דנון 2000

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
dudumagic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 454
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

מחיר £244.00 מאנגליה , לשלוח במסטופ ( לא כולל מיסים ומשלוח)

איך המחיר ?

ranrt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 275
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

כמה יוצא כולל הכל שורה תחתונה?

dudumagic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

עדיין אין חשבונית במסטופ , כנראה יגיע כללי ל 2500 +-

sprunknwn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #4 

למה להזמין דרך מסטופ ולא ישירות מאמזון?

sprunknwn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

בדקתי עכשיו והדנון 2000 היחידי שמוצע עכשיו באמת לא נשלח ישירות לארץ. עשיתי היום הזמנה של הדנון 3000 ואם זכרוני אינו מטעני, ה-2000 היה זמין למשלוח לארץ השבוע או שבוע שעבר. מסתבר שזה מתעדכן באופן תמידי, אולי שווה לחכות כי יש השלכות למשלוח ישירות אליך לעומת משלוח דרך מסטופ למרות שאמזון באמת עם הפנים ללקוח גם במצבים שאתה מזמין לכתובת אחרת. אני הזמנתי לפטופ מאמזון לכתובת בארה"ב דרך חבר שהגיע לארץ ולמרות שהייתי צריך להחזיר אותו מישראל, הם כיסו את כל הוצאות המשלוח.

dudumagic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

הזמנתי מכאן
https://www.audiblefidelity.co.uk/

לא מעוניין להתעסק עם שנאים וממירי מתח . ולכן הוזמן מאנגליה מותאם ל 220v .
יכול להיות שהמחיר יהיה זול יותר בסופו של דבר בין 2100-2300 .

לגבי ה3000 אין לי צורך בזון 2 , ולא בשאר הפיצרים הנוספים שקיימים ב3000 וב4000 .

רמקולים הוזמנו מארה״ב הגיעו בשילוח אוויר , סאב מ svs צריך להגיע שבוא הבא (שילוח אווירי עלות כולל מיסים ושילוח יגיע ל4000-4200 )

sprunknwn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

מאיפה הבאת את כל העניין של השנאים עכשיו?
כל מה שנמכר (או 99%) באמזון אירופה מותאם 220v.
אני הזמנתי את שלי מאמזון אנגליה. מעבר לשנאי (שזה באמת לא סיפור), להזמנות מאמזון ארה"ב יש עוד כמה דברים להתחשב בהם(כמו החלקים הזולים יותר, דגמים פחות איכותיים מהדגמים האירופאים).
גם אני לא תכננתי להזמין את ה 3000 בהתחלה, אבל כשראיתי מחיר באמת ללא תחרות, הלכתי על זה.
אני לא יודע איזה אחריות אתה מקבל מאודיו פידליטי אבל אני לא מאמין שהיא משתווה לאחריות של אמזון.

דרך אגב, איזה רמקולים הזמנת?

dudumagic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

4 each ProMonitor 1000
1 each ProCenter 2000
Definitive Technology

מה העלות באמאזון אנגליה כולל משלוח ומיסים ?

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4217
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #9 

איך יתכן שהדנון נמכר באנגליה ב250 פאונד שזה כיום כ1300 שקל ובארץ הוא עולה 3500?????????????

ranrt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 275
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #10 

אפשר לרכוש את ה2000 בארץ כמו שנאמר לי ב 3000 ולקבל טיפה עודף.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #11 

בגלל שדנון הולכים להוציא דגמים חדשים אז בחול המחיר יורד. כאