ibc מתי?
תגידו אם הרבה פעמים הערוץ שאני נמצא עליו איטי ואז אני צריך להחליף לאחר (זה על auto אבל בשביל שיעבור לערוץ אחר צריכים לעשות reboot)
והשאלה שלי אם לדוגמא לפני שנה כמעט ולא הייתי צריך להחליף את הערוצים מה זה אומר? בדרך כלל הערוצים יכולים להיות פחות טובים אם לפעמים
קונים ראוטר שאולי הוא לא טוב או שמחליפים תשתית אינטרנט או ספק אינטרנט? או שזה בכלל תלוי בכלל במדינה שהיא עשתה את הערוצים פחות איכותיים? כי זה מוזר שאני צריך להחליף שלפני שנה
אני בכלל לא ידעתי מה זה ערוץ ועכשיו אני מדי פעם צריך לעשות reboot בשביל שזה יחליף לערוץ אחר
ומי שלא הבין אני מדבר על ערוץ channel באתר של הראוטר שיש מ 1-13
והשאלה שלי אם לדוגמא לפני שנה כמעט ולא הייתי צריך להחליף את הערוצים מה זה אומר? בדרך כלל הערוצים יכולים להיות פחות טובים אם לפעמים
קונים ראוטר שאולי הוא לא טוב או שמחליפים תשתית אינטרנט או ספק אינטרנט? או שזה בכלל תלוי בכלל במדינה שהיא עשתה את הערוצים פחות איכותיים? כי זה מוזר שאני צריך להחליף שלפני שנה
אני בכלל לא ידעתי מה זה ערוץ ועכשיו אני מדי פעם צריך לעשות reboot בשביל שזה יחליף לערוץ אחר
ומי שלא הבין אני מדבר על ערוץ channel באתר של הראוטר שיש מ 1-13
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
Internet כתב:תגידו אם הרבה פעמים הערוץ שאני נמצא עליו איטי ואז אני צריך להחליף לאחר (זה על auto אבל בשביל שיעבור לערוץ אחר צריכים לעשות reboot)
ומי שלא הבין אני מדבר על ערוץ channel באתר של הראוטר שיש מ 1-13...
הערוצים של IBC כבר לא כמו שהיו פעם , הם הרבה יותר עייפים וגם מבולבלים .
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
משום מה חשבתי , שבשירשור שמתייחס רק לנושא של IBC תדבר פתאום דווקא על IBC .Internet כתב:מה???? מי דיבר על הערוצים של ibc אני דיברתי על הערוץ מ1-13 נו אתה לא מבין בזה? בתדר 2.4ghz יש 13 ערוצים......
שלפעמים הערוץ הוא עמוס אז האינטרנט איטי וצריכים להחליף למספר אחר של ערוץ אבל לא משנה לפי התגובה שלך אני מבין שאתה לא
מבין בזה אז מישהו אחר?...
תתן לי בבקשה דוגמא לאימייל שלא קיים.Internet כתב:
מה לא מובן?......
1 המשתמש הישן לא טוב אני חזור ואומר שהוא נתקע לי בפורומים אני אפילו לא יכול לשלוח הודעה למנהלים אם המשתמש הישן
2 אני כבר ביטלתי את המשתמש הוא מוקפא עכשיו אני בכוונה נכנס למשתמש הישן ושיניתי לאימייל שלא קיים בשביל שהוא יהיה מוקפא
וככה לא יהיה לי 2 משתמשים!!...
אני רוצה לעשות ניסוי.
תודה.
אני מקבל הודעה של
"כתובת דואר אלקטרוני זאת בלתי חוקית. אנא כתוב אחרת."
אז מה צריך לעשות ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
קשקשת שלא קשורה לדיון הוסרה.
מי שידביק את הפורום בפטפטת פשוט יוקפא.
מי שידביק את הפורום בפטפטת פשוט יוקפא.
Godvin כתב:http://www.netindex.com/upload/2,32/Israel/...
ISRAEL ELECTRIC COMPANY -
157.79 Mbps
אין מה להגיד