התלבטות בין xbox one ל360
היי, אני כרגע באילת ומתלבט בין 2 הקונסולות.
מדובר על הבדל של כאלף שקל בינהם? זה שווה את תוספת הכסף? הקינקט השתפר עד כדי כך?!?
האם כבר יש צ'יפ לone?
מה ההבדלים בינהם? הלוגיקה אומרת לי ללכת על one. מכשיר חדש יותר.
אבל מה ההבדלים? הגבלות בינהם? יציבות...
מדובר על הבדל של כאלף שקל בינהם? זה שווה את תוספת הכסף? הקינקט השתפר עד כדי כך?!?
האם כבר יש צ'יפ לone?
אבל מה ההבדלים? הגבלות בינהם? יציבות...
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
הייronen61 כתב:היי, אני כרגע באילת ומתלבט בין 2 הקונסולות.
האם כבר יש צ'יפ לone?
אבל מה ההבדלים? הגבלות בינהם? יציבות......
אין XBOX 720.
זו היתה המצאה לפני שהושק ה ONE.
ה ONE חדשה יותר.
אבל -
אין הרבה משחקים, היא נחותה חומרתית מה PS4, ולמעשה בדיוק הוכרז שהקינקט כבר לא יימכר איתה כחלק אינטגרלי, כישלון של תמחור ושל גמגומי חומרה.
ה ONE עבר הרבה תהפוכות מאז ההשקה, ואני אישית הייתי נמנע ממנו כמו אש כרגע.
אם כבר דור החדש - אז PS4.
אם אתה לא "זונת גרפיקה" ומחפש קונסולה עם מבחר עצום של משחקים, לך על ה 360, עם פריצת כונן USB. (פריצת RGH)
ולא, אין פריצה ל ONE, סביר שגם לא תהיה כזו בשנה הקרובה לפחות.
אנחנו לא נוהגים לדבר על דברים כאלה כאן.
מעבר לכך, בלי שום קשר ל״זונת גרפיקה״ מדובר במכשיר מלפני כמעט 9 שנים עם חומרה מלפני 9 שנים.
זה כמו ללכת ולקנות עכשיו אייפון 4. חוץ מזה בעתיד הלא רחוק אולפנים יפסיקו לפתח משחקים
ל-360 ויישרו קו עם הדור החדש, וכנראה תשאר תקוע. אני ממליץ לך להשקיע את ההפרש ולקנות את ה-ONE.
מעבר לכך, בלי שום קשר ל״זונת גרפיקה״ מדובר במכשיר מלפני כמעט 9 שנים עם חומרה מלפני 9 שנים.
זה כמו ללכת ולקנות עכשיו אייפון 4. חוץ מזה בעתיד הלא רחוק אולפנים יפסיקו לפתח משחקים
ל-360 ויישרו קו עם הדור החדש, וכנראה תשאר תקוע. אני ממליץ לך להשקיע את ההפרש ולקנות את ה-ONE.
נערך לאחרונה על ידי mgold ב 14/05/2014 18:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
קרא פה תבין הכלronen61 כתב:תודה על המענה הזריז, למרות שאני "זונת גרפיקה" אני אלך על 360. מיועד יותר לבנות שלי מאשר לי.
אפשר הסבר קצר על פריצת rgh?...
http://www.dacho.co.il/showthread.php/5 ... 4850cc3302
היתרון שלה למרות שיצאה ב 2005 שיש לה פריצה ואפשר להוריד משחקים מהרשת. הסצינה שלה חיה ובועטת עם אלפי משחקים.
אני הייתי קונה את ה one או PS4 רק כשיש פריצה. לא שניה אחת לפני. לא צריך להסביר לך למה...
וכיוון שאי אפשר לדעת מתי יהיה....וכמה זמן ייקח לפרוץ... אז אם אתה לא מתכוון לשלם מאות שקלים על משחק בודד לקונסולה...
למה אתה צריך אותה עכשיו?
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

פריצת RGH היא פריצה שמאפשרת לך לשים משחקים על כונן הפנימי (אם אתה קונה קונסולה עם כונן פנימי, לא חובה) או על כונן חיצוני.ronen61 כתב:תודה על המענה הזריז, למרות שאני "זונת גרפיקה" אני אלך על 360. מיועד יותר לבנות שלי מאשר לי.
אפשר הסבר קצר על פריצת rgh?...
הפריצה תומכת בכל המשחקים באופן מלא, וגם קינקט אם אתה רוצה לפנק את הבנות שלך.
כמו שאמרנו, יש מאות כותרים, וכמעט כל הכותרים שיש ל ONE, קיימים גם ב 360 (כמו COD GHOSTS, NFS RIVALS, TITANFALL) ועוד כמה כותרים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם כבר עדיף חדש מארה"ב - מחירים מגוכחים.
אני עם PS3 - ולא רואה סיבה לעבור ל4. הגרפיקה לא כזו מפילה. וכמו שנינטנדו הוכיחו - קודם כל מה שחשוב זה משחקיות ולא הגרפיקה.
ציפיתי שאני אראה משחקים שיפילו אותי לקרשים ולא ראיתי כזה. וראיתי על מסך 58"... אולי אם אבדוק היום שוב,משחקים חדשים יותר/אחרי עדכון המצב יהיה יותר טוב.
אני עם PS3 - ולא רואה סיבה לעבור ל4. הגרפיקה לא כזו מפילה. וכמו שנינטנדו הוכיחו - קודם כל מה שחשוב זה משחקיות ולא הגרפיקה.
ציפיתי שאני אראה משחקים שיפילו אותי לקרשים ולא ראיתי כזה. וראיתי על מסך 58"... אולי אם אבדוק היום שוב,משחקים חדשים יותר/אחרי עדכון המצב יהיה יותר טוב.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73306
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
Tיתי, כרגע אין שום משחק שבאמת מנצל את היכולות של הקונסולות החדשות מהסיבה הפשוטה, כולם מפותחים כמולטיפלטפורמות גם לקונסולות הישנות, מה שמאלץ את המפתחות לפצל את המשאבים שלהן ולפנות למכנה הנמוך ביותר ומשם לעשות אופטימיזציה. ברגע שיהיה בסיס רחב מספיק של קונסולות מהדור הנוכחי וברגע שהמפתחים יפתחו משחקים בלעדיים לדור הנוכחי (או יותר טוב, בלעדי לקונסולה ספציפית) - תראה את ההבדל.
אותו הדבר בדיוק קרה בדור הקודם. עד שלא יצאו משחקים בלעדיים כגון Uncharted ו The Last Of Us לא ראינו באמת איך נראים משחקים יפים על ה PS3 לדגומא.
לפותח הת'רד, אם זה בשבילך, לך על הדור הנוכחי. אם זה לילדים, על הדור הקודם. בכל מקרה - ממש לא יד שניה, למכשירים הללו יש נטיה למות לא מעט (אצלי למשל מת אחד) ולשקול יש נשיה לדעתי זה סיכון גדול מידיי.
אותו הדבר בדיוק קרה בדור הקודם. עד שלא יצאו משחקים בלעדיים כגון Uncharted ו The Last Of Us לא ראינו באמת איך נראים משחקים יפים על ה PS3 לדגומא.
לפותח הת'רד, אם זה בשבילך, לך על הדור הנוכחי. אם זה לילדים, על הדור הקודם. בכל מקרה - ממש לא יד שניה, למכשירים הללו יש נטיה למות לא מעט (אצלי למשל מת אחד) ולשקול יש נשיה לדעתי זה סיכון גדול מידיי.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

יד 2 זה גם רעיון טוב, רק תוודא שאתה קונה מכשיר חדש, כלומר מכשיר SLIM.ronen61 כתב:אני אלך כנראה על יד 2. לא רואה סיבה לקנות חדש כשיצא המחליף שלו וגם יש מחירים טובים (יחסית) ביד 2...
להם יש את המעבד הקטן והיעיל ביותר, עם אחוזים אפסיים לתקלות.
ולבדוק את השלטים שמגיעים עם המכשיר, שם מגיבים לכל הכפתורים.
אלו, וכמובן מחיר אטרקטיבי, אחרת כבר עדיף חדש דנדש, זה חלק מהכיף.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים