סטאפ האוזניות שלי-המסע האודיופילי תם ונשלם

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
frippos פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 156
שם מלא: frippos
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

זהו, אני לא קונה יותר ציוד אודיופילי

לפחות עד השבוע הבא....
Headphones:Sennheiser HD800\Audeze LCD2 REV2 amp:Violectric HPA V200 Dac:Schiit Bifrost(with Uber and USB upgrades) USB Cable to computer with Flac files and J river player

FOXY
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1043
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #2 

תתחדש.

תוכל לפרט מה יתרונות הממיר הזה על פני הREGA DAC וMusical Fidelity M1 DAC שהיו ברשותך?

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 517 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #3 

(Y)(Y)(Y)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

frippos פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

FOXY כתב:תתחדש.

תוכל לפרט מה יתרונות הממיר הזה על פני הREGA DAC וMusical Fidelity M1 DAC שהיו ברשותך?
...
רק קיבלתי אותו לפני שבועיים והאזנתי פחות מ3 שעות אז לא יכול להשוות בדיוק. יציאת USB אמורה להיות יותר איכותית מהרגה, אף פעם לא הרגשתי באמת שיפור בין דאקים שונים את האמת.. זה כמו הבדלים בין כבלים מבחינתי. את הרגה החלפתי עם המיוזיקל פידלטי וגם כן מכרתי אותו מהר בלי להקשיב ולהשוות יותר מדי.

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055
נתן תודות: 560 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

שליחה #5 

תתחדש בסוף חזרת לHD800

יפה

LQDForce
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 776
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 83 פעמים

שליחה #6 

זה ה endgame שלך ??

נראה שהשקעת המון כסף כדי להגיע לרמה כזאת, ועדיין לא כתבת מה גרם לך לבחור ב LCD2 כמשלימות ל HD800 .
באופן אישי אני לא סובל את ה LCD2, ה HE-500 פשוט נשמעות לי נכון יותר, ועם פי 2 יותר תמורה לכסף.
ה LCD3 לעומת זאת הן סיפור אחר, אוזניות הרבה יותר מוצלחות לטעמי מכל הבחינות, וביחס ל LCD2 הן נותנות יותר תמורה לכסף - ואפילו אולי מצדיקות את המחיר המטורף שלהן.

ה Violectric מגבר שאותי אישית איכזב מאוד כששמעתי אותו. ה B22 נשמע לי הרבה,הרבה יותר מפורט ונקי.
בשביל ה LCD2 אולי הוא יהיה מעולה, כי הוא מאוד מאוזן וחלק. אבל ה HD800 יכולות להוציא כל כך הרבה יותר ... חבל.

frippos פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אני רוצה לשמוע את ההיפימן 500 באמת.. דווקא הviolectric מגבר מעולה ל800 לדעתי אחרי הרבה מגברים אחרים

maladjusted
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 638
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #8 

מה שיותר מעניין/מקומם זאת האמירה "אף פעם לא הרגשתי באמת שיפור בין דאקים שונים את האמת.. זה כמו הבדלים בין כבלים מבחינתי".

אני כבר כמה חודשים גורר ומחליף /iaudio 7/ibasso p1/dt770-80 beyerdynamic/akg k242hd/fiio e17/ath-m50 ממקום למקום (בית/עבודה) במטרה לשמוע מוזיקה בצורה סבירה כמה שיותר. כמובן לא גורר הכל במכה אבל מבצע הצלבות לעתים קרובות.
בעוד שההבדלים בין האזניות ברורים, רק לפעמים, בקטעי מוזיקה מסוימים אני מבחין בהבדלים שמצדיקים רכישת ציוד נוסף כדי שיהיה סטאפ סביר בכל מקום (מהרהר לגבי dragonfly /audioengine d1).
לפעמים אני משתכנע שלהאזנה לא קריטית מספיק נגן נייד איכותי יחסית, או אפילו דאק USB הזול ביותר שיש ולהשאיר את הFIIO בבית. אני די משוכנע שהonboard לא אמור להיות מחובר לכלום. ולא בטוח שצריך תמיד לחבר למגבר אזניות.

הנושא מעורר מחשבה היות שלאחרונה דאקים איכותיים במחיר שפוי הם שוק שהתחיל מאד להתפתח. ותמיד יש שאיפה לשפר את החוליה החלשה בשרשרת ההאזנה.

Deicide
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 234
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #9 

ואו לא ידעתי שאתה ישראלי
אהבתי את הפוסט שלך ברדיט!

mikel1999
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1808
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #10 

nice!:o
תתחדש!

הבמה של הLCD2 לא מרגישה לך קטנה מדי לעומת הבמה של ה800?

frippos פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

היא יותר 'אינטימית'
אלו לא אוזניות שמתאימות למוזיקה קלאסית גדולה עם 100 נגנים. אבל לטריו קלאסי לדוגמא או לאלבומי ג'אז בחלל קטן הן מושלמות. והן הכי טובות שיש למטאל ורוק קלאסי בגלל הבס והמידים המעולים

mikel1999
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1808
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #12 

הבנתי, תהנה!

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”