ראוטר TP-LINK 1043ND לא נותן 200 בבדיקת מהירות
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
שלום,
התחברתי היום לחבילה של 200 על 5 עם הוט ובזב"ל. כשאני מחובר ישירות למחשב, אני מקבל בבדיקת מהירות כמו שצריך.
כשאני מתחבר דרך הראוטר הנ"ל, אני מקבל 120 על 5. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
דיברתי עם נציגים של הוט ובזב"ל. הכל תקין מבחינת תשתית והגדרות בראוטר
תודה מראש
התחברתי היום לחבילה של 200 על 5 עם הוט ובזב"ל. כשאני מחובר ישירות למחשב, אני מקבל בבדיקת מהירות כמו שצריך.
כשאני מתחבר דרך הראוטר הנ"ל, אני מקבל 120 על 5. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
דיברתי עם נציגים של הוט ובזב"ל. הכל תקין מבחינת תשתית והגדרות בראוטר
תודה מראש
אכן, לצערי הראוטר של 1043ND מוגבל בחיבור מה WAN ל LAN ואתה לא תוכל לנצל את ה 200מגהביט שהזמנת.
אתה כן תוכל לנצל הרבה יותר במידה ותעבור לקושחה צד שלישי, כגון DD WRT וכו'.
( הכוונה שנשאלה מקודם, היא האם יש לך את הגרסא הלבנה או הכחולה החדשה ).
רק ראוטרים שיצאו בשנה האחרונה וגם אז, לא כולם יתנו לך את המהירות המיוחלת.
אתה כן תוכל לנצל הרבה יותר במידה ותעבור לקושחה צד שלישי, כגון DD WRT וכו'.
( הכוונה שנשאלה מקודם, היא האם יש לך את הגרסא הלבנה או הכחולה החדשה ).
רק ראוטרים שיצאו בשנה האחרונה וגם אז, לא כולם יתנו לך את המהירות המיוחלת.
אף קושחת צד שלישי לא תומכת ב hardware natMemoreX כתב:
אתה כן תוכל לנצל הרבה יותר במידה ותעבור לקושחה צד שלישי, כגון DD WRT וכו'....
חייבים קושחת יצרן מקורית
במהירויות האלה אין יותר DD WRT ולדעתי גם לא יתמך בעתיד
נכון ה hardware nat נמצא רק בקושחת היצרן הגלובלית ואם אני לא טועה בקושחה הישראלית קיצצו את האפשרות הזאת אבל אני לא בטוח
חשוב לבדוק גם אם הכבל רשת שמתחבר בין הWAN לHOTBOX הוא כבל CAT5e ולא CAT5
חשוב לבדוק גם אם הכבל רשת שמתחבר בין הWAN לHOTBOX הוא כבל CAT5e ולא CAT5
נערך לאחרונה על ידי tall101 ב 18/05/2014 21:08, נערך 4 פעמים בסך הכל.
אין קשר לגרסא ישראלית או לא, אתה מקבל עדכון מ TPLINK העולמית ( מנסיון ומן הסתם ) אין ישראל ולא ישראל. רק בנתבי ה AC החדשים.
בנוסף לכך, CAT 6? לא הגזמנו קצת? CAT5e אולי, לא CAT6 שלא מיועד כל כך לשימוש ביתי רגיל ( ולכבל הזה גם כן יש גרסאות משלו ).
בנוסף לכך, CAT 6? לא הגזמנו קצת? CAT5e אולי, לא CAT6 שלא מיועד כל כך לשימוש ביתי רגיל ( ולכבל הזה גם כן יש גרסאות משלו ).
למרבה הצער גם WDR4300 "זוכה" לקושחה שעברה ברית מילה כדת וכדין וככל הידוע לי לא ניתן לעדכן את הנתב בקושחה של היצרן מהאתר העולמי של TP LINK אלא רק בגרסאות שבנדא יפיצו (אם יפיצו בכלל).
פעם קניתי את הנתב הזה ומיהרתי לארוז אותו ולהחזיר לזיכוי ברגע שגיליתי את עניין הקושחה.
פעם קניתי את הנתב הזה ומיהרתי לארוז אותו ולהחזיר לזיכוי ברגע שגיליתי את עניין הקושחה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אפשר בקלות לפרוץ אותו ולהתקין עליו את הקושחה הרגילה, חפש את המדריך בפורום.גיל37 כתב:למרבה הצער גם WDR4300 "זוכה" לקושחה שעברה ברית מילה כדת וכדין וככל הידוע לי לא ניתן לעדכן את הנתב בקושחה של היצרן מהאתר העולמי של TP LINK אלא רק בגרסאות שבנדא יפיצו (אם יפיצו בכלל).
פעם קניתי את הנתב הזה ומיהרתי לארוז אותו ולהחזיר לזיכוי ברגע שגיליתי את עניין הקושחה....
תקשיב טוב מר בחור, ממה נפגעת וממה אתה בוכה? מה אתה ילדה קטנה? ( כנראה שכן ).tall101 כתב:אני מדבר על WDR4300 שהוא רכש
CAT6 עובד מעולה בשימוש ביתי רגיל אז את הידע שלך בכבלים תשמור לעצמך...
אמרת בבירור שיש לבדוק שזה כבל CAT6 ולא CAT5, ככל הנראה הידע שלך בכבלים הוא אדיר, כיוון שבכל בית נמצא CAT6 בוודאות.
CAT5e וזה מה שיש בבתים, תתחיל להתרגל לרעיון.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
אתה לא עובד נכון.
כדי לבדוק את המגבלות ביציאת ה-LAN אתה צריך להעביר קבצים בתוך הרשת הביתית. כדי לבדוק את חיבור ה-LAN ל-WAN אתה צריך להתחבר ישירות לתשתית של הוט (זה אומר שאם אתה בחיבור ללא חייגן אז תעביר אותו זמנית לחייגן, ואז תתחבר לתשתית של הוט ותקבל כתובת IP פנימית שמתחילה ב-172) ולבצע בדיקה מול אתר בדיקת המהירות של הוט.
כדי לבדוק את המגבלות ביציאת ה-LAN אתה צריך להעביר קבצים בתוך הרשת הביתית. כדי לבדוק את חיבור ה-LAN ל-WAN אתה צריך להתחבר ישירות לתשתית של הוט (זה אומר שאם אתה בחיבור ללא חייגן אז תעביר אותו זמנית לחייגן, ואז תתחבר לתשתית של הוט ותקבל כתובת IP פנימית שמתחילה ב-172) ולבצע בדיקה מול אתר בדיקת המהירות של הוט.