שאלה למנויי הוט עם פייבר בוקס ומהירות 200 מגה
שידרגתי היום את המהירות שלי מ100 ל-200 ועל הדרך הוספתי גם את הפייבר-בוקס.
בשיחה אמרו לי שמכיוון שאני מקבל את הפייברבוקס אין לי צורך בהוט-בוקס 2 ובמקום ההוט-בוקס הנוכחי שיש לי יתקינו
לי את המוקה בחדר. כשאמרתי לנציגה שלפי האתר של הוט המוקה תומך רק ב100 מגה היא אמרה
"אל תדאג יש לנו מוקה חדש".
כשהוט אומרים אל תדאג אני דואג עוד יותר.
יש פה מישהו ששידרג ל-200 ויש לו את הפייברבוקס והוא גולש ב200 מגה במחשבים בחדרים רק עם מוקה?
בשיחה אמרו לי שמכיוון שאני מקבל את הפייברבוקס אין לי צורך בהוט-בוקס 2 ובמקום ההוט-בוקס הנוכחי שיש לי יתקינו
לי את המוקה בחדר. כשאמרתי לנציגה שלפי האתר של הוט המוקה תומך רק ב100 מגה היא אמרה
"אל תדאג יש לנו מוקה חדש".
כשהוט אומרים אל תדאג אני דואג עוד יותר.
יש פה מישהו ששידרג ל-200 ויש לו את הפייברבוקס והוא גולש ב200 מגה במחשבים בחדרים רק עם מוקה?
לנציגת מכירות אין מושג בטכנולוגיה
היא חוזרת על דברים שכתובים לה בדף, לפני שהוא מתקין לך תשאל את המתקין או שתסתכל על המכשיר שהוא מתקין לך לפני ותראה
רוב הסיכויים הMOCA הוא אותו MOCA שהם השיקו עם הפייבר בוקס ואם זה המצב הוא 100 מגה
היא חוזרת על דברים שכתובים לה בדף, לפני שהוא מתקין לך תשאל את המתקין או שתסתכל על המכשיר שהוא מתקין לך לפני ותראה
רוב הסיכויים הMOCA הוא אותו MOCA שהם השיקו עם הפייבר בוקס ואם זה המצב הוא 100 מגה
תודה על התשובות.
cobraf זה בדיוק החשש שלי, שהיא אומרת את מה שלימדו אותה להגיד, למרות שהתעקשתי על זה שהיא טועה לפחות במשך
5 דקות והמוקה לא תומך ב200 מגה היא נשארה בשלה ואמרה שהיא ביררה ושאישרו לה שיש מוקה חדשים שכן תומכים
ב-200 מגה וללקוחות שיש פייברבוקס אין צורך בהוט-בוקס 2.
אני בכל מקרה צריך להיות בטוח בעניין הזה עוד לפני שיגיע לי המתקין לבית. כדי שהוא לא יתפלא למה שלחו אותו בלי
ההוט-בוקס 2 אם שידרגתי ל-200 מגה כי המוקה תומך רק ב-100 מגה. (וואו אם הוא אומר לי דבר כזה
)
אז אם יש פה אנשים שיש להם את הפייבר והם גולשים על 200 מגה בחדרים עם מוקה משופצר אני אשמח לדעת. תודה.
cobraf זה בדיוק החשש שלי, שהיא אומרת את מה שלימדו אותה להגיד, למרות שהתעקשתי על זה שהיא טועה לפחות במשך
5 דקות והמוקה לא תומך ב200 מגה היא נשארה בשלה ואמרה שהיא ביררה ושאישרו לה שיש מוקה חדשים שכן תומכים
ב-200 מגה וללקוחות שיש פייברבוקס אין צורך בהוט-בוקס 2.
אני בכל מקרה צריך להיות בטוח בעניין הזה עוד לפני שיגיע לי המתקין לבית. כדי שהוא לא יתפלא למה שלחו אותו בלי
ההוט-בוקס 2 אם שידרגתי ל-200 מגה כי המוקה תומך רק ב-100 מגה. (וואו אם הוא אומר לי דבר כזה
אז אם יש פה אנשים שיש להם את הפייבר והם גולשים על 200 מגה בחדרים עם מוקה משופצר אני אשמח לדעת. תודה.
נערך לאחרונה על ידי מישל88 ב 17/05/2014 0:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
טוב אז רשמים מהיום של ה"שידרוג".
