מישהו מכיר Epson PowerLite Home Cinema 2030 2D/3D 1080p 3LCD Projector?
המקרן הגיע לאחר שבוע וחצי.
התרשמות ראשונית לכל מי שהסוג שהזמנתי מעניין אותו:
המקרן עצמו יחסית גדול ומאסיבי (לעומת ה acer 5360 הקודם שלי).
הזום שלו יחסית קטן והייתי צריך להזיז את המתקן שלו בסביבות 30 ס״מ מהמקום הקודם כדי לקבל מפתח של 120״.
מבחינת איכות צפיה :
לא יצא לי יותר מידי לצפות ביומיים שהוא פה אבל התמקדתי בסרטי 3d מלאים (iso).
המשקפיים ששודכו לעסק הן של סמסונג שגם תומכים באפסון.
ראיתי את ההוביט החדש וקטעים נבחנים מאווטר.
מה שמייחד את המקרן הזה מהקודם שלי הוא 0 rbe
התמונה חלקה, מפורטת ומלאת צבע.
ה 3d מלא בעומק וחד. אחד הקטעים החביבים עלי ומראים את יכולת הטכנולוגיה זה הסצנה מאווטר שה״מדוזות״ הוורודות עפות באוויר ונוחתות על גיבור הסרט. האפקט היה מרשים מאד כמובן עם הגדרות של 100% 3d.
ניסיתי לראות כמה סרטים שיש לי ברמת sbs , והאמת רואים גרוע. נראה לי שלאחר שרואים מה מקבלים בבלוריי מלא עם איכות מקסימלית פשוט לא ניתן להסתפק במשהו אחר.
המקרן צריך עוד לעבור כיול על מנת למצות את היכולות שלו. אבל גם ההגדרות הרגילות מוציאות תמונה פנומנלית.
אחד השיקולים שלי לקנות אותו היו שהוא בטכנולוגית LCD ולא dlp שגרמו לי לעייפות והתמונה לטעמי הייתה קצת חלבית.
מבחינת חסרונות :
המקרן רועש, מעבר ל Eco מחריש אותו יחסית אבל עדיין שומעים אותו.
השחורים נראים קצת לא מפורטים אבל אני מניח שעם כיול טוב הם ישתפרו. כמו כן הסביבה שאני רואה בה סרטים לא מוחשכת לגמרי, מה שמשפיע מן הסתם על איכות התמונה.
בגדול, נראה לי שמקבלים תמורה מלאה למחיר שלו.
התרשמות ראשונית לכל מי שהסוג שהזמנתי מעניין אותו:
המקרן עצמו יחסית גדול ומאסיבי (לעומת ה acer 5360 הקודם שלי).
הזום שלו יחסית קטן והייתי צריך להזיז את המתקן שלו בסביבות 30 ס״מ מהמקום הקודם כדי לקבל מפתח של 120״.
מבחינת איכות צפיה :
לא יצא לי יותר מידי לצפות ביומיים שהוא פה אבל התמקדתי בסרטי 3d מלאים (iso).
המשקפיים ששודכו לעסק הן של סמסונג שגם תומכים באפסון.
ראיתי את ההוביט החדש וקטעים נבחנים מאווטר.
מה שמייחד את המקרן הזה מהקודם שלי הוא 0 rbe
התמונה חלקה, מפורטת ומלאת צבע.
ה 3d מלא בעומק וחד. אחד הקטעים החביבים עלי ומראים את יכולת הטכנולוגיה זה הסצנה מאווטר שה״מדוזות״ הוורודות עפות באוויר ונוחתות על גיבור הסרט. האפקט היה מרשים מאד כמובן עם הגדרות של 100% 3d.
ניסיתי לראות כמה סרטים שיש לי ברמת sbs , והאמת רואים גרוע. נראה לי שלאחר שרואים מה מקבלים בבלוריי מלא עם איכות מקסימלית פשוט לא ניתן להסתפק במשהו אחר.
המקרן צריך עוד לעבור כיול על מנת למצות את היכולות שלו. אבל גם ההגדרות הרגילות מוציאות תמונה פנומנלית.
אחד השיקולים שלי לקנות אותו היו שהוא בטכנולוגית LCD ולא dlp שגרמו לי לעייפות והתמונה לטעמי הייתה קצת חלבית.
מבחינת חסרונות :
המקרן רועש, מעבר ל Eco מחריש אותו יחסית אבל עדיין שומעים אותו.
השחורים נראים קצת לא מפורטים אבל אני מניח שעם כיול טוב הם ישתפרו. כמו כן הסביבה שאני רואה בה סרטים לא מוחשכת לגמרי, מה שמשפיע מן הסתם על איכות התמונה.
בגדול, נראה לי שמקבלים תמורה מלאה למחיר שלו.