למישהו יש ניסיון עם גאג'יה MM ?

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
shiko פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

האם אין שום דרך שהיא יכולה להתאים למכונת אספרסו, אפילו בדרגת הטחינה הדקה ביותר?
אני לא מדבר על אנינות טעם ודיוק ברמה של אחוזים, אלא האם באופן כללי עבור חבר שהוא דל תקציב עם מכונת גאג'יה קלאסיק, היא יכולה להתאים?

אפשרי למצוא אותה סביב ה300 ש"ח ביד שנייה, אם היא לא מתאימה, האם יש משהו ברמת מחיר הזו (עד 450 ש"ח)?

תודה.

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #2 

לא תתאים. למקינטה או פילטר אחלה, אולי גם למכונות אספרסו עם מגבייר קרמה. הטעות שלך שאתה מנסה לרכוש לו מכונה יקרה ומטחנה זולה.םגם אם הייתי צריך לרכוש ב1500 הייתי קונה מטחנה באלף ובשאר מכונה.
what's next?

shiko פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

hosq כתב:לא תתאים. למקינטה או פילטר אחלה, אולי גם למכונות אספרסו עם מגבייר קרמה. הטעות שלך שאתה מנסה לרכוש לו מכונה יקרה ומטחנה זולה.םגם אם הייתי צריך לרכוש ב1500 הייתי קונה מטחנה באלף ובשאר מכונה.
...

אם המטחנה לא מתאימה בכלל, ניחא נוותר עליה. יש הבדל בין לא מתאימה כי הטחינה הדקה ביותר עדיין גסה לבין מטחנה פשוטה וזולה שעושה את העבודה, אבל פשוט אנשים לא ממליצים כי היא לא בנוייה טוב, מחממת את הפולים או המיכל שלה קטנטן.

התקציב שלו לא יכול לגדול, המכונה שהמלצתי לו היא כבר נתון קיים ואין תקציב מעבר לכמה מאות שקלים.

תודה.

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #4 

אז אתה תמליץ לו להמר על כספו? זה יהיה לא אחראי. אין דבר כזה הטחינה הדקה ביותר כי כל סוג קפה דורש טחינה שונה. חימום קפה בזמן הטחינה אכן הורס אותו. מה לעשות ואין קיצורי דרך. מלבד קצת סבלנות ויד שניה. אגב גם כלכלית עדיף מטחנת אספרסו שאפשר למכור אחכ בקלות יחסית על מטחנת אמצע הדרך שאי אפשר למכור.
what's next?

eldza
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 235
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #5 

נסיון רע.
טחינה לא מספיק דקה
טחינה לא מספיק אחידה
מבנה מיכל הקפה לאחר הטחינה, פשוט לא נוח