המוקה לא נותן מעבר ל-70 מגה.
יוצא שבעצם עשו לי "שינמוך" מ-100 ל-חבילה של 60-70 מגה. ואני משלם כמובן על חבילה של 200 מגה.
זה מעצבן פי כמה כי לפני העלק שידרוג לא הייתה לי בעיה אחת באינטרנט, והייתי מוריד טורנטים על 7-10 מגה בכיף
ותמיד הייתי מקבל את ה100 מגה.
כרגע אני בראש של בכלל להתנתק מהם לגמרי, ולעבור לבזק עד שהסיבים האופטיים יהיו זמינים גם אם זה אומר
כרגע לשלם יותר ולקבל פחות. העיקר שהוט לא תמשיך לראות את הכסף שלי.
3(!!) נציגות של שירות הלקוחות של הוט שדיברתי איתן בימים שלפני שהגיע הטכנאי הבטיחו לי שהמוקה
תומך ב-200 מגה ולא תהיה בעיה לקבל 200 מגה במחשב בחדר.
היום התשובות שקיבלתי היו תעביר את המחשב לסלון וה-200 מגה זה לרשת אלחוטית. כשניסיתי להסביר
שאין לי בכלל מחשב נייד ואני לא משתמש ברשת האלחוטית התשובה הייתה בסגנון "זה מה יש".
על ההוט-בוקס 2 אין מה לדבר. לפי הוט, לקוחות שברשותם פייבר-בוקס לא מקבלים את ההוט-בוקס 2. תהרגו אותי
אם אני יודע למה. הם בעצם אומרים לך תבחר בין ה-200 מגה האמיתי, (שזה מתקבל רק אם המחשב
מחובר להוט-בוקס 2 או ישירות לפייבר-בוקס) או לפייבר-בוקס ששם זה *עד 200 מגה*.
הדבר הראשון שאני אעשה כשאני אתעורר זה להתקשר לשירות לקוחות ואומר להם להתראות יפה, אחרי קרוב ל-20 שנה
עוד מהתקופה שהם היו נקראים "תבל", כי אם יש משהו שאני לא מוכן לקבל זה שקרים והיום הם עבדו עלי יפה.
אני מקווה שכמה שיותר יעשו כמוני כי אולי רק כך הם ילמדו.
המוקה לא נותן מעבר ל-70 מגה.
יוצא שבעצם עשו לי "שינמוך" מ-100 ל-חבילה של 60-70 מגה. ואני משלם כמובן על חבילה של 200 מגה.
זה מעצבן פי כמה כי לפני העלק שידרוג לא הייתה לי בעיה אחת באינטרנט, והייתי מוריד טורנטים על 7-10 מגה בכיף
ותמיד הייתי מקבל את ה100 מגה.
כרגע אני בראש של בכלל להתנתק מהם לגמרי, ולעבור לבזק עד שהסיבים האופטיים יהיו זמינים גם אם זה אומר
כרגע לשלם יותר ולקבל פחות. העיקר שהוט לא תמשיך לראות את הכסף שלי.
3(!!) נציגות של שירות הלקוחות של הוט שדיברתי איתן בימים שלפני שהגיע הטכנאי הבטיחו לי שהמוקה
תומך ב-200 מגה ולא תהיה בעיה לקבל 200 מגה במחשב בחדר.
היום התשובות שקיבלתי היו תעביר את המחשב לסלון וה-200 מגה זה לרשת אלחוטית. כשניסיתי להסביר
שאין לי בכלל מחשב נייד ואני לא משתמש ברשת האלחוטית התשובה הייתה בסגנון "זה מה יש".
על ההוט-בוקס 2 אין מה לדבר. לפי הוט, לקוחות שברשותם פייבר-בוקס לא מקבלים את ההוט-בוקס 2. תהרגו אותי
אם אני יודע למה. הם בעצם אומרים לך תבחר בין ה-200 מגה האמיתי, (שזה מתקבל רק אם המחשב
מחובר להוט-בוקס 2 או ישירות לפייבר-בוקס) או לפייבר-בוקס ששם זה *עד 200 מגה*.
הדבר הראשון שאני אעשה כשאני אתעורר זה להתקשר לשירות לקוחות ואומר להם להתראות יפה, אחרי קרוב ל-20 שנה
עוד מהתקופה שהם היו נקראים "תבל", כי אם יש משהו שאני לא מוכן לקבל זה שקרים והיום הם עבדו עלי יפה.
אני מקווה שכמה שיותר יעשו כמוני כי אולי רק כך הם ילמדו.
אני שדרגתי אתמול מ-100 ל-200, עם הוטבוקס 2.
ב-100 קיבלתי את כל ה-100.
ב-200, אני מקבל עד 60, וגם זה מאד בקושי.
לא ברור לי מה מגביל, אם זה בעיה בקופסה אצלי או בצד של השרתים שלהם.
בשלב הזה אני לא רואה טעם להתעסק בזה.
ניתן לזה חודש ואז נראה אם הם הסתדרו או שאני אעבור לתשתית החדשה.
יש מצב של מחלות ילדות ולא חייבים להתעקש דווקא בימים הראשונים של השירות.
ב-100 קיבלתי את כל ה-100.
ב-200, אני מקבל עד 60, וגם זה מאד בקושי.
לא ברור לי מה מגביל, אם זה בעיה בקופסה אצלי או בצד של השרתים שלהם.
בשלב הזה אני לא רואה טעם להתעסק בזה.
ניתן לזה חודש ואז נראה אם הם הסתדרו או שאני אעבור לתשתית החדשה.
יש מצב של מחלות ילדות ולא חייבים להתעקש דווקא בימים הראשונים של השירות.
נתקלתי באותה בעיה, רכשתי מוקה מהלינק המצורף (כ500 שח לשתי מוקות) התקנה פשוטה ומהירה וקיבלתי 200 מגה
1 Moca 2.0 :
http://www.amazon.com/dp/B019VSW2RA
2 Pack Moca 2.0
http://www.amazon.com/dp/B019MDRX5A
1 Moca 2.0 :
http://www.amazon.com/dp/B019VSW2RA
2 Pack Moca 2.0
http://www.amazon.com/dp/B019MDRX5A
אני כשהיה לי 200/5 אם הוטבוקס 2
היתי מקבל בשעות היום 190/5 בשעות הלילה 200/5
בלי בעיה ...
אני יודע שתשתית הוט לא יציבה באיזור המרכז וצפונה
בגלל שבאיזור המרכז חלק מאיזורים יושבים על תשתית בזק
אצלינו בבאר שבע הוט פרסו סיביים אופטיים עד הארונות שלהם
ככה שאצלינו בכל חור בבאר ששבע אין שום בעיה לקבל יציב 200/5
ואני עוד גר בשכונה ישנה יחסית (נווה נוי משמכיר)
בכל שעות היום 200/5 בתשתית כמו שעון שוויצרי
המגבלה היחידה שאצלי ראיתי זה עומס בצד של הספק 014
היום אני אם 30/1.5 בגלל ש 200/5 היה יקר בטריפל אז הורדתי עד לאיזה מבצע טוב
היה לי גם את הפייבר בוקס אם מיני בוקס בחדר ומוקה לא היה לי בעיה לקבל 30/1.5
גם ב WIFI בכל הבית הסיבה שבטלתי את הפייבר והמיני וחזרתי לממירים HD רגיל
זה בגלל שהפייבר הוא מגבלה לא קטנה היות והאינטרנט וטלפון יושבים בסלון ואם
יש לך פייבר ומיני פייבר אי אפשר להפוך את הפייבר למודם בלבד כי המיני תלוי בראוטר
של הפייבר ככה שאם אני רוצה לחבר את הפיירוול שינהל את הרשת שלי לא היתי יכול
היתי צריך לתעסק בשיטה עקומה של להגדיר איפי ב DMZ לכיוון הפיירוול ואז יוצא מצב
שיש לי 3 רשתות אלחוטיות בבית שאני לא צריך פרט לרשת אלחוטית אחת.
היתי מקבל בשעות היום 190/5 בשעות הלילה 200/5
בלי בעיה ...
