מיקרוסופט מסבירים למה ה PS4 מוכר יותר מה XBONE

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73359
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

רק לי זה נשמע כמו "אכלו לי, שתו לי"?

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #2 

אולי מיקרוסופט יודו כי PS4 פשוט יותר טוב :lol: :lol:
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

יש כמה נקודות נכונות שם (העובדה שמכריחיים לקוחות לשלם עוד 100 דולר על מוצר שחלקם לא ממש רוצה - ע"ע קינקט), אבל כל השאר נשמע מצוץ.

כרגע ה PS4 מוביל, אבל אם המחיר יתאזן, יש לי הרגשה שהיוצרות ישתנו, ל XBOX הייתה הצלחה כבירה בדור הקודם וללקוחות יש נטייה להישאר נאמנים למותג מוכר.

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #4 

Huber כתב:יש כמה נקודות נכונות שם (העובדה שמכריחיים לקוחות לשלם עוד 100 דולר על מוצר שחלקם לא ממש רוצה - ע"ע קינקט), אבל כל השאר נשמע מצוץ.

כרגע ה PS4 מוביל, אבל אם המחיר יתאזן, יש לי הרגשה שהיוצרות ישתנו, ל XBOX הייתה הצלחה כבירה בדור הקודם וללקוחות יש נטייה להישאר נאמנים למותג מוכר.
...
ההצלחה של ה xbox בדור הקודם היית בגלל שהוא נפרץ ראשון....

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

לא מסכים. ההצלחה נבעה עקב שירותי רשת הרבה יותר טובים (ה XBOX LIVE היה הרבה יותר מוצלח מה PSN), מחיר התחלתי נמוך יותר, שותפיות חזקות עם מפתחות המשחקים (המון תוכן בלעדי שיצא קודם ל XBOX או רק ל XBOX), הקינקט שהיה בזמנו גימיק הרבה יותר חביב מה MOVE ועוד.

פריצה מעניינת רק מדינות עולם שלישי כמו ישראל, ברב העולם רוכשים משחקים.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #6 

הבעיה נעוצה ברבה סיבות. נתחיל מזה שה- XBOX ONE פשוט לא הרשים אף אחד בשום אספקט מהרגע שהוא הוצג ועד היום. מיקרוסופט טעו נחרצות במיקוד שלהם עם המכשיר ולא העבירו מסרים נכונים וכל כך חשובים לקהילת הגיימרים שהיא אמורה להיות בראש סדר העדיפויות שלהם. הם שכחו שקודם כל הגיימרים רצים לקנות קונסולות ביום ההשקה ואז מאוחר יותר (הרבה יותר מאוחר) בא קהל המיינסטרים ומתחדש גם הוא במכשיר שהצליח להוכיח את עצמו ולחדור לשוק. כבר לא זכור לי כמה פעמים מיקרוסופט עשו 180 מעלות מהצהרות שהם נתנו בעבר לגבי המכשיר וזה ממש לא עוזר להם. הם פשוט נראים יותר ויותר כמו לוזרים שהבינו שהם טעו ומנסים לכבות שריפות. (אבל עדיף מאוחר מאף פעם. לפחות נפל האסימון שהם טעו והם מנסים לתקן).
לאחרונה הם חזרו בהם מההצהרה שהמכשיר לא יימכר ללא קינקט. כך, הוא הצליחו להוזיל אותו לצרכן במאה דולר וזה יכול מאד לעזור במכירות אך גם יכול מאד לפגוע בהם מבחינת אסטרטגיה לטווח הארוך. ברגע שלא לכל אחד יש קינקט עם המכשיר זה קצת מרתיע את המפתחים לפתח משחקים שיעשו בזה שימוש.
בעיה נוספת - מיקרוסופט לא חשבו על כל העולם בתכנון והשקת המכשיר. הם התמקדו בעיקר בארה"ב ואחריה באירופה. זה אמנם הגרעין המרכזי בעולם מבחינת קהל וכח קניה אבל לא בטוח שזה מספיק כדי לבסס את המכשיר בעולם ולעקוף את סוני במכירות.
בעיה נוספת - משחקים. אין למכשיר אפילו משחק אחד אקסקלוסיבי מעניין. לפחות לדעתי. לא בהשקה ולא באופק הנראה לעין. ומשחקים שיצאו לשתי הקונסולות רצים טוב יותר תמיד על ה- PS4.
שורה תחתונה, זה פשוט מרגיש לי שסוני בכלל וה- PS4 בפרט פשוט מכוונים נכון יותר לקהל הגיימרים וקולעים בול עם יכולות המכשיר, עם המחיר, עם ליינאפ המשחקים, עם משחקי האינדי ועם כל שיטת המנוי של ה PS PLUS.

*עדיין לא רכשתי מכשיר מהדור החדש. אני עדיין נהנה מה PS3 הישן שלי. אקנה PS4 ברגע שייצא משחק אקסקלוסיבי שיצליח להצית אצלי איזה משהו. ע"ע איזה UNCHARTED חדש או משהו בסגנון..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

מסכים על כל מה שאמרת (ומוסיף למדורה את ה VR שסוני מתכננים שכגיימר הרבה יותר מעניין אותי מהקינקט), רק יש לזכור דבר אחד, Titanfall. המשחק הזה עזר למיקרוסופט לצמצם את הפער בצורה די משמעותית ובלעדיו הם היו הרבה מאחור.

אז נכון שכרגע אין להם כמעט כלום, אבל חודש הבא מגיע E3 ושם יכריזו על המשחקים שהפכו את ה XBOX למה שהיא, משחקים כגון HALO, GOW ועוד.

למרות שסוני כרגע מובילים, הכל יכול להשתנות, לא הייתי מספיד את ה XBONE כ"כ מהר.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #8 

צודק. אני בהחלט לא מספיד.

<div>מה שכן, אני בטוח לא אקנה את ה- xbox one, פשוט לא מתחבר לזה..</div>
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

כנ"ל, אני איש של PS.

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #10 

b2k כתב:
...
...
ההצלחה של ה xbox בדור הקודם היית בגלל שהוא נפרץ ראשון....
...
ההצלחה בארץ אתה מתכוון? :-D

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”