המחיר ? 400 דולר. יגיע ביוני.
מיקרוסופט נכנעו - ה XBONE ימכר ללא ה Kinect
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אחרי שהכריזו שאין להם תוכניות למכור את ה XBONE ללא הקינקט, הם שוב עושים 180 ומכריזים על ... כן - XBONE ללא קינקט. מפתיע...
-
Huber
- חבר במועדון HT

כנראה שאחת הסיבות לוויתור על הקינקט (למעט כמובן ההפררש במחיר שעזר רבות למכירות של ה PS4) הוא האפשרות לשחרר את ה XBONE מהעומס של הקינקט על המערכת ולאפשר למפתחי המשחקים לנצל עוד קצת ממשאבי הקונסולה:
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
קשה לי להאמין שזה בגלל זה מפני שאז תיווצר "אפליה" ביכולות בין קונסולה עם קינקט לקונסולה ללא קינקט וזה דבר שלא עושים בקונסולות בניגוד ל- PC. לא אומר שזה לא אפשרי טכנית, פשוט לא נראה לי סביר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Huber
- חבר במועדון HT

jacko-il - טכנית זה אפשרי ביותר. מה הבעייה להגיד למערכת ההפעלה לשחרר משאבים ברגע שמשחק עולה? ולחזור להשתלט על המשאבים הללו כשהמשחק כבה? רק עיניין של תכנות נכון.
מה שכן, מה שזה אומר זה שהקינקט לא יכול להיות ONLINE כל הזמן, מה שאומר שהאינטגרציה המלאה שלו במערכת תפגע והחלום של מיקרוסופט להפוך אותו לחלק בלתי נפרד מהמערכת התפוצץ כמו בועת סבון.
מה שכן, מה שזה אומר זה שהקינקט לא יכול להיות ONLINE כל הזמן, מה שאומר שהאינטגרציה המלאה שלו במערכת תפגע והחלום של מיקרוסופט להפוך אותו לחלק בלתי נפרד מהמערכת התפוצץ כמו בועת סבון.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

הרי רשמתי שטכנית זה אפשרי, אז אני לא מבין על מה כל ההסבר.
והפסקה השנייה שלך משלימה בערך את מה שהתכוונתי..
והפסקה השנייה שלך משלימה בערך את מה שהתכוונתי..
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 18/05/2014 9:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
נכון, זה לא סביר - אבל זה מה שקורה.jacko-il כתב:קשה לי להאמין שזה בגלל זה מפני שאז תיווצר "אפליה" ביכולות בין קונסולה עם קינקט לקונסולה ללא קינקט וזה דבר שלא עושים בקונסולות בניגוד ל- PC. לא אומר שזה לא אפשרי טכנית, פשוט לא נראה לי סביר....
מיקרוסופט הודו שהאסטרטגיה שלהם היתה שגויה מלכתחילה, ועשו לא רק 180 מעלות, אלא עם הסרת הקינקט עשו סיבוב מלא.
כעת הם בודקים כיצד ניתן להאיץ את החומרה עכשיו משהקינקט אינו אינטגרלי.
אגב, זה לא ממש "יפגע" ב EARLY ADOPTERS, כי הם יקבלו את אותו העדכון כמו כולם ויוכלו ליהנות ממשחקים בצורה אופטימלית יותר.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, נראה לאן זה יילך..
נראה לי מוזר לקחת לקינקט את כח העבוד שהעמידו לרשותו, חשבתי שכל הרעיון של מיקרוסופט הוא שהוא תמיד יהיה זמין והשימוש בו יהיה זורם.
נראה לי מוזר לקחת לקינקט את כח העבוד שהעמידו לרשותו, חשבתי שכל הרעיון של מיקרוסופט הוא שהוא תמיד יהיה זמין והשימוש בו יהיה זורם.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

כן, זה היה הרעיון שלהם, אבל לצערם ובטיפשותם הם הבינו מאוחר מדי שזה פוגע להם בביצועי הקונסולה.jacko-il כתב:טוב, נראה לאן זה יילך..
נראה לי מוזר לקחת לקינקט את כח העבוד שהעמידו לרשותו, חשבתי שכל הרעיון של מיקרוסופט הוא שהוא תמיד יהיה זמין והשימוש בו יהיה זורם....
בתחילה הם צפצפו על זה, אבל המרוץ ושורת הרווח וההפסד מכתיבים לה כללים חדשים.
הם יודעים שה PS4 מנצחת אותם בכל פרמטר כרגע, הם חייבים לשחק CATCH UP.
זה לא יעזור להם יותר מדי, אבל הם זקוקים לכל פיסת זיכרון פנויה כרגע.
גם אני אקנה בעתיד PS4, לא XBOX כי הם איבדו אותי מההתחלה, בשקרים שלהם וההתנהלות הכושלת.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, כנ"ל גם אצלי. 
-
Huber
- חבר במועדון HT

אז מה בעצם מייחד את ה XBONE אל מול ה PS4 ללא הקינקט?
-
Huber
- חבר במועדון HT

יש לי xbone עם קינקט שאין לי בו שום שימוש.
מתי יהיה את העדכון שאמור לצאת?
זה אומר שהקינקט יהיה מחובר או שאצטרך לנתק אותו?
אחרי שראיתי את הסרטון האחרון. הבנתי שכשהמשחק יהיה ברקע המשאבים ילכו ל GPU
וכאשר אחזור לדף הבית המשאבים יחזרו לחלוקה עם הקינקט. הבנתי נכון?
מתי יהיה את העדכון שאמור לצאת?
זה אומר שהקינקט יהיה מחובר או שאצטרך לנתק אותו?
אחרי שראיתי את הסרטון האחרון. הבנתי שכשהמשחק יהיה ברקע המשאבים ילכו ל GPU
וכאשר אחזור לדף הבית המשאבים יחזרו לחלוקה עם הקינקט. הבנתי נכון?
-
Huber
- חבר במועדון HT

כן, בהנחה שמפתחי המשחק לא יחליטו להשתמש בקינקט במהלך המשחק הם יוכלו לנטרל אותו זמנית (או אולי רק להעביר אותו למצב מנוחה, לא ממש הובהר) במשך המשחק ולהשתמש במשאבים שהוא גזל.
לא תצטרך לנתק אותו אם תחליט שאה רוצה להמשיך להשתמש בו, הוא הרי יחזור לתפק "רגיל" (הבנתי מהרשת שהוא לא ממש מתפקד היטב) כשהמשחק מסתיים.
כרגע לא צוין מתי יצא העדכון שיאפשר את זה.
לא תצטרך לנתק אותו אם תחליט שאה רוצה להמשיך להשתמש בו, הוא הרי יחזור לתפק "רגיל" (הבנתי מהרשת שהוא לא ממש מתפקד היטב) כשהמשחק מסתיים.
כרגע לא צוין מתי יצא העדכון שיאפשר את זה.
אתם קצת עושים פה סלט...
קודם כל, העידכון המדובר כבר יצא ביוני, ואתם לא אמורים לראות שום שיפור ביצועים באף משחק. העידכון היה כחלק מהעידכון מערכת החודשי של ה X1, ובנוסף כחלק מה XDK שהמפתחים מקבלים. *אם* הם ירצו, אחד מהדברים החדשים שהוסיפו זה לוותר על המעקב גוף וזיהוי נפח של הקינקט, וזה משחרר בערך 10 אחוז נוספים מה GPU למשחק. בכל מקרה, הפקודות הקוליות והמצלמה הפשוטה ("Webcam") נשארים תמיד פעילים. ברגע שממזערים את המשחק, הקינקט חוזר לתפקד רגיל (הבנתי משימוש עצמי שזה מתפקד סבבה לגמרי).
בלי Patch למשחק, או כתיבה מראש של משחק עתידי - לא יהיה הבדל בכלל. בלי קשר, אין צורך לנתק את הקינקט בשביל זה, וגם אם תנתקו - לא יהיה הבדל בביצועים בכלל.
מן הסתם זה בגלל ההפרש ביצועים מול סוני - שכמו כל טכנולוגיה שמערבת רגש, הרשת הפכה אותו להבדל של גיים בוי מול סרט של פיקסאר. זה יעזור קצת, וגם ה DX12 שנה הבאה יעזור קצת אבל זה לעולם לא יהפוך את הרושם הראשוני של הגימריים - וחבל, כי המערכת מציעה הרבה יותר מהמערכת של סוני.
שאלת מה מייחד את ה X1 ? בנוסף למכונת משחקים (גם אם חלשה במעט מה PS4, היא עדיין מרשימה) המערכת גם פלטפורמה וחלק מאקו-סיסטם של מיקרוסופט. PS4 זה יותר מכשיר "זאב בודד", כן, הוא יודע להריץ קצת אפליקציות, אבל זה לא הרעיון שלו. יחד עם קפיצת הפלטפורמה הבאה הצפוייה באפריל 15, גם DX12 יגיע וגם האפשרות להריץ אפליקציות "חנות" על ה X1. זה יפתח פתח מאוד יפה לניצול מקסימלי של המערכת כמרכז מדיה (סתם דוגמא - VLC)
כבר היום יש אפליקציות נחמדות שלא קשורות ישירות לגימינג (ברזיל 2014 לדוגמא), שמשפרות את חווית השימוש. בנוסף, כניסת ה HDMI גם פיצ'ר קטן אבל יעיל. וזה שהקינקט יודע לשלוט על המגבר והטלוויזיה זה מאוד יעיל!
זה מה שמייחד, לחלק זה יתרון ומעניין, ולחלק לא. אבל זה עדיף לטעמי מעוד קונסולה זהה לחלוטין לזו של סוני, זה נותן גיוון בשוק. גם ככה החומרה שלהם די זהה, אז רק התוכנה יכולה לשנות.
מה שכן, זה לא מתקבל יפה עם הגרעין הכבד של הגימריים אז הם מנסים לתקן נזקים ולדבר פחות על דברים שהם לא נטו משחקים. מדברים פחות, אבל ממשיכים לפתח. קצת מיותר, כי לא משנה מה הם יעשו הגימריים כבר שרפו אותם, והכתירו את ה PS4 כמנצח (מה שלא ברור לי, כי אם רק הגרפיקה חשובה - למה בכלל לבזבז כסף על קונסולה כשאפשר לבנות מחשב שאוכל את שניהם בלי מלח....?)
קודם כל, העידכון המדובר כבר יצא ביוני, ואתם לא אמורים לראות שום שיפור ביצועים באף משחק. העידכון היה כחלק מהעידכון מערכת החודשי של ה X1, ובנוסף כחלק מה XDK שהמפתחים מקבלים. *אם* הם ירצו, אחד מהדברים החדשים שהוסיפו זה לוותר על המעקב גוף וזיהוי נפח של הקינקט, וזה משחרר בערך 10 אחוז נוספים מה GPU למשחק. בכל מקרה, הפקודות הקוליות והמצלמה הפשוטה ("Webcam") נשארים תמיד פעילים. ברגע שממזערים את המשחק, הקינקט חוזר לתפקד רגיל (הבנתי משימוש עצמי שזה מתפקד סבבה לגמרי).
בלי Patch למשחק, או כתיבה מראש של משחק עתידי - לא יהיה הבדל בכלל. בלי קשר, אין צורך לנתק את הקינקט בשביל זה, וגם אם תנתקו - לא יהיה הבדל בביצועים בכלל.
מן הסתם זה בגלל ההפרש ביצועים מול סוני - שכמו כל טכנולוגיה שמערבת רגש, הרשת הפכה אותו להבדל של גיים בוי מול סרט של פיקסאר. זה יעזור קצת, וגם ה DX12 שנה הבאה יעזור קצת אבל זה לעולם לא יהפוך את הרושם הראשוני של הגימריים - וחבל, כי המערכת מציעה הרבה יותר מהמערכת של סוני.
שאלת מה מייחד את ה X1 ? בנוסף למכונת משחקים (גם אם חלשה במעט מה PS4, היא עדיין מרשימה) המערכת גם פלטפורמה וחלק מאקו-סיסטם של מיקרוסופט. PS4 זה יותר מכשיר "זאב בודד", כן, הוא יודע להריץ קצת אפליקציות, אבל זה לא הרעיון שלו. יחד עם קפיצת הפלטפורמה הבאה הצפוייה באפריל 15, גם DX12 יגיע וגם האפשרות להריץ אפליקציות "חנות" על ה X1. זה יפתח פתח מאוד יפה לניצול מקסימלי של המערכת כמרכז מדיה (סתם דוגמא - VLC)
כבר היום יש אפליקציות נחמדות שלא קשורות ישירות לגימינג (ברזיל 2014 לדוגמא), שמשפרות את חווית השימוש. בנוסף, כניסת ה HDMI גם פיצ'ר קטן אבל יעיל. וזה שהקינקט יודע לשלוט על המגבר והטלוויזיה זה מאוד יעיל!
זה מה שמייחד, לחלק זה יתרון ומעניין, ולחלק לא. אבל זה עדיף לטעמי מעוד קונסולה זהה לחלוטין לזו של סוני, זה נותן גיוון בשוק. גם ככה החומרה שלהם די זהה, אז רק התוכנה יכולה לשנות.
מה שכן, זה לא מתקבל יפה עם הגרעין הכבד של הגימריים אז הם מנסים לתקן נזקים ולדבר פחות על דברים שהם לא נטו משחקים. מדברים פחות, אבל ממשיכים לפתח. קצת מיותר, כי לא משנה מה הם יעשו הגימריים כבר שרפו אותם, והכתירו את ה PS4 כמנצח (מה שלא ברור לי, כי אם רק הגרפיקה חשובה - למה בכלל לבזבז כסף על קונסולה כשאפשר לבנות מחשב שאוכל את שניהם בלי מלח....?)
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

·elangab כתב:אתם קצת עושים פה סלט...
מה שכן, זה לא מתקבל יפה עם הגרעין הכבד של הגימריים אז הם מנסים לתקן נזקים ולדבר פחות על דברים שהם לא נטו משחקים. מדברים פחות, אבל ממשיכים לפתח. קצת מיותר, כי לא משנה מה הם יעשו הגימריים כבר שרפו אותם, והכתירו את ה PS4 כמנצח (מה שלא ברור לי, כי אם רק הגרפיקה חשובה - למה בכלל לבזבז כסף על קונסולה כשאפשר לבנות מחשב שאוכל את שניהם בלי מלח....?)...
לשאלתך האחרונה, כגיימר הארדקור שכמוני, אבל ככזה שמשחק רק על קונסולות לדורותיהן, אני יכול לומר לך שמחשב עבורי לא בא בחשבון.
אני מחפש נוחיות של PLUG AND PLAY, בלי להוציא הרבה כסף על שדרוגים, ובלי לדאוג לדרייברים, קריסות, האצות ועוד שאר ירקות.
לעניין הקונסולות:
לא אמור להיות שום דבר ייחודי לטעמי.
אני לא מחפש בידורית, או מכונת קראוקי, או סטימר נכה, או חנות אפליקציות.
אני מחפש לשים דיסק, לקחת את השלט ביד ולשחק.
כך שלטעמי, הקונסולה החזקה יותר, המציעה מגוון יותר של משחקים, יהיו אקסלוסיביים ולא, ממשק נוח, שלט נוח - ואני בפנים.
אני עדיין לא קניתי אחת מהן, אני עדיין יושב על הגדר.
הכסף לא שיקול מבחינתי, יכול לקנות את שתיהן, אבל הבעיה ששתיהן יעלו אצלי אבק.
לא רוצה - יש זמן, שיפתחו משחקים, שייצבו את המערכות, ואז אני אקפוץ על העגלה.
אגב, למה זה נשמע כאילו אתה עובד במייקרוסופט או משהו?
אם כן, אז אני מקווה שתצליחו לגשר על הפער שנוצר במכירות, ואחרי הכל, תחרות היא דבר בריא לכולם.
בהצלחה
מסכים לגבי המחשב,בעבר שיחקתי על מחשב אבל הכאב ראש לא היה שווה עבורי את השיפור בגרפיקה ובתימחור משחקים. אבל אם הגרפיקה היא עד כדי כך חשובה למישהו, עדיין מחשב עדיף על קונסולה.
אני גם מבין את הרעיון שאתה מחפש, קונסולת משחקים נטו (ספציפית אני לא מחפש את זה, אני מחפש להעיף את ה htpc/סטרימר מהסלון ולהשאיר רק מוצר אחד), וזו הסיבה שזה נחמד שכל קונסולה נותנת ערך מוסף אחר (השלט של ה ps4 מאוד יחודי, עם הרמקול והמשטח מגע), ככה כולם יכולים למצוא את המוצר שהכי מתאים לצרכים שלהם.
אגב, זה נכון מאוד לחכות. הפעם קניתי מוקדם כי התחשק לי לראות את המוצר מתבשל - שיפור משמעותי מההשקה, עדיין רחוק מלהיות מושלם. עוד שנה שתי הקונסולות יהיו במצב הרבה יותר טוב, אין ספק.
אוי, אני חלילה לא עובד במיקרוסופט
וממש לא קריטי לי שהם יגשרו על המכירות. סתם לפעמים מבאס אותי ששני דברים חיוביים, כמו קונסולות משחק שאמורות לבדר, יוצרים "מחנות" ו "טובים ורעים" (כמו בעולם הסלולרי, למשל). לפעמים זה גורם להעברת מידע לא נכונה, שעלולה להטעות קונה פוטנציאלי, וחבל. לא עדיף להשקיע את הזמן בדיונים חיוביים ?
אני כן מודה שמאוד דיבר אלי הרעיון שמאחורי ה x1, ובאופן כללי אני מרוצה ממנו, אבל באותה נשימה - אני לא חושב שזו בהכרח הרכישה הטובה יותר בישראל מהמתחרים.
אני גם מבין את הרעיון שאתה מחפש, קונסולת משחקים נטו (ספציפית אני לא מחפש את זה, אני מחפש להעיף את ה htpc/סטרימר מהסלון ולהשאיר רק מוצר אחד), וזו הסיבה שזה נחמד שכל קונסולה נותנת ערך מוסף אחר (השלט של ה ps4 מאוד יחודי, עם הרמקול והמשטח מגע), ככה כולם יכולים למצוא את המוצר שהכי מתאים לצרכים שלהם.
אגב, זה נכון מאוד לחכות. הפעם קניתי מוקדם כי התחשק לי לראות את המוצר מתבשל - שיפור משמעותי מההשקה, עדיין רחוק מלהיות מושלם. עוד שנה שתי הקונסולות יהיו במצב הרבה יותר טוב, אין ספק.
אוי, אני חלילה לא עובד במיקרוסופט