אני יודע שתשתית הוט לא יציבה באיזור המרכז וצפונה
בגלל שבאיזור המרכז חלק מאיזורים יושבים על תשתית בזק
אצלינו בבאר שבע הוט פרסו סיביים אופטיים עד הארונות שלהם
ככה שאצלינו בכל חור בבאר ששבע אין שום בעיה לקבל יציב 200/5
ואני עוד גר בשכונה ישנה יחסית (נווה נוי משמכיר)
בכל שעות היום 200/5 בתשתית כמו שעון שוויצרי
המגבלה היחידה שאצלי ראיתי זה עומס בצד של הספק 014
היום אני אם 30/1.5 בגלל ש 200/5 היה יקר בטריפל אז הורדתי עד לאיזה מבצע טוב
היה לי גם את הפייבר בוקס אם מיני בוקס בחדר ומוקה לא היה לי בעיה לקבל 30/1.5
גם ב WIFI בכל הבית הסיבה שבטלתי את הפייבר והמיני וחזרתי לממירים HD רגיל
זה בגלל שהפייבר הוא מגבלה לא קטנה היות והאינטרנט וטלפון יושבים בסלון ואם
יש לך פייבר ומיני פייבר אי אפשר להפוך את הפייבר למודם בלבד כי המיני תלוי בראוטר
של הפייבר ככה שאם אני רוצה לחבר את הפיירוול שינהל את הרשת שלי לא היתי יכול
היתי צריך לתעסק בשיטה עקומה של להגדיר איפי ב DMZ לכיוון הפיירוול ואז יוצא מצב
שיש לי 3 רשתות אלחוטיות בבית שאני לא צריך פרט לרשת אלחוטית אחת.
לא הבנתי את ההגיון הרי הכל אמור להתחלק, הרי ה HOT BOX הוא יחיד ואם יש יותר מאחד צריך לשל כפול ,
אתה לא צריך 200 מגה בשביל מחשב אחד, והמוקה מעביר עד 100 מגה לשאר הממירים בקווי ,
מה ההבדל בין לפני לאחרי ? אחרי יש שיפור של המהירות בכל הבית במהירות גובהה יותר .
אתה לא צריך 200 מגה בשביל מחשב אחד, והמוקה מעביר עד 100 מגה לשאר הממירים בקווי ,
מה ההבדל בין לפני לאחרי ? אחרי יש שיפור של המהירות בכל הבית במהירות גובהה יותר .
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
בחיבור קווי לפייבר בוקס אתה תקבל ללא בעיה 200 מגה. דרך המוקה אתה תקבל בין 70 מגה ומעלה.
אכן להבנתי שידרגו את המוקות אבל בוודאות הן לא תומכות ביותר מ-70-100 מגה. הבנתי זאת מכוון כשהם התקינו אצלי את הממיר מיני אז הם החליפו את המוקות אז הבנתי שהמוקות החדשות מאפשרות חיבור מרובה ליחידה אחת.
כלומר אם הם לא היו מחליפים את המוקות הישנות לחדשות אז היה אפשר לחבר רק ממיר מיני פייבר אחד ואם היית מחבר מיני נוסף הוא לא היה מתחבר לפייבר הגדול ומקבל כתובת ip.
כל זה לפי הבנתי ועל פניו נראה שזה אכן נכון לפי כל מה שסיפרתי לך.
אכן להבנתי שידרגו את המוקות אבל בוודאות הן לא תומכות ביותר מ-70-100 מגה. הבנתי זאת מכוון כשהם התקינו אצלי את הממיר מיני אז הם החליפו את המוקות אז הבנתי שהמוקות החדשות מאפשרות חיבור מרובה ליחידה אחת.
כלומר אם הם לא היו מחליפים את המוקות הישנות לחדשות אז היה אפשר לחבר רק ממיר מיני פייבר אחד ואם היית מחבר מיני נוסף הוא לא היה מתחבר לפייבר הגדול ומקבל כתובת ip.
כל זה לפי הבנתי ועל פניו נראה שזה אכן נכון לפי כל מה שסיפרתי לך.
- popothecat
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
הוט שדרגו את המוקות לכאלו שתומכות בתקן MoCA 2.0.miCkEy6772 כתב:בחיבור קווי לפייבר בוקס אתה תקבל ללא בעיה 200 מגה. דרך המוקה אתה תקבל בין 70 מגה ומעלה.
כל זה לפי הבנתי ועל פניו נראה שזה אכן נכון לפי כל מה שסיפרתי לך....
התקן תומך במהירות של עד 400 מגה.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

@popothecat
לא יכול להיות בוודאות!
מהכין המידע הזה? אתה מנוי הוט אם המוקה החדשה? אם כן תצלם תמונה שאתה אכן מגיע למהירות יותר גבוהה מ-100 מגה מהמוקה.
עשיתי בדיקות ואני יכול להגיד שבוודאות שהמוקות הן בתקן 1.1 ולא 2.0. דרך הפייבר אני תמיד מקבל 100 מגה ודרך המיני והמוקה לא ובדקתי זאת אצל עוד אנשים.
