AIRPLAY נתקע

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
dvdblue פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 219
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

היי,
יש לי רסיבר DENON 2113 עם קושחה הכי מעודכנת. הוא מחובר לראוטר DLINK של בזק (VDSL). ממנו בחיבור חוטי ל-PC עם ITUNES הכי מעודכן, וכן חיבור אלחוטי למכשירי IPHONE/IPAD. כשמשדרים מוסיקה דרך ITUNES שבמחשב הנייח - כל כמה זמן המוסיקה נתקעת, האייקון של AIRPLAY מופיע בצבע כתום במקום כחול, התוכנה לא מזהה את הרסיבר. צריך לסגור ולפתוח (או להסיר את ה-V מסימון המחשב ואז להחזיר... משהו כזה) ואז זה מסתדר. בשידור מ-IPHONE יש תקיעות שבמהלכן נעלם האייקון של AIRPLAY.

האם מדובר בבעיה עם הראוטר? מה סביר שיוצר את הבעיה?
אשמח לשמוע עם עוד מישהו נתקל בבעיה הזו או שמע עליה.

תודה רבה.

boapinta
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

רב הסיכויים שזו בעייה של הראוטר.
תנסה לשחק עם ההגדרות בראוטר כגון QOS ו FIREWALL.
יש לDLINK איזה קטע עםAIR PLAY.

dvdblue פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תודה

שליחה #3 

אני מעדיף לא לשחק עם ההגדרות בראוטר כי אני לא ממש מבין מה זה יעשה...
יש אפשרות לקנות מודם VDSL מעולה ולא יקר שלא דרך בזק? או שיש לבזק מודם-ראוטר שיעשה עבודה טובה יותר מאשר ה-DLINK?

sprunknwn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #4 

טוב אחרי קריאה קצרה ברשת (מה שאתה היית צריך לעשות), הבנתי שזאת בעיה נפוצה עם ראוטרים של DLINK ו AIRPLAY.
תנסה את מה שהבחור פה ממליץ בנוגע לפתיחת פורטים בראוטר (או יותר נכון לוודא שהם לא חסומים) - http://ipadqa.blogspot.co.il/2013/01/en ... outer.html
האופציה השניה שראיתי היא להחליף ל NETGEAR (לא ל BELKIN כי הבנתי שגם איתם יש בעיות) אבל לא נאמר איזה דגם וגם ככה הדגמים שהם היו ממליצים עליהם, לא קיימים בארץ. מזכיר, אין הבטחה שזה יעבוד עם NETGEAR גם. הבנתי שאפל מתנערים מאחריות ומאשימים את הראוטרים.
חברות המגברים כמו פיוניר וימאהה מתנערות מאחריות ואומרות שהן לא מודעות לבעיה כוללת בנוגע ל AIRPLAY.
בקיצור, תעבור לאנדרואיד :D

עדכון - http://www.avsforum.com/t/1304948/airpl ... t-here/120
בעיה דומה מאוד לשלך שנפתרה על ידי קביעת כתובת IP קבועה. שווה לנסות.

dvdblue פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

sprunknwn תודה!

שליחה #5 

אני מודה שקצת הסתבכתי בכל פעם שחיפשתי מידע ברשת. יש לי גירסה שונה של הקושחה מאשר זו שמתוארת ברשת (גירסה שבזק התקינה והתאימה לתשתית שלה כפי הנראה)... אז ההגדרות ששלחת שיש גם כאן למשל, מתייחסות לתפריט שלא קיים בגירסה שיש לי, ולכן אני גם לא מוצא את ההגדרות האלה ולא מצליח לשנות אותם. מפנים שם ל-Advanced >> Firewall settings ול-Advanced >> Application Rules ול-Advanced >> Advanced Network. ראיתי גם צילומי מסך. אבל אצלי במערכת ניהול של הראוטר אין את כל אלה או לפחות לא הצלחתי למצוא. אני מצרף קובץ של איך שהתפריט נראה אצלי. לא הצלחתי למצוא את ההגדרות האלה :(
אני לא מבין כמעט אף אחד מהמושגים האלה אז לא באמת יש לי יכולת להגיע למסקנות/תובנות אם לא ממש מכתיבים לי שלב אחר שלב מה לעשות. אשמח לקבל עזרה וגם אין בעיה שזה יהיה בתשלום.

לגבי אייפי קבוע - זה משהו שאני יכול לעשות אצלי בהגדרות בלי לבקש מבזק או מספק האינטרנט?
זה באמת אמור לשנות משהו ברשת הביתית?

תודה רבה!
תפריט ADVANCED - לא דומה לתפריטים שלהם קיימים המדריכים ברשת
 תפריט ADVANCED - לא דומה לתפריטים שלהם קיימים המדריכים ברשת
מפת האתר
 מפת האתר

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”