באופן מפתיע הישועה דווקא באה מכיוון אישתי. היא הבינה שאני רוצה לשדרג ושיש מסכים ששובים את ליבי, אבל היא הבינה גם שלא הייתי מוציא סכומים כאלה בלי דחיפה. והיא אכן דחפה. כל הכבוד!
לאחר תקופה של לבטים הרשימה הצטמצמה לשני מסכים. סוני (805) וסמסונג. קראתי ביקורות מפה עד הודעה חדשה, ותמיד טענתי בתוקף שסמארט ו3D לא מעניינים אותי (יש לי HTPC מדהים בסלון). אמרתי לעצמי, בוא נלך לראות. הלכתי לסלון חללית (שוב עקב המלצות). שם היתה להם רק את הסמסונג. והאמת? לא ממש התלהבתי מהתמונה. אפקט אופרת הסבון היה קשה לעיכול והצבעים היו רוויים מדי. למרות זאת, איכות הפנל היתה מדהימה.
קיבלנו הצעת מחיר (יבוא רשמי כמובן) ולפתע הבנתי שאם אני לא אקנה עכשיו, יש מצב ולא אקנה. אז בעידודה של אשתי "הימרנו" ולקחנו את הסמסונג בלא שראינו את הסוני גם כן.
הטלוויזיה הגיעה ונתלתה, התמונה כוילה (לפי ערכים של פורומים כאלה ואחרים) ואני יכול להגיד רק דבר אחד. אני מאושר עד הגג! אין עננות, התמונה יפיפיה והבונוס הגדול ביותר מבחינתי - 3D!! מי האמין שזה יקנה אותי אבל לאחר אתמול בערב בו ראינו את אוואטר, אשתי פשוט אמרה לי "זהו, יותר לא הולכים לקולנוע".
אז רציתי להגיד תודה, לכל הכותבים והמגיבים, זה לא היה יכול לקרות בלעדיכם. אני אלך לראות עוד איזה סדרה כרגע בטלוויזיה.