[פוצל] Lone Survivor
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אני חייב להגיב לגבי הסרט הנ"ל - אני ממש התעצבנתי ממנו. איך יתכן שחבורה של חיילים מיחידה עלית יזרקו לפח את המשימה שלהם, בגלל בלת"מ טפשי כל כך שיכולות להיות לו 1001 דרכי פתרון מוצלחות. החוסר הגיון בסרט תסכל אותי כל כך שלא יכולתי להנות מהסרט.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
מסכים,liorreem כתב:אני חייב להגיב לגבי הסרט הנ"ל - אני ממש התעצבנתי ממנו. איך יתכן שחבורה של חיילים מיחידה עלית יזרקו לפח את המשימה שלהם, בגלל בלת"מ טפשי כל כך שיכולות להיות לו 1001 דרכי פתרון מוצלחות. החוסר הגיון בסרט תסכל אותי כל כך שלא יכולתי להנות מהסרט....
יותר מידי חוסר הגיון בניהול המשימה.....
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7652
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
כן, היה קצת חוסר היגיון בקבלת ההחלטות, אבל זה מבוסס על מקרה אמיתי, זה מה שקרה בשטח ובגלל זה הם נדפקו.taoyossi כתב:מסכים,......
יותר מידי חוסר הגיון בניהול המשימה........
זה כמו שנגיד שבסרט "טיטאניק" זה היה מעצבן שהם לא שמו לב והתנגשו בקרחון..
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ספוילר!!!!
מצטרף להרגשה - פשוט לא הבנתי למה לא לשחרר רק את הזקן - עד שהוא היה מגיע למטה הם כבר היו מתקפלים...
מצטרף להרגשה - פשוט לא הבנתי למה לא לשחרר רק את הזקן - עד שהוא היה מגיע למטה הם כבר היו מתקפלים...
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
מסכים במאה אחוזliorreem כתב:אני חייב להגיב לגבי הסרט הנ"ל - אני ממש התעצבנתי ממנו. איך יתכן שחבורה של חיילים מיחידה עלית יזרקו לפח את המשימה שלהם, בגלל בלת"מ טפשי כל כך שיכולות להיות לו 1001 דרכי פתרון מוצלחות. החוסר הגיון בסרט תסכל אותי כל כך שלא יכולתי להנות מהסרט....
יש אגדה על שיירת הל"ה שהתגלו על ידי רועה ערבי זקן וריחמו עליו. הוא הזעיק את הכפריים והשאר היסטוריה (זה כתוב בויקיפדיה)
כל כך דומה שזה מצמרר
נערך לאחרונה על ידי molvy ב 14/05/2014 19:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
הודעה כפולה
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
ל"ה
גם אני חשבתי על הדמיון לל"ה ז"ל במהלך הסרט.molvy כתב:מסכים במאה אחוז......
יש אגדה על שיירת הל"ה שהתגלו על ידי רועה ערבי זקן וריחמו עליו. הוא הזעיק את הכפריים והשאר היסטוריה (זה כתוב בויקיפדיה)
כל כך דומה שזה מצמרר...
כנראה בספרי ההיסטוריה של אמריקה זה לא מופיע.
כנראה גם שהמתיישבים הלבנים לא השאירו אינדיאנים בחיים במהלך מבצעים נועזים..... או בכלל