בדיקת נתונים של התשתית?
איך אני בודק בדרך אחרת את הנתונים של התשתית כמו frequnecy ו downstream? כי אני לא יכול להיכנס במודם של בזק
כי הוא היה ראוטר וביטלתי אותו רק למודם והכתובת 10.0.0.138 לא עובדת אז יש דרך אחרת? ובחייאת לא להגיד לי להתקשר
לבזק כי גם הם עונים אחרי הרבה זמן גם אני לא סומך עליהם יכול להיות שהם ישקרו ויגידו שהכל טוב וגם אני רוצה לבדוק את
זה מדי פעם ככה שאני לא כל חודש אני יתחיל לדבר אם בזק בטלפון אז יש דרך אחרת?
כי הוא היה ראוטר וביטלתי אותו רק למודם והכתובת 10.0.0.138 לא עובדת אז יש דרך אחרת? ובחייאת לא להגיד לי להתקשר
לבזק כי גם הם עונים אחרי הרבה זמן גם אני לא סומך עליהם יכול להיות שהם ישקרו ויגידו שהכל טוב וגם אני רוצה לבדוק את
זה מדי פעם ככה שאני לא כל חודש אני יתחיל לדבר אם בזק בטלפון אז יש דרך אחרת?
נערך לאחרונה על ידי Internet ב 15/05/2014 10:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא חיבים כרטיס רשת נוסף, בWIN 7/8/8.1 ניתן בהגדרות הTCP של הכרטיס להוסיף IP נוסף בתחום שונה שיעבוד בנוסף לIP הראשיHT-Assaf כתב:זה סאבנט אחר, רק לחבר ישירות את הכבל מהמודם למחשב.
אם אתה רוצה לראות בrealtime, אז לשים עוד כרטיס רשת על המחשב ולחבר עם סוויטש את המחשב(בכרטיס החדש) המודם והכניסה של הראוטר.(WAN)....
אבל גם הIP הראשי צריך להיות מוזן ידנית ולא DHCP
ירון
אז אם אני יחבר כבל מהמודם למחשב שלי ואני ירשום את הכתובת 10.0.0.138 אז זה יעביר אותי לאתר של המודם?HT-Assaf כתב:זה סאבנט אחר, רק לחבר ישירות את הכבל מהמודם למחשב.
אם אתה רוצה לראות בrealtime, אז לשים עוד כרטיס רשת על המחשב ולחבר עם סוויטש את המחשב(בכרטיס החדש) המודם והכניסה של הראוטר.(WAN)....
לא עובד חיברתי כבל רשת בין המודם למחשב שלי ואני לא יכול להיכנס לכתובת 10.0.0.138 יכול שבמודם זה כתובת אחרת?HT-Assaf כתב:כן, המחשב יקבל את הכתובת DHCP שהמודם יתן לו בסגמנט שלו ואתה תוכל להכנס לתפריט של המודם....
אני זוכר שהייתי בהוט אז את ה hotbox גם הפכתי למודם ועדיין יכולתי להיכנס אליו בכתובת שלו
אבל שאני הופך אותו ל bridge הוא נהפך למודם נו אז למודם אי אפשר להיכנס? ואני זוכר שהייתי בהוטcobraf כתב:אתה לא יכול להיכנס אליו כי ברגע שאתה הופך אותו לBRIDGE זה מה שהוא...
אז את ה hotbox הפכתי למודם ויוכלתי עדיין להיכנס לכתובת למה עכשיו במודם של בזק אי אפשר?
ותגיד במודם של בזק אפשר לדעת פרטים על התשתית שלהם כמו frequency שאני מקבל מהם ו upload stream וכל מיני?
כי בהוטבוקס זה היה מראה אז אני רוצה לדעת אם במודם של בזק אני יכול לראות את הפרטים שלהם
עד כמה שאני יודע ברגע שאתה הופך אותו לBRIDGE או מצב של מודם כמו שאתה מתאר אי אפשר להיכנס לממשק ניהול וחייב לאפס אותו,אבל אם תאפס תצטרך להגדיר אותו חזרה כמודם,אז תוודא שאתה יודע איך לעשות את זה לפני שאתה מאפס
במודם עצמו אפשר לראות את הנתוני סנכרון כן
במודם עצמו אפשר לראות את הנתוני סנכרון כן
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
למה סתם לרשום שטויות ולנסות לבלבל את האנשים שגם כך מבולבלים . בציוד קצה VDSL של בזק גם אם הוגדר לתצורה של BRIDGE ניתן להגיע לממשק ניהול בקלות , בסך הכל צריך שהכתובת IP של כרטיס רשת של המחשב ממנו נרצה להתחבר תהייה באותו טווח כתובות כמו רגל LAN של המודם והכבל של כרטיס רשת של המחשב יהיה מחובר לאחד החיבורי LAN של המודם או למתג שמחובר אליו . מצורת תמונת צילום מסך של ממשק ניהול המודם שמוגדר כ BRIDGE .cobraf כתב:עד כמה שאני יודע ברגע שאתה הופך אותו לBRIDGE או מצב של מודם כמו שאתה מתאר אי אפשר להיכנס לממשק ניהול וחייב לאפס אותו,אבל אם תאפס תצטרך להגדיר אותו חזרה כמודם,אז תוודא שאתה יודע איך לעשות את זה לפני שאתה מאפס
במודם עצמו אפשר לראות את הנתוני סנכרון כן...
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
כמו שמופיע בצילום , DHCP במודם מכובה וזה גם לא חשוב לנושא , וגם כמו שמופיע בצילום מדובר במודם DSL6740U-G2 של DLINK , שזה גם לא משנה , כי בכל המודמים שבזק מספקים ניתן להגיע לממשק ניהול גם במצב הנתב וגם במצב המגשר .cobraf כתב:הDHCP במודם שלך דלוק? ובאיזה מודם/ראוטר מדובר?...
לא צריך לעשות שמיניות באויר. צריך להבין את הבעיה ולפתור אותה.cobraf כתב:יופי שלכם זה עובד,אני לא מצליח לגשת ולא משנה איזה שמיניות באויר אני עושה...
אם תתן תיאור מפורט אפשר היה לעזור לך.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
טוב סתם אתם מתכתבים אם אחרים ואתם לא עוזרים לפחות ראיתי שאתה כתבת שיש דרך אז מה הדרך? גם שחיברתי כבלsys_admin כתב:כמו שמופיע בצילום , DHCP במודם מכובה וזה גם לא חשוב לנושא , וגם כמו שמופיע בצילום מדובר במודם DSL6740U-G2 של DLINK , שזה גם לא משנה , כי בכל המודמים שבזק מספקים ניתן להגיע לממשק ניהול גם במצב הנתב וגם במצב המגשר ..........
בין המודם למחשב שלי עדיין לא יכולתי להיכנס לממשק ניהול אז מה אפשר לעשות? ואני מזכיר שעשיתי למודם bridge וזה מודם/ראוטר
d-link 6850u