פי מייל שנשלח ללקוחות החברה.
Thanks for being a Netflix Member
In order to continue adding more movies and TV shows, we are increasing our price from $7.99 to $8.99 for new members. As a thank you for being a member of Netflix already, we guarantee that your plan and price will not change for two years.
למרות המייל בו נטען שהעלייה במחיר היא על מנת להתעדכן בתוכן, רבים ברשת טוענים שזהו הכרח של החברה עקב מהלכים שהתחילו לאחרונה על פיהם נטפליקס תשלם לספקיות אינטרנט עבור תעדוף תעבורה זו. לקוחות הספקית משתמשים ברוחב פס נכבד כדי להשתמש בשרותי הסטרימינג והתעדוף יבטיח המשך יכולת צפייה איכותית. לא ברור אם התיעדוף נובע מצורך אמיתי רוחב פס או דרך נוספת של הספקיות להרוויח כסף.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46380
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
הרבה זה יחסי ומשתמשי Netflix הינם מיעוט יחסית לכל שאר הפתרונות הנפוצים יותר בארץ.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
לא כולם צריכים תרגום. אם הסאונד ברור ואין מבטאים מטורפים אני בכלל לא טורח, וגם אחרת כתוביות באנגלית מספקות בהחלט עבורי. ברור לי שהרוב כנראה כן צריכים, אבל אז צריך לנסח אחרת את השאלהtoxin כתב:למה שמישהו ירצה לראות תכנים ללא תרגום?...
אכן הרבה זו מילה יחסיתziv_r כתב:הרבה זה יחסי ומשתמשי Netflix הינם מיעוט יחסית לכל שאר הפתרונות הנפוצים יותר בארץ....
באופן כללי אני חושב שבאתר זה יש הרבה מידע גם שמי שקורא אותו, קורא מתוך עניין ולאו דווקא כי יעשה במידע שימוש מיידי ואני מברך את מי שמעלה נושאים כאלו גם אם כנראה הרוב לא יישתמש במידע (כמו ביקורות לאוזניות שעולו 1500$ וטלויזיה UHD במחיר נמוך שנמכרת רק בסין ועד...)
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
offerbk1, אם יהיה שירות כמו נטפליקס בישראל, אני אהיה מהראשונים שיתחברו אליו ואני מאמין שגם עוד הרבה אנשים כמוני ולא רק חובבי HTPC כמו כאן בפורום. עם מחיר נוח + ממשק יפה ולא מסורבל ותמיכה בכתוביות זה יגרום למהפיכה בצריכת התוכן בישראל. אבל מה לעשות שאנחנו חיים בעולם שלישי ככה שהשירות הזה לא נראה באופק 
toxin, אני לגמרי מסכים איתך שיש פה פער בין הצורך להיצע ודי מוזר לי שיש כל כך הרבה זמן וואקום שאף חברה לא נכנסה לתוכו. אני מניח שאני לא מספיק מבין בנושא ויש כל מיני הגבלים שמונעים כניסה של מישהו לנישה הזו, מהכרותי עם המדינה זה בטח הגבלים שנובעים מכל מיני לוביסטים ש...עדיף שאעצור לפני שאני אתעצבן.
יש שרות שנותן פיתרון חלקי (רק סרטים) של סמסונג שהוא במחיר סביר מאד אבל לא כולל סדרות עד כמה שידוע לי. ויש גם את נושא קלות הגישה. היום כל טלויזיה כמעט שתקנה בארצות הברית, מגיעה עם אפליקצייה מובנית של חברות תוכן כמו נטפליקס מה שאומר שהגעת הביתה, חיברת את הטלויזיה לאינטרנט ותמורת כמה דולרים אתה תוך כמה רגעים מתחיל לצרוך תוכן. גם אם יקום שרות תוכן ישראלי דומה, יהיה צורך לבנות לו תשתית בצד המשתמש ולא רק בצד הדטה סנטר.
אנשים גם לפעמים פוסלים על הסף שימוש בשירותים כאלו כי הם חושבים שהם יאבדו לחלוטין דברים אחרים כמו שידורי ספורט ישירים כאשר יש פתרונות חוקיים גם לנושאים האלה. צריך רק לזכור שאין פתרונות קסם. להפסיק התקשרות עם חברות הלווין והכבלים זה לא משהו שמתאים לכל אחד. מי שרוצה גם וגם וגם וגם (והכל בצורה חוקית), יהיה לו יותר זול להישאר מחובר לחברות הגדולות.
יש שרות שנותן פיתרון חלקי (רק סרטים) של סמסונג שהוא במחיר סביר מאד אבל לא כולל סדרות עד כמה שידוע לי. ויש גם את נושא קלות הגישה. היום כל טלויזיה כמעט שתקנה בארצות הברית, מגיעה עם אפליקצייה מובנית של חברות תוכן כמו נטפליקס מה שאומר שהגעת הביתה, חיברת את הטלויזיה לאינטרנט ותמורת כמה דולרים אתה תוך כמה רגעים מתחיל לצרוך תוכן. גם אם יקום שרות תוכן ישראלי דומה, יהיה צורך לבנות לו תשתית בצד המשתמש ולא רק בצד הדטה סנטר.
אנשים גם לפעמים פוסלים על הסף שימוש בשירותים כאלו כי הם חושבים שהם יאבדו לחלוטין דברים אחרים כמו שידורי ספורט ישירים כאשר יש פתרונות חוקיים גם לנושאים האלה. צריך רק לזכור שאין פתרונות קסם. להפסיק התקשרות עם חברות הלווין והכבלים זה לא משהו שמתאים לכל אחד. מי שרוצה גם וגם וגם וגם (והכל בצורה חוקית), יהיה לו יותר זול להישאר מחובר לחברות הגדולות.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
לגבי לוביסטים אתה צודק. יש כבר הרבה זמן ניסיון של אורנג' + סלקום + גולן טלקום להיכנס בדיוק לנישה הזאת אבל כנראה הבירוקרטיה של משרד התקשורת והאינטרס של יס והוט שכנראה מפעילים לחצים כבדים, מונעת מהעניין להתקדם.
לגבי התשתית, היא כבר קיימת. פשוט יצטרכו להרים איזה סוג של ממשק למחשב ולמכשירים ניידים או לחלק ללקוחות איזה ממיר קטן ובסיסי שיתחבר לרשת ויריץ ממשק בסיסי ומובן.
לגבי התשתית, היא כבר קיימת. פשוט יצטרכו להרים איזה סוג של ממשק למחשב ולמכשירים ניידים או לחלק ללקוחות איזה ממיר קטן ובסיסי שיתחבר לרשת ויריץ ממשק בסיסי ומובן.