200 מגה - HOT , הצחקתם אפילו לא 30
כרגיל השירות המזעזע של הוט, נציגים שמתנקים שיחות ללקוחות שירות שלא מסופק אבל לדבר כזה לא ציפיתי.
מאז שעברתי לחבילת ה 200 מגה ב HOT מהירות האינטרנט נשארת קבועה על 25
[img2=300x135]http://www.speedtest.net/result/3502764280.png[/img2]
[img2=615x338]http://s11.postimg.org/c9btlf5k3/hot.png[/img2]
בנוסף הדבר הכי גרוע הוא שגם כשמדברים עם מנהל מקבלים רמת שירות נמוכה ביותר ואפילו יותר נמוכה מהנציגים פשוט נאמר לי ע"י המנהל שאין סיבה שנחזור על דברים וזה המצב וזהו(במילים שלו).
לסיכום, מי שחשב לעבור ל HOT הייתי ממליץ לו לוותר.
בנוסף, דברתי עם אנשים נוספים שמחוברים ל HOT וכלם לא מגיעים למהירות גבוה מזו.
מאז שעברתי לחבילת ה 200 מגה ב HOT מהירות האינטרנט נשארת קבועה על 25
[img2=300x135]http://www.speedtest.net/result/3502764280.png[/img2]
[img2=615x338]http://s11.postimg.org/c9btlf5k3/hot.png[/img2]
בנוסף הדבר הכי גרוע הוא שגם כשמדברים עם מנהל מקבלים רמת שירות נמוכה ביותר ואפילו יותר נמוכה מהנציגים פשוט נאמר לי ע"י המנהל שאין סיבה שנחזור על דברים וזה המצב וזהו(במילים שלו).
לסיכום, מי שחשב לעבור ל HOT הייתי ממליץ לו לוותר.
בנוסף, דברתי עם אנשים נוספים שמחוברים ל HOT וכלם לא מגיעים למהירות גבוה מזו.
לפי מיטב ידיעתי (ואני לא מומחה בתחום) זה היה ככה מאז ומתמיד, בכל החברות
ואאל"ט אף חברה אינה מתחייבת שהמהירות בפועל תהיה 200 מגה. בעצם, הם לא מתחייבות לשום דבר.
אם אני טועה, אנא תקנו אותי. אהיה יותר משמח
אגב
איזו חבילה היתה לך לפני? וכמה המהירות היתה בפועל?
ואאל"ט אף חברה אינה מתחייבת שהמהירות בפועל תהיה 200 מגה. בעצם, הם לא מתחייבות לשום דבר.
אם אני טועה, אנא תקנו אותי. אהיה יותר משמח
אגב
איזו חבילה היתה לך לפני? וכמה המהירות היתה בפועל?
נערך לאחרונה על ידי avilavi ב 15/05/2014 20:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
הפתרון נמצא בציוד קצה וביכולת הרשת שלך...
הוט מרחוק יכולים לפתוח אותך ל200 מגה אך בפועל זה תלוי בתשתית הדרך ואת זה הם אינם יכולים לבדוק מרחוק.
בנוסף הרבה רוכישם ציוד זול בעשרות שקלים ומצפים שיעבוד בFULL...
מהר מאוד יינו שציוד זול יעלה כפול ומכופל ויתחילו להשקיע בתשתית הביתית יציבה יותר הכוללת תשית ג'יגה, מתאמי רשת ייעודיים, סוויצ'ים מתאימים למהירות ותעבורה גבוה...
יכול להיות שהכבל שלך הינו CAT5E 26AWG UTP ואפ תחליף לCAT5E 23AWG תראה איך המהירות תעלה...
בכל אופן, כמו כל דבר חדש במיוחד HOT שזורקים את הילד למים מבלי שהוא בכלל יודע לנשום... תהיה שפן ניסוי ותעדכן מה קורה
הוט מרחוק יכולים לפתוח אותך ל200 מגה אך בפועל זה תלוי בתשתית הדרך ואת זה הם אינם יכולים לבדוק מרחוק.
בנוסף הרבה רוכישם ציוד זול בעשרות שקלים ומצפים שיעבוד בFULL...
מהר מאוד יינו שציוד זול יעלה כפול ומכופל ויתחילו להשקיע בתשתית הביתית יציבה יותר הכוללת תשית ג'יגה, מתאמי רשת ייעודיים, סוויצ'ים מתאימים למהירות ותעבורה גבוה...
יכול להיות שהכבל שלך הינו CAT5E 26AWG UTP ואפ תחליף לCAT5E 23AWG תראה איך המהירות תעלה...
בכל אופן, כמו כל דבר חדש במיוחד HOT שזורקים את הילד למים מבלי שהוא בכלל יודע לנשום... תהיה שפן ניסוי ותעדכן מה קורה
תן לזה כמה ימים.
אני עם 100 מגהביט כבר למעלה מ 3 שנים ומקבלים 102 מגה ביט קבוע, נו אז? מה הקשר לזה שהם ***? הכל תלוי בציוד קצה ובתשתית שלך ובעדיפות לעיר שלך ולשכונה שלך.
לי יש סיב אופטי עד הבניין, נו אז מה? לאחד אחר יש כבל ארוך מאוד שמגיע מהארון ( כבל נחושת ) נו אז מה?
כמו שאמרו, תן לזה זמן.
אני עם 100 מגהביט כבר למעלה מ 3 שנים ומקבלים 102 מגה ביט קבוע, נו אז? מה הקשר לזה שהם ***? הכל תלוי בציוד קצה ובתשתית שלך ובעדיפות לעיר שלך ולשכונה שלך.
לי יש סיב אופטי עד הבניין, נו אז מה? לאחד אחר יש כבל ארוך מאוד שמגיע מהארון ( כבל נחושת ) נו אז מה?
כמו שאמרו, תן לזה זמן.
אם אתם תולים את זה בציוד הקצה למה עם ה 100 גלשתי יותר מהר?MemoreX כתב:תן לזה כמה ימים.
אני עם 100 מגהביט כבר למעלה מ 3 שנים ומקבלים 102 מגה ביט קבוע, נו אז? מה הקשר לזה שהם *** הכל תלוי בציוד קצה ובתשתית שלך ובעדיפות לעיר שלך ולשכונה שלך.
כמו שאמרו, תן לזה זמן....
ולמה לתת לזה כמה ימים? עד שהתשתית באמת תהיה מוכנה? (במידה והיא לא מוכנה זה לא נחשב לפרסום שקרי?)
איזה ראוטר קנית?
kingikra כתב:אצלי השתפרו העיניינים וביחד עם הראוטר החדש שקניתי אתמול זאת התוצאה:...