פטיפון קופץ
שלום, אני חדש כאן בפורום, נתקלתי בבעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.
בשנה האחרונה השתמשתי בפטיפון פשוט של ION ששרת אותי נאמנה, אמנם הסאונד לא היה מזהיר, אבל מוזיקה שמעתי.
אתמול התחדשתי בפטיפון חדש מדגם Audio Technica של AT-LP120 ולאחר שניסיתי כמה תקליטים שעבדו באופן חלק בפטיפון הקודם שלי שמתי לב שהפטיפון קופץ בתדירות גבוהה יחסית.
ניסיתי להסתכל על התקליט אבל לא נראו שריטות נראות לעין, אולי כמה מינוריות שלא הפריעו לפטיפון הקודם כלל.
בנוסף ניסיתי תקליט של ניל יאנג והזרוע הגיע לאמצע התקליט מבלי לנגן אותו, פשוט נשמע קול חריטה וכל פעם שניסיתי גם שהאנטי סקייטינג היה מכוון ל7 זה קרה.
למישהו יש מושג מה לעשות?
אני לא רגיל לפטיפונים מתוחכמים וחשוב לציין שעשיתי כל מה שהיה כתוב במדריך למשתמש, המשקל כוון ל2.5.
בשנה האחרונה השתמשתי בפטיפון פשוט של ION ששרת אותי נאמנה, אמנם הסאונד לא היה מזהיר, אבל מוזיקה שמעתי.
אתמול התחדשתי בפטיפון חדש מדגם Audio Technica של AT-LP120 ולאחר שניסיתי כמה תקליטים שעבדו באופן חלק בפטיפון הקודם שלי שמתי לב שהפטיפון קופץ בתדירות גבוהה יחסית.
ניסיתי להסתכל על התקליט אבל לא נראו שריטות נראות לעין, אולי כמה מינוריות שלא הפריעו לפטיפון הקודם כלל.
בנוסף ניסיתי תקליט של ניל יאנג והזרוע הגיע לאמצע התקליט מבלי לנגן אותו, פשוט נשמע קול חריטה וכל פעם שניסיתי גם שהאנטי סקייטינג היה מכוון ל7 זה קרה.
למישהו יש מושג מה לעשות?
אני לא רגיל לפטיפונים מתוחכמים וחשוב לציין שעשיתי כל מה שהיה כתוב במדריך למשתמש, המשקל כוון ל2.5.
משקל או איזון
כאשר משקל הראש אינו מותאם לזרוע ,המחט "מרחפת" ,
אמנם כיוונת לפי ההוראות ,וזאת מבלי לדעת אם המשקל מזייף או לא.
תוסיף עוד חצי גרם,ובנוסף לכך תבדוק אם הפלטה מאוזנת,לא סביר שתקליט נתקע באמצע.
התחדשת בפטיפון חדש או משומש?
אם משומש,תחליף רצועה,
אם חדש תחזיר למוכר.
אמנם כיוונת לפי ההוראות ,וזאת מבלי לדעת אם המשקל מזייף או לא.
תוסיף עוד חצי גרם,ובנוסף לכך תבדוק אם הפלטה מאוזנת,לא סביר שתקליט נתקע באמצע.
התחדשת בפטיפון חדש או משומש?
אם משומש,תחליף רצועה,
אם חדש תחזיר למוכר.