optoma h180x אחרי הרבה חקירות שביצעתי אני מקווה שאני מחליט נכון . . . עזרה
שלום חברים
הודעה ראשונה שלי פה למרות שאני מחובר לאתר באפן קבוע ומאוד מעריך אותו ואת הפורומים המקצועיים ואת החברים בו כמובן .
כבר זמן מה אני מחפש מקרן לגינה מתחת לפרגולה , הקרנה משעות הערב המוקדמות בעיקר כדורגל ופלייסטישן וסרטים פה ושם (למרות שמאוד יכול להיות שנתחיל לראות יותר סרטים כשיהיה מקרן)
קשה לי מאוד עם הבינוניות (אני עדיין עם ה-KURO 42 של פיוניר בבית)
ולכן לאחר הרבה חיפושים והתלבטויות הבנתי שאני צריך מקרן עם בסביבות 3000 אנסי , ניגודיות גבוהה לפחות 1:10000
ו-720P כדי שיהיה 16:9 טבעי , תלת מימד מבחינתי הוא בונוס .
בקיצור , יש לי כרגע הצעה מחנות על האופטומה H180X שעונה על כל הדרישות הנ"ל .
אני מאוד רוצה שיגיע לפני גמר ליגת האלופות 24/5
ההצעה שנתנו לי בחנות דרך SG היבואן הרשמי - 3900 (בארץ זה הכי זול)
http://www.sge.co.il/products/view/6/מק ... H180X.html
המחיר שלו בזאפ -5150
בחנות אינטרנט שלא מופיעה בזאפ - 4900
באמאזון 450$ , וכולל מיסים ומשלוח (אם הבנתי את הנתונים שם נכון) יוצא 2100 עד הבית .
מה אומרים ?
1-האם ההחלטה ללכת על מקרן זה נכונה ?
2-האם כדאי לקנות בחנות ? יבואן רשמי , תשלומים , ראש שקט , אספקה מיידית (יגיע עוד לפני הפיינלפור)
3-אף פעם לא קניתי באמאזון ובטח שלא בסכומים כאלו , מפחיד קצת שייתקע במכס או שהעלות תהיה יותר גבוהה או שמשהו במוצר לא יהיה תקין , אני הוזה ?
לא בא לי למתוח יותר את התקציב , גם ככה בהתחלה חשבתי שיספיקו לי 2500 למקרן . . .
מעוניין לקבל החלטה סופית עד סוף שבוע .
הודעה ראשונה שלי פה למרות שאני מחובר לאתר באפן קבוע ומאוד מעריך אותו ואת הפורומים המקצועיים ואת החברים בו כמובן .
כבר זמן מה אני מחפש מקרן לגינה מתחת לפרגולה , הקרנה משעות הערב המוקדמות בעיקר כדורגל ופלייסטישן וסרטים פה ושם (למרות שמאוד יכול להיות שנתחיל לראות יותר סרטים כשיהיה מקרן)
קשה לי מאוד עם הבינוניות (אני עדיין עם ה-KURO 42 של פיוניר בבית)
ולכן לאחר הרבה חיפושים והתלבטויות הבנתי שאני צריך מקרן עם בסביבות 3000 אנסי , ניגודיות גבוהה לפחות 1:10000
ו-720P כדי שיהיה 16:9 טבעי , תלת מימד מבחינתי הוא בונוס .
בקיצור , יש לי כרגע הצעה מחנות על האופטומה H180X שעונה על כל הדרישות הנ"ל .
אני מאוד רוצה שיגיע לפני גמר ליגת האלופות 24/5
ההצעה שנתנו לי בחנות דרך SG היבואן הרשמי - 3900 (בארץ זה הכי זול)
http://www.sge.co.il/products/view/6/מק ... H180X.html
המחיר שלו בזאפ -5150
בחנות אינטרנט שלא מופיעה בזאפ - 4900
באמאזון 450$ , וכולל מיסים ומשלוח (אם הבנתי את הנתונים שם נכון) יוצא 2100 עד הבית .
מה אומרים ?
1-האם ההחלטה ללכת על מקרן זה נכונה ?
2-האם כדאי לקנות בחנות ? יבואן רשמי , תשלומים , ראש שקט , אספקה מיידית (יגיע עוד לפני הפיינלפור)
3-אף פעם לא קניתי באמאזון ובטח שלא בסכומים כאלו , מפחיד קצת שייתקע במכס או שהעלות תהיה יותר גבוהה או שמשהו במוצר לא יהיה תקין , אני הוזה ?
לא בא לי למתוח יותר את התקציב , גם ככה בהתחלה חשבתי שיספיקו לי 2500 למקרן . . .
מעוניין לקבל החלטה סופית עד סוף שבוע .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
עושה רושם שעבור הקרנה בחצר ,שאין תנאי החשכה טובים , המקרן יספק את הסחורה.
אמרת שאתה אוהב איכות ? אז זו לא תהיה איכות תמונה רצינית אבל עבור ליגת אלופות זה יספק את הסחורה עבור סרטים ,לדעתי, זו תהיה פשרה כואבת לעיניים.
במחיר שקיבלת מהיבואן הרישמי +תנאי התשלום והאחריות אין מה לחשוב פעמיים, קנה בארץ.
תתחדש
אמרת שאתה אוהב איכות ? אז זו לא תהיה איכות תמונה רצינית אבל עבור ליגת אלופות זה יספק את הסחורה עבור סרטים ,לדעתי, זו תהיה פשרה כואבת לעיניים.
במחיר שקיבלת מהיבואן הרישמי +תנאי התשלום והאחריות אין מה לחשוב פעמיים, קנה בארץ.
תתחדש
istarmini כתב:עושה רושם שעבור הקרנה בחצר ,שאין תנאי החשכה טובים , המקרן יספק את הסחורה.
תתחדש...
וואוו לא האמנתי שמישהו יהיה כל-כך נחרץ עם מה שאני חשבתי . . .
תודה על התשובה המהירה , יש סיכוי שעוד היום אזמין ומחר אקח .
לגבי סרטים , יכול להיות שאני אקרין בתוך הבית עם מסך קצת יותר קטן ובתנאי החשכה טובים , דבר שישפר את האיכות נראה לי .
- topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אכן מקרן טוב ביחס למחיר ולצרכים שלך. מכר שלי מהעבודה קנה את המקרן מחנות בארץ, לפני כשבוע במחיר של 3,590 ש"ח. אני אשאל אותו מהיכן קנה . אם אתה רוצה לבדוק את החנות הזו, שלח אלי בפרטי ואעדכן אותך. בהצלחה.
תודה , אבל לא התאפקתי וכבר הזמנתי . . .topprojector כתב:אכן מקרן טוב ביחס למחיר ולצרכים שלך. מכר שלי מהעבודה קנה את המקרן מחנות בארץ, לפני כשבוע במחיר של 3,590 ש"ח. אני אשאל אותו מהיכן קנה . אם אתה רוצה לבדוק את החנות הזו, שלח אלי בפרטי ואעדכן אותך. בהצלחה....
בכל אופן לא נשמע לי שיש מחיר כזה זול (זה בטוח יבוא מקביל)
אני שמעתי את המחיר של היבואן לחנות עצמה וזה יוצא 3600 כולל מעמ , ואני מקבל 3 שנים אחריות .
תודה בכל זאת (-:
אני מתלבט על פורמט המסך :
בכל מקרה הרוחב של התמונה יהיה 213 , עכשיו השאלה אם כדאי לקנות מסך רחב (קשה למצוא בגודל הזה)
או שאקנה 213X213 ואפתח אותו בגובה 1.20 וככה תהיה לי האופציה להציג אם ארצה גם ב-4:3
http://www.projector-audio.co.il/ציוד-ה ... r-vga-מוצר
לא רוצה להשתגע בהשקעה על מסך , להזכירכם הוא יישאר בחוץ (מתחת לפרגולה) באופן קבוע .
אולי כדאי להסתפק במסך יותר זול אפילו ? http://www.projector-audio.co.il/ציוד-ה ... 3-מטר-מוצר
מה אומרים ?