ווליום נמוך החיבור מערכת סטיראו למחשב.
כמה שאלותoriyellow כתב:שלום. אני מנסה לחבר מערכת סטריאו די ישנה למחשב - חיבור RCA פשוט. הווליום שאני מקבל במערכת הוא מאוד נמוך. יש למישהו פתרון? תודה....
לאיזה יציאה במחשב חיברת את הכבל?
לאיזה כניסה במערכת חיברת את הכבל?
בדקת את הווליום בתכנה שבה אתה מנגן?
כמובן שצריך מגברoriyellow כתב:סליחה שאני מוסיף אבל - האם אני צריך מגבר או שלא אמורה להיות בעייה בתחום הזה?
המערכת עצמה היא מערכת פשוטה וישנה של SONY....
אבל אם מדובר בממערכת סטריאו אז המגבר כלול
אני מניח שלא חיברת את הכבל ישירות לרמקולים....... חחח
מצטער להקפיץ אבל עדיין יש לי בעייה. בהתחלה לא היה לי בכלל ווליום - עכשיו אני מקבל ווליום אבל הוא עדיין חלש יחסית ממה שהייתי רגיל מהמערכת. זאת אומרת אם הייתי שומע בה ברמה של 1 וזה היה מספיק לחדר - עכשיו בחיבור למחשב אני צריך לשים על רמה 3 וזה עדיין לא צליל חזק אלא רק מספיק לשמיעה מקרוב. כמו כן הצליל קצת חסר ועמום. ניסיתי כמה דברים וחיברתי את המערכת למכשיר CD קטן נייד( בהפעלה מסוללות) ואני מקבל אותה רמה של ווליום כמו מהמחשב. כשאני מחבר את המערכת לקורא CD רגיל שמחובר לחשמל אני מקבל את רמת הצליל הטובה שאני מכיר - זאת אומרת רמה 1 שמספיקה לכל החדר.
מצטער שני מפיל את זה עליכם- אבל כבר עולות לי כל מיני רעיונות לקנות מערכת חדשה רק שהייתי רוצה לפתור את העיניין קודם - שלא יעשה לי בעיות כאלה בהמשך.
אם אין פתרון אז אין פתרון אבל אולי יש לכם רעיונות נוספים.
בנוגע לשאלות קודם : המחשב מחובר למערכת דרך כניסת ה CD .
המערכת מחוברת למחשב באותה כניסה שהרמקולים הרגילים של המחשב היו מחוברים - צבע ירוק - LINE OUT
כל רמות הווליום שאני מכיר נמצאות על מקסימום - נכנסתי ל CONTROL PANEL ו SOUND - והכל על מקסימום.
תודה.
מצטער שני מפיל את זה עליכם- אבל כבר עולות לי כל מיני רעיונות לקנות מערכת חדשה רק שהייתי רוצה לפתור את העיניין קודם - שלא יעשה לי בעיות כאלה בהמשך.
אם אין פתרון אז אין פתרון אבל אולי יש לכם רעיונות נוספים.
בנוגע לשאלות קודם : המחשב מחובר למערכת דרך כניסת ה CD .
המערכת מחוברת למחשב באותה כניסה שהרמקולים הרגילים של המחשב היו מחוברים - צבע ירוק - LINE OUT
כל רמות הווליום שאני מכיר נמצאות על מקסימום - נכנסתי ל CONTROL PANEL ו SOUND - והכל על מקסימום.
תודה.
היי,
יכול להיות שפשוט העוצמה שמוציא כרטיס הקול שלך נמוכה.
אני לא יודע אם אתה בעניין של להוציא כסף, אבל DAC חיצוני כנראה יפתור את הבעיה.
אולי גם כרטיס קול פנימי איכותי יותר יעשה את העבודה (עשוי להיות זול יותר).
http://ksp.co.il/?select=1082..34
יכול להיות שפשוט העוצמה שמוציא כרטיס הקול שלך נמוכה.
אני לא יודע אם אתה בעניין של להוציא כסף, אבל DAC חיצוני כנראה יפתור את הבעיה.
אולי גם כרטיס קול פנימי איכותי יותר יעשה את העבודה (עשוי להיות זול יותר).
http://ksp.co.il/?select=1082..34
שלום תודה על העצה.
אני לא כלכך מבין בזה .מה ההבדל בין DAC לכרטיס קול. או בין DAC למגבר.
בכל אופן אני אתחיל בכרטיס קול חיצוני - שמתי עין על זה אבל התקציב שלי בין 300-400 שקל. אם יש לכם המלצה - אודה מאוד.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523562
אני לא כלכך מבין בזה .מה ההבדל בין DAC לכרטיס קול. או בין DAC למגבר.
בכל אופן אני אתחיל בכרטיס קול חיצוני - שמתי עין על זה אבל התקציב שלי בין 300-400 שקל. אם יש לכם המלצה - אודה מאוד.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523562
כל כרטיס קול בעל יציאות אנלוגות מכיל למעשה רכיב של DAC.
DAC הן ראשי תיבות של Digital to Analog Converter.
לעומת זאת יש מוצרים שנקראים DAC שאינם בהכרח כרטיס קול אלא פשוט מקבלים כניסה דיגיטלית (למשל כבל אופטי או קואקסיאלי).
לרוב, למוצר שנקרא DAC יש כניסת USB כך שהוא יכול לשמש גם ככרטיס קול.
החלוקה הלא-פורמלית לקטגוריות היא:
אם זה נמכר ע"י חנות אודיו, זה DAC (בעיקר אם הוא סטריאו בלבד ולא סראונד)
אם זה נמכר ע"י חנות מחשבים, זה כרטיס קול (בעיקר אם זה כרטיס הרחבה למחשב שתוקעים בפנים ולא מחברים עם USB מבחוץ)
DAC הן ראשי תיבות של Digital to Analog Converter.
לעומת זאת יש מוצרים שנקראים DAC שאינם בהכרח כרטיס קול אלא פשוט מקבלים כניסה דיגיטלית (למשל כבל אופטי או קואקסיאלי).
לרוב, למוצר שנקרא DAC יש כניסת USB כך שהוא יכול לשמש גם ככרטיס קול.
החלוקה הלא-פורמלית לקטגוריות היא:
אם זה נמכר ע"י חנות אודיו, זה DAC (בעיקר אם הוא סטריאו בלבד ולא סראונד)
אם זה נמכר ע"י חנות מחשבים, זה כרטיס קול (בעיקר אם זה כרטיס הרחבה למחשב שתוקעים בפנים ולא מחברים עם USB מבחוץ)
נערך לאחרונה על ידי yoeds ב 18/05/2014 20:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם ההוא שמצאת מוצא חן בעיניך, לך על זה. באופן כללי את ההבדלים הדרמטיים עושים הרמקולים, החדר, מיקום הרמקולים בחדר ואיכות ההקלטה במקור, לא האלקטרוניקה (למעט בדוגמה הקיצונית שהבאת בעצמך שבה הפלט של האלקטרוניקה חלש מדי).