לא יכול להיות בוודאות!
מהכין המידע הזה? אתה מנוי הוט אם המוקה החדשה? אם כן תצלם תמונה שאתה אכן מגיע למהירות יותר גבוהה מ-100 מגה מהמוקה.
עשיתי בדיקות ואני יכול להגיד שבוודאות שהמוקות הן בתקן 1.1 ולא 2.0. דרך הפייבר אני תמיד מקבל 100 מגה ודרך המיני והמוקה לא ובדקתי זאת אצל עוד אנשים.
- popothecat
- חבר פעיל

לא רשמתי שהמוקה אצלך בבית היא 2.0.miCkEy6772 כתב:@popothecat
לא יכול להיות בוודאות!
עשיתי בדיקות ואני יכול להגיד שבוודאות שהמוקות הן בתקן 1.1 ולא 2.0. דרך הפייבר אני תמיד מקבל 100 מגה ודרך המיני והמוקה לא ובדקתי זאת אצל עוד אנשים....
רשמתי שהוט התחילו לחלק מוקה 2.0.
הן נראות אותו דבר כמו 1.1 למעט הבדל אחד- יש להם כפתור כיבוי/הדלקה ידני מאחורה
לפי מה שאני יודע הוט אמורים באמת להשיק מוקה בגרסת 2.0 שתתמוך במהירויות של 200 מגה ויותר.
אבל בכל אופן אני עם המוקה 1.1 ומקבל די קרוב ל- 100 מגה:
[imgbig]http://www.up2me.co.il/images/25957486.png[/imgbig]
המחשב שלי מחובר למיני פייבר שהוא מוקה 2 אבל לפייברבוקס עצמו מחובר מוקה בגרסת 1.1
המחשב שלי מחובר למיני פייבר שהוא מוקה 2 אבל לפייברבוקס עצמו מחובר מוקה בגרסת 1.1
- miCkEy6772
- חבר ותיק

·אוקיי אבל מהיכן אתה יודע שיש ברשותם מוקה 2.0?popothecat כתב:
לא רשמתי שהמוקה אצלך בבית היא 2.0.......
רשמתי שהוט התחילו לחלק מוקה 2.0.
הן נראות אותו דבר כמו 1.1 למעט הבדל אחד- יש להם כפתור כיבוי/הדלקה ידני מאחורה...
עריכה: רק בגלל שיש למוקות כפתור מאחורה?
כנראה לא שמת לב אבל תמיד למוקות שהוט הייתה מספקת היה כפתור מאחורה.
נערך לאחרונה על ידי miCkEy6772 ב 18/04/2016 13:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

·אני בספק אם הוט ישיקו מוקה 2.0.nerya40 כתב:לפי מה שאני יודע הוט אמורים באמת להשיק מוקה בגרסת 2.0 שתתמוך במהירויות של 200 מגה ויותר.
המחשב שלי מחובר למיני פייבר שהוא מוקה 2 אבל לפייברבוקס עצמו מחובר מוקה בגרסת 1.1...
יש לך כרטיס 1 ג'יגה?
- popothecat
- חבר פעיל

· אני מבטיח לך, ללא ספק, שהוט כבר התחילה לחלק מוקה 2.0.miCkEy6772 כתב:·אני בספק אם הוט ישיקו מוקה 2.0.......
יש לך כרטיס 1 ג'יגה?...
למוקה 1.1 אין ולא היה כפתור ON / OFF מאחורה. הדרך היחידה לכבות את היחידה זה לנתק מהחשמל.
למוקה 2.0 יש כפתור כזה, וזה ההבדל היחיד בינם מבחינה חיצונית.
דבר נוסף- הקרטון אריזה של מוקה 2.0 שחור ורשום עליו 2.0. האריזות של מוקה 1.1 לבנות.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
איזה יצרן רשום על גב המוקה ואז נאמין לזהpopothecat כתב:· אני מבטיח לך, ללא ספק, שהוט כבר התחילה לחלק מוקה 2.0.......
למוקה 1.1 אין ולא היה כפתור ON / OFF מאחורה. הדרך היחידה לכבות את היחידה זה לנתק מהחשמל.
למוקה 2.0 יש כפתור כזה, וזה ההבדל היחיד בינם מבחינה חיצונית.
דבר נוסף- הקרטון אריזה של מוקה 2.0 שחור ורשום עליו 2.0. האריזות של מוקה 1.1 לבנות....