הייתי מחובר ב 100 מגה בהוט באותו זמן הייתי מקבל 100 מגה מהירות בבדיקות מהירות.
כעת אני מחובר ל-200 מגה והמחשבים מחוברים בדיוק כפי שהיו רק מהירות יותר מהירה והוטבוקס חדש וכעת אני מקבל 60...
איך הגיוני?
חשוב לציין שברגע שאני לוקח לפטופ ומחבר אותו בכבל להוטבוקס אני מקבל 200 ואפילו עם עודף...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
קווית אך לא בטוח בטיב כבלי הרשת (ethernet)
וכן הכרטיס תומך ב- 1g אבל גם אם לא, שידרגתי רק מהירות והוטבוקס הכל נשאר אותו דבר...
לפחות מה שקיבלתי קודם אני אמור לקבל עדיין לא?
לא מבין אם בחיבור להוטבוקס אתה מקבל 200 אז איך המחשבים האחרים בבית מחוברים? בכבל או באלחוטי? אם בכבל האם יש לך SWITCH בדרך? יכול להיות שהוא 100 ולא גיגה?
cobraf כתב:לא מבין אם בחיבור להוטבוקס אתה מקבל 200 אז איך המחשבים האחרים בבית מחוברים? בכבל או באלחוטי? אם בכבל האם יש לך SWITCH בדרך? יכול להיות שהוא 100 ולא גיגה?
...
כעקרון יש לי מפצל שלדעתי תומך ב- 100 אבל לפי ההגיון זה אמור להראות לי 100... כמו מקודם...
וגם אני לא בטוח בכבלי הרשת לפי מה שאני רואה יש שם 4 חוטים צבעוניית בפנים או יותר אבל איך שזה זה כבר הראה 100
זה מה שמראה לי בעל סוג חיבור:
הראשון זה ויפי השני זה כבל.
וכן ניסיתי לבדוק בכל מחשב בבית נותן 60 אלא אם ען מחברים ממש את המחשב להוטבוקס. (קצת בעייתי להסביר)
ophir888 כתב:זה מה שמראה לי בעל סוג חיבור:
וכן ניסיתי לבדוק בכל מחשב בבית נותן 60 אלא אם ען מחברים ממש את המחשב להוטבוקס. (קצת בעייתי להסביר)
מפצל? edimax es3208p
אבל הצילום ששלחתי זה מחשב שמחובר מהמודם ולא מהמפצל...
זה פשוט דרך כבר שעובר דרך הקיר... אני חושב שאולי הכבל לא תומך
אבל שהיה 100 זה הראה 100 ועכשיו 200 זה מראה 60 והם מחוברים אותו דבר כמו קודם.
ophir888 כתב:זה מה שמראה לי בעל סוג חיבור:
...
רשום לך בלינק ספיד 100 מגה וצריך להיות רשום שם 1 ג'יגה.
אם אתה מחבר מחשב ישירות למודם והוא נותן 200 מגה כנראה שהבעיה היא באמצע הדרך, תסתכל שכל הכבלים הם CAT6 או 5e.
ותבדוק שלמפצל יש פורטים של 1 ג'יגה.