מעבר מ-32 אינצ' ל 42 אינצ'
שלום חברים ולכל מי שבלבלתי לו את השכל בזמן האחרון..
בקיצור סוף סוף חיברתי את הטלויזיה והממצאים מבחינתי ממש לא נחמדים..
ערוץ 10 וערוץ 22 מטושטשים ביותר..תמונה מרצדת או יותר בהרבה מצבים או אולי יותר נכון להגיד שאני רואה מין תנועות איטיות של התמונה ושל הדמויות במיוחד שמים לב שכאילו הן לא זזות בצורה חלקה
מדבר על שידורים רגילים
הטכנאי הסביר שזה בבדיוק מה שראיתי בטלויזיה הישנה פשוט עכשיו הגודל יותר גדול אז אני רואה את זה ביותר ברור..מבחינת הפלסטיישן אני רואה בדיוק אותו הדבר כמה שזה ישמע מוזר...מעבר בין טלויזיה ישנה של סמסונג לחדשה של סוני...
גם להעביר ערוצים לוקח יותר זמן
מבואס ביותר
לא בוצע קנפוג לטלויזיה אבל גם לא לקודמת
מקווה שאחרי קנפוג יהיה יותר טוב
מדבר על שידורים רגילים
בקיצור סוף סוף חיברתי את הטלויזיה והממצאים מבחינתי ממש לא נחמדים..
ערוץ 10 וערוץ 22 מטושטשים ביותר..תמונה מרצדת או יותר בהרבה מצבים או אולי יותר נכון להגיד שאני רואה מין תנועות איטיות של התמונה ושל הדמויות במיוחד שמים לב שכאילו הן לא זזות בצורה חלקה
מדבר על שידורים רגילים
הטכנאי הסביר שזה בבדיוק מה שראיתי בטלויזיה הישנה פשוט עכשיו הגודל יותר גדול אז אני רואה את זה ביותר ברור..מבחינת הפלסטיישן אני רואה בדיוק אותו הדבר כמה שזה ישמע מוזר...מעבר בין טלויזיה ישנה של סמסונג לחדשה של סוני...
גם להעביר ערוצים לוקח יותר זמן
מבואס ביותר
לא בוצע קנפוג לטלויזיה אבל גם לא לקודמת
מקווה שאחרי קנפוג יהיה יותר טוב
מדבר על שידורים רגילים
נערך לאחרונה על ידי yoyoss ב 15/05/2014 20:29, נערך 6 פעמים בסך הכל.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
תצפה בתכני HD אל תשפוט לפי ערוץ 10
המסך שלך הוא 1920*1080, ברור שאם תקרין עליו תמונה ברזולוציה קטנה בהמון מהרזולוציה הזאתי, אז ככל שהמסך יהיה גדול יותר - ככה תבחין באיכות הירודה (פיקסליזציה)
אך אם תשפוט בתכני HD באיכות גבוהה, אתה תהנה מכל אינצ'
בהצלחה
המסך שלך הוא 1920*1080, ברור שאם תקרין עליו תמונה ברזולוציה קטנה בהמון מהרזולוציה הזאתי, אז ככל שהמסך יהיה גדול יותר - ככה תבחין באיכות הירודה (פיקסליזציה)
אך אם תשפוט בתכני HD באיכות גבוהה, אתה תהנה מכל אינצ'
בהצלחה
ומה עם זה שדרך הפלסטיישן אני רואה בדיוק אותה תמונה
גם אחרי שקנפגתי את מצב המשחק לא רואה שיפור אבל לפחות זה לא נהרס לגמרי כמו השידורים הרגילים שזה פשוט בולט לעין
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
איזה מסך 32 היה לך?
אם הוא היה מסך HD READY (כלומר לא מסך FHD) האם הגדרת את ה- PS4 שישלח כעת אות ב- 1080p ?
מצב משחק לא משפר תמונה, הוא למעשה מבטל כל מנגנון עבוד של המסך כדי לחסוך זמנים ולתת INPUT LAG נמוך. (וכבר הסברתי לך את זה בעבר)
אגב, וודא שאתה לא על מצב GAME או מצב PC כשאתה צופה בשידורים בטלויזיה.
אם הוא היה מסך HD READY (כלומר לא מסך FHD) האם הגדרת את ה- PS4 שישלח כעת אות ב- 1080p ?
מצב משחק לא משפר תמונה, הוא למעשה מבטל כל מנגנון עבוד של המסך כדי לחסוך זמנים ולתת INPUT LAG נמוך. (וכבר הסברתי לך את זה בעבר)
אגב, וודא שאתה לא על מצב GAME או מצב PC כשאתה צופה בשידורים בטלויזיה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
היי קודם כל תודה על התגובה
דבר שני..
המסך 32 שהיה לי : sumsung la32c530
היה full hd
וכן מה שהתכוונתי שבמצב משחק אני לא רואה שינוי מהטלוזיהי הקודמת..סתומרת המשחק זורם חלק לגמרי אבל אני לא רואה שיפור הכי קטן בתמונה..למעט זה שזה עכשיו גדול יותר ושמר על האיכות..וכל העניין שהדגן הזה נרכש הוא להשאיר את מצב האינפוט לאג אבל לשפר את התמונה
ואני לא על מצב משחק שאני רואה טלויזיה..יש לו "מנגנון"אוטומטי שמזהה באיזה מצב אתה ומעביר אותך סתומרת מצפיה רגילה למצב משחק..על כל מקרה ביטלתי את זה והגדרתי 2 מצבים..
מה שאמרתי שמעצבן אותי עד מאד שאני שם לב לשינוי לרעה בשידורים הרגילים כמו מה שאמרתי שאני רואה תנועות איטיות של דמויות ושל התמונה בחלק מהמצבים..בהמון מצבים התמונה מטושטשת הרבה יותר או אם ניתן להגיד תמיד..שדמות מצולמת מרחוק אין בכלל מה לדבר לראות את הפנים שלה בצורה מדוייקת או לפחות משביעת רצון
במוסף שמתי לב כשמראים תמונה בתוך תמונה זה יותר בולט לעין
והדבר הנוסף שלהעביר ערוץ בטלויזיה זה פשוט איטי להחריד באופן יחסי לכל טלויזיה אחרת שנפגשתי בה..
ועוד משהו הזוי..יש מצב לטלויזיה שנקרא מצב תנועה LED אני לא יודע איך סוני הגיעו למצב שהוציאו דבר כזה..אי אפשר לצפות בטלויזיה בצורה הזאת זה נהיה מהבהב בצורה מציקה כמו פליקר של המסיבות של פעם חח.
משהו שכדאי לעשות?
המסך 32 שהיה לי : sumsung la32c530
היה full hd
וכן מה שהתכוונתי שבמצב משחק אני לא רואה שינוי מהטלוזיהי הקודמת..סתומרת המשחק זורם חלק לגמרי אבל אני לא רואה שיפור הכי קטן בתמונה..למעט זה שזה עכשיו גדול יותר ושמר על האיכות..וכל העניין שהדגן הזה נרכש הוא להשאיר את מצב האינפוט לאג אבל לשפר את התמונה
ואני לא על מצב משחק שאני רואה טלויזיה..יש לו "מנגנון"אוטומטי שמזהה באיזה מצב אתה ומעביר אותך סתומרת מצפיה רגילה למצב משחק..על כל מקרה ביטלתי את זה והגדרתי 2 מצבים..
מה שאמרתי שמעצבן אותי עד מאד שאני שם לב לשינוי לרעה בשידורים הרגילים כמו מה שאמרתי שאני רואה תנועות איטיות של דמויות ושל התמונה בחלק מהמצבים..בהמון מצבים התמונה מטושטשת הרבה יותר או אם ניתן להגיד תמיד..שדמות מצולמת מרחוק אין בכלל מה לדבר לראות את הפנים שלה בצורה מדוייקת או לפחות משביעת רצון
במוסף שמתי לב כשמראים תמונה בתוך תמונה זה יותר בולט לעין
והדבר הנוסף שלהעביר ערוץ בטלויזיה זה פשוט איטי להחריד באופן יחסי לכל טלויזיה אחרת שנפגשתי בה..
ועוד משהו הזוי..יש מצב לטלויזיה שנקרא מצב תנועה LED אני לא יודע איך סוני הגיעו למצב שהוציאו דבר כזה..אי אפשר לצפות בטלויזיה בצורה הזאת זה נהיה מהבהב בצורה מציקה כמו פליקר של המסיבות של פעם חח.
משהו שכדאי לעשות?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אני חושב שאולי ציפית ליותר מידי ולכן אתה מאוכזב.. המסך לא אמור לחולל קסמים לתמונה ולשפר אותה כשאתה משחק. סה"כ אמור להציג תמונה טובה כמו מה שהסוני שולח לו מבלי להפריע בדרך ולעשות את זה במינימום זמן תגובה. ואם אתה מגיע כבר ממסך FHD קטן יותר אז די צפוי שתראה פחות חד. אתה פורס עכשיו אותה כמות פיקסלים על יותר שטח מסך.
לגבי השידורים, צר לי לשמוע שאתה מאוכזב אין לי מה לומר או להרחיב פה.. אני פשוט כבר בקושי צופה בטלויזה (בלי קשר לאיכות שדור הנמוכה יחסית) ומביא את התכנים שלי מהרשת באיכות נורמאלית. שנים לא צפיתי בערוצי 10, 11, 22 ואחרים..
לגבי הריצוד, זה אכן מה שהוזכר כאחד החסרונות במאמר ההוא שקשרת אליו בדיון הקודם. ממליץ פשוט לא להשתמש במנגנון הזה.
לגבי השידורים, צר לי לשמוע שאתה מאוכזב אין לי מה לומר או להרחיב פה.. אני פשוט כבר בקושי צופה בטלויזה (בלי קשר לאיכות שדור הנמוכה יחסית) ומביא את התכנים שלי מהרשת באיכות נורמאלית. שנים לא צפיתי בערוצי 10, 11, 22 ואחרים..
לגבי הריצוד, זה אכן מה שהוזכר כאחד החסרונות במאמר ההוא שקשרת אליו בדיון הקודם. ממליץ פשוט לא להשתמש במנגנון הזה.
זה אומר שלא משנה אם אקנה מסך יותר איכותי ממה שקניתי עדיין אראה אותו הדבר??
ואותו מנגנון רק בנאדם סדיסט ישתמש בו חח..אבל האמת למשחקים ממש כייף לשחק אבל אך ורק בגלל השיפור בגודל איכות התמונה נשארה אותה איכות זה מה שהפתיע אותי הייתי בטוח שאם יש לי סאמסונג שנת 2009-2010 שעלה בזמנו רק 1500 שקל ועכשיו אני משפר לסוני 2013 אני אראה שיפור בתמונה..ולא ההפך..בתמורה טשטוש ובמצבים מסויימים תזוזה איטית כזאת כמו שתיארתי בתגובה הקודמת..
ושוב אני לא מדבר על המשחקים במשחקים אין לי תלונות אני מדברים ע השידורים הרגילים זו ההאכזבה הגדולה שלי
דרך אגב קראתי שהמסך הזה והדור הבא שלו סובל קצת מ- motion blur מבחינתי זה ממש לא קצת אני ישר שמתי לזה לב..
יש איזשהו הגדרה באפשרויות תמונה שמשפיעה על התכונה הזאת?וגם מה שהכי מפריע לי האיטיות בתזוזה של דמויות או תמונה?(לדוגמא אם מגיש חדשות עכשיו מוריד קצת את הראש שלו אז אני רואה כאלו הוא מוריד את הראש שלו לא בצורה חלקה)מקווה שהצלחתי להסביר כי זה מה שהכי עצבן אותי יותר מהטשטוש
יש טעם לדעתך להחזיר את המסך??אני עדיין יכול לא עברו שבועיים..
ושוב אני לא מדבר על המשחקים במשחקים אין לי תלונות אני מדברים ע השידורים הרגילים זו ההאכזבה הגדולה שלי
דרך אגב קראתי שהמסך הזה והדור הבא שלו סובל קצת מ- motion blur מבחינתי זה ממש לא קצת אני ישר שמתי לזה לב..
יש איזשהו הגדרה באפשרויות תמונה שמשפיעה על התכונה הזאת?וגם מה שהכי מפריע לי האיטיות בתזוזה של דמויות או תמונה?(לדוגמא אם מגיש חדשות עכשיו מוריד קצת את הראש שלו אז אני רואה כאלו הוא מוריד את הראש שלו לא בצורה חלקה)מקווה שהצלחתי להסביר כי זה מה שהכי עצבן אותי יותר מהטשטוש
יש טעם לדעתך להחזיר את המסך??אני עדיין יכול לא עברו שבועיים..
Re: זה אומר שלא משנה אם אקנה מסך יותר איכותי ממה שקניתי עדיין אראה אותו הדבר??
[ואותו מנגנון רק בנאדם סדיסט ישתמש בו חח..אבל האמת למשחקים ממש כייף לשחק אבל אך ורק בגלל השיפור בגודל איכות התמונה נשארה אותה איכות זה מה שהפתיע אותי הייתי בטוח שאם יש לי סאמסונג שנת 2009-2010 שעלה בזמנו רק 1500 שקל ועכשיו אני משפר לסוני 2013 אני אראה שיפור בתמונה..ולא ההפך..בתמורה טשטוש ובמצבים מסויימים תזוזה איטית כזאת כמו שתיארתי בתגובה הקודמת..
יש איזשהו הגדרה באפשרויות תמונה שמשפיעה על התכונה הזאת?וגם מה שהכי מפריע לי האיטיות בתזוזה של דמויות או תמונה?(לדוגמא אם מגיש חדשות עכשיו מוריד קצת את הראש שלו אז אני רואה כאילו הוא מוריד את הראש שלו לא בצורה חלקה עם רעידות קלות וקטנות כאלה...או אם המצלמה זזה מהר כזה אז אני רואה כמו לאגים בולטים בתנועה.)מקווה שהצלחתי להסביר כי זה מה שהכי עצבן אותי יותר מהטשטוש!!!!!!!!!!!
יש טעם לדעתך להחזיר את המסך??אני עדיין יכול לא עברו שבועיים..[/quote]
יש איזשהו הגדרה באפשרויות תמונה שמשפיעה על התכונה הזאת?וגם מה שהכי מפריע לי האיטיות בתזוזה של דמויות או תמונה?(לדוגמא אם מגיש חדשות עכשיו מוריד קצת את הראש שלו אז אני רואה כאילו הוא מוריד את הראש שלו לא בצורה חלקה עם רעידות קלות וקטנות כאלה...או אם המצלמה זזה מהר כזה אז אני רואה כמו לאגים בולטים בתנועה.)מקווה שהצלחתי להסביר כי זה מה שהכי עצבן אותי יותר מהטשטוש!!!!!!!!!!!
יש טעם לדעתך להחזיר את המסך??אני עדיין יכול לא עברו שבועיים..[/quote]
עכשיו שמתי לב למשהו מאד מאד ברור
שכתוביות עולות או יורדות זה יש את אותו אפקט בצורה מאד מאד ברורה לעין היחיד שגם במצב משחק ראיתי ולא רק במצב הרגיל או סינימה...עברתי כבר על הגדרות לפי פורומים אבל בשיטת העתק הדבק ולא משהו ממני כי אני לא יודע איזה הגדרות יכולות להשפיע..על מה שאני מתאר..ושוב מה שמעצבן אותי ביותר זה הרעידות הקלות או התנועות האיטיות של דמויות ותנועות איטיות של התמונה במצבים מסויים..וכמו שרשמתי עכשיו גם העניין של הכתוביות...יש פרמטר בהגדרות שמשפיע על מה שאני מתאר?יש לזה איזשהו מונח מקצועי?שאולי אוכל לחפש באינטרנט..
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

האם כל האפקטים המוזרים האלה שאתה מתאר מתרחשים כשאתה עם מנגנון החלקת תמונה פועל? LED MOTION MODE או איך שסוני לא קראו לזה.. כי כפי שכבר ציינתי וכבר הבנת בעצמך מהדיונים הקודמים (אתה בעצמך העלת את הציטוט הזה מהמאמר) המנגנון הזה לא משהו והוא טומן בתוכו כמה חסרונות. אחד מהם זה הריצוד הזה שתארת שאתה רואה..
וודא שהמנגנון כבוי. צריך לוודא שהוא כבוי בכל כניסה ועבור כל INPUT שונה. לדוגמא, זה שהוא מבוטל במצב GAME לא אומר שהוא מבוטל כאשר את צופה בשידורים רגילים..
וודא שהמנגנון כבוי. צריך לוודא שהוא כבוי בכל כניסה ועבור כל INPUT שונה. לדוגמא, זה שהוא מבוטל במצב GAME לא אומר שהוא מבוטל כאשר את צופה בשידורים רגילים..
כן זה כבוי
כמו שרשמתי המצב הזה גורם למסך ממש להבהב..לא מה שתיארתי בתגובה הקודמת..
למרות שלדעתי חחח המצב הזה הוא שגורם לשיפור למחלות שתיארתי מקודם..
בתיאור שלו רשום שהוא "מעדן תנועות נעות" אבל כמו שאמרתי גורם להבהוב רציני במסך
יש למישהו רעיון??
למרות שלדעתי חחח המצב הזה הוא שגורם לשיפור למחלות שתיארתי מקודם..
בתיאור שלו רשום שהוא "מעדן תנועות נעות" אבל כמו שאמרתי גורם להבהוב רציני במסך
יש למישהו רעיון??
נשמע מעצבן. ניסית לשחק עם כל ההגדרות? אולי כדאי לך גם לשאול את היבואן או סוני.
לא נראה לי שזה זה, אבל יכול להיות שיש עדכון לתוכנה של המסך. אפשר לעדכן ישירות כשהמסך מחובר לאינטרנט, או דרך חיבור ה-USB (נראה לי שזה זה, אבל לא יזיק לשאול את סוני או היבואן: http://www.sony.com.ph/support/download ... dl-42w654a )
אז הבעיות הן רק בשידורי SD? איך השאר? איך השחורים, זוויות הצפיה, התגובתיות במשחקים, לעומת המסך הקודם?
לא נראה לי שזה זה, אבל יכול להיות שיש עדכון לתוכנה של המסך. אפשר לעדכן ישירות כשהמסך מחובר לאינטרנט, או דרך חיבור ה-USB (נראה לי שזה זה, אבל לא יזיק לשאול את סוני או היבואן: http://www.sony.com.ph/support/download ... dl-42w654a )
אז הבעיות הן רק בשידורי SD? איך השאר? איך השחורים, זוויות הצפיה, התגובתיות במשחקים, לעומת המסך הקודם?
מאד מאד מעצבן
עדכנתי תכנה...אין שיפור..
אחרי שקצת צברתי איתה זמן מסך אני שם לב שכל התופעות מגיעות בעיקר בשידורי SD וכמעט בכל המצבים..ממש ממש ברור לעין..בHD נראה שהכל יותר טוב משמעותית אבל רוב הערוצים המועדפים עליי הם שידורי SD מה שממש מבאס אותי..
השחורים מצויים לדעתי..זווית הצפיה לא יודע להגיד...תגובתיות במשחקים מצויינת..וגם אין טשטוש או רעד כמו בצפיה רגילה
בשביל משחקים היא מדהימה לדעתי..
אבל שוב...העניין עם הSD פשוט מרתיח
כדאי להחזיר את המסך?או שאתקל בזה גם במסכים אחרים?
פשוט לא יודע מה לעשות
אחרי שקצת צברתי איתה זמן מסך אני שם לב שכל התופעות מגיעות בעיקר בשידורי SD וכמעט בכל המצבים..ממש ממש ברור לעין..בHD נראה שהכל יותר טוב משמעותית אבל רוב הערוצים המועדפים עליי הם שידורי SD מה שממש מבאס אותי..
השחורים מצויים לדעתי..זווית הצפיה לא יודע להגיד...תגובתיות במשחקים מצויינת..וגם אין טשטוש או רעד כמו בצפיה רגילה
בשביל משחקים היא מדהימה לדעתי..
אבל שוב...העניין עם הSD פשוט מרתיח
כדאי להחזיר את המסך?או שאתקל בזה גם במסכים אחרים?
פשוט לא יודע מה לעשות