כיצד פותרים את בעיית הניתוקים באינטרנט
אני מבקש לדעת כיצד ניתן לפתור בעיית הניתוקים באינטרנט. האינטרנט מתנתק כל יום מספר פעמים לרבות בגילשה רגילה או בצפייה בווידיאו או בהורדות. הראוטר אצלי 6740U-H1 , חבילה 40/3. הבעייה בחיבור רגיל ובחיבור אלחוטי בכל מחשב . הניתוקים החלו להופיע בתדירות גבוהה לאחר ירידה ב- ATTAINABLE RATE מ- 117000 לפחות מ- 100000. החלפתי כבלים, עידכנתי קושחה ועישיתי איפוס לראוטר, ועשיתי שינוי מחבילת 100 ל- 40, אך הבעייה לא נפתרה.
אני שוקל להחליף ראוטר, אך בטרם השקעת כ- 300-400 ש"ח , מה אפשר לעשות?
אני שוקל להחליף ראוטר, אך בטרם השקעת כ- 300-400 ש"ח , מה אפשר לעשות?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
ברוב המקרים שהוזכרו כאן באתר הוספת ראוטר נוסף והגדרת ה 6740U-H1 כמודם בלבד (Bridge) פתרה את בעיית הניתוקים התכופים.
אני אישית נקטתי בצעד דומה והבעייה נפתרה לחלוטין ! כמובן שמדובר כאן בהשקעה מסויימת שלא כל אחד מוכן / יכול לשאת אך בשורה התחתונה - אל תשלה את עצמך ... מבזק לא תבוא הישועה !!
נסה כמובן לשלול קודם בעיות תשתית, ספק וכד' אבל אני די סמוך ובטוח שכבר עשית את כל זה טרם העלאת הפוסט
אם יש לך אפשרות להשאיל ממישהו ראוטר לכמה ימים לצורך בדיקה אז כמובן שעדיף לנסות טרם רכישה.
אני אישית נקטתי בצעד דומה והבעייה נפתרה לחלוטין ! כמובן שמדובר כאן בהשקעה מסויימת שלא כל אחד מוכן / יכול לשאת אך בשורה התחתונה - אל תשלה את עצמך ... מבזק לא תבוא הישועה !!
נסה כמובן לשלול קודם בעיות תשתית, ספק וכד' אבל אני די סמוך ובטוח שכבר עשית את כל זה טרם העלאת הפוסט
אם יש לך אפשרות להשאיל ממישהו ראוטר לכמה ימים לצורך בדיקה אז כמובן שעדיף לנסות טרם רכישה.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
תודה לכולם..
אני פניתי כמובן לספק ולתשתית אך מבחינתם הכל תקין וגם החלפתי פילטר.
בזמנו חיברתי את הראוטר ישירות ללא פילטר אך זה היה לכמה דקות בלבד, אולי אנסה שוב לפרק זמן ארוך יותר.
@sigamore: האם ה- 6740U-H1 יציב בתור מודם בלבד?
בזמנו חיברתי את הראוטר ישירות ללא פילטר אך זה היה לכמה דקות בלבד, אולי אנסה שוב לפרק זמן ארוך יותר.
@sigamore: האם ה- 6740U-H1 יציב בתור מודם בלבד?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
בהחלט !tom10 כתב:תודה לכולם..
@sigamore: האם ה- 6740U-H1 יציב בתור מודם בלבד?...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !