optoma h180x אחרי הרבה חקירות שביצעתי אני מקווה שאני מחליט נכון . . . עזרה

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
PEREZ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים
הודעה ראשונה שלי פה למרות שאני מחובר לאתר באפן קבוע ומאוד מעריך אותו ואת הפורומים המקצועיים ואת החברים בו כמובן .

כבר זמן מה אני מחפש מקרן לגינה מתחת לפרגולה , הקרנה משעות הערב המוקדמות בעיקר כדורגל ופלייסטישן וסרטים פה ושם (למרות שמאוד יכול להיות שנתחיל לראות יותר סרטים כשיהיה מקרן)

קשה לי מאוד עם הבינוניות (אני עדיין עם ה-KURO 42 של פיוניר בבית)
ולכן לאחר הרבה חיפושים והתלבטויות הבנתי שאני צריך מקרן עם בסביבות 3000 אנסי , ניגודיות גבוהה לפחות 1:10000
ו-720P כדי שיהיה 16:9 טבעי , תלת מימד מבחינתי הוא בונוס .

בקיצור , יש לי כרגע הצעה מחנות על האופטומה H180X שעונה על כל הדרישות הנ"ל .
אני מאוד רוצה שיגיע לפני גמר ליגת האלופות 24/5

ההצעה שנתנו לי בחנות דרך SG היבואן הרשמי - 3900 (בארץ זה הכי זול)
http://www.sge.co.il/products/view/6/מק ... H180X.html

המחיר שלו בזאפ -5150
בחנות אינטרנט שלא מופיעה בזאפ - 4900
באמאזון 450$ , וכולל מיסים ומשלוח (אם הבנתי את הנתונים שם נכון) יוצא 2100 עד הבית .

מה אומרים ?
1-האם ההחלטה ללכת על מקרן זה נכונה ?
2-האם כדאי לקנות בחנות ? יבואן רשמי , תשלומים , ראש שקט , אספקה מיידית (יגיע עוד לפני הפיינלפור)
3-אף פעם לא קניתי באמאזון ובטח שלא בסכומים כאלו , מפחיד קצת שייתקע במכס או שהעלות תהיה יותר גבוהה או שמשהו במוצר לא יהיה תקין , אני הוזה ?

לא בא לי למתוח יותר את התקציב , גם ככה בהתחלה חשבתי שיספיקו לי 2500 למקרן . . .
מעוניין לקבל החלטה סופית עד סוף שבוע .

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

עושה רושם שעבור הקרנה בחצר ,שאין תנאי החשכה טובים , המקרן יספק את הסחורה.

אמרת שאתה אוהב איכות ? אז זו לא תהיה איכות תמונה רצינית אבל עבור ליגת אלופות זה יספק את הסחורה עבור סרטים ,לדעתי, זו תהיה פשרה כואבת לעיניים.

במחיר שקיבלת מהיבואן הרישמי +תנאי התשלום והאחריות אין מה לחשוב פעמיים, קנה בארץ.

תתחדש

PEREZ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

istarmini כתב:עושה רושם שעבור הקרנה בחצר ,שאין תנאי החשכה טובים , המקרן יספק את הסחורה.

אמרת שאתה אוהב איכות ? אז זו לא תהיה איכות תמונה רצינית אבל עבור ליגת אלופות זה יספק את הסחורה עבור סרטים ,לדעתי, זו תהיה פשרה כואבת לעיניים.

במחיר שקיבלת מהיבואן הרישמי +תנאי התשלום והאחריות אין מה לחשוב פעמיים, קנה בארץ.

תתחדש
...

וואוו לא האמנתי שמישהו יהיה כל-כך נחרץ עם מה שאני חשבתי . . .
תודה על התשובה המהירה , יש סיכוי שעוד היום אזמין ומחר אקח .

לגבי סרטים , יכול להיות שאני אקרין בתוך הבית עם מסך קצת יותר קטן ובתנאי החשכה טובים , דבר שישפר את האיכות נראה לי .

topprojector
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #4 

אכן מקרן טוב ביחס למחיר ולצרכים שלך. מכר שלי מהעבודה קנה את המקרן מחנות בארץ, לפני כשבוע במחיר של 3,590 ש"ח. אני אשאל אותו מהיכן קנה . אם אתה רוצה לבדוק את החנות הזו, שלח אלי בפרטי ואעדכן אותך. בהצלחה.

PEREZ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

topprojector כתב:אכן מקרן טוב ביחס למחיר ולצרכים שלך. מכר שלי מהעבודה קנה את המקרן מחנות בארץ, לפני כשבוע במחיר של 3,590 ש"ח. אני אשאל אותו מהיכן קנה . אם אתה רוצה לבדוק את החנות הזו, שלח אלי בפרטי ואעדכן אותך. בהצלחה.
...
תודה , אבל לא התאפקתי וכבר הזמנתי . . .
בכל אופן לא נשמע לי שיש מחיר כזה זול (זה בטוח יבוא מקביל)
אני שמעתי את המחיר של היבואן לחנות עצמה וזה יוצא 3600 כולל מעמ , ואני מקבל 3 שנים אחריות .
תודה בכל זאת (-:

אני מתלבט על פורמט המסך :
בכל מקרה הרוחב של התמונה יהיה 213 , עכשיו השאלה אם כדאי לקנות מסך רחב (קשה למצוא בגודל הזה)
או שאקנה 213X213 ואפתח אותו בגובה 1.20 וככה תהיה לי האופציה להציג אם ארצה גם ב-4:3
http://www.projector-audio.co.il/ציוד-ה ... r-vga-מוצר

לא רוצה להשתגע בהשקעה על מסך , להזכירכם הוא יישאר בחוץ (מתחת לפרגולה) באופן קבוע .
אולי כדאי להסתפק במסך יותר זול אפילו ? http://www.projector-audio.co.il/ציוד-ה ... 3-מטר-מוצר

מה אומרים ?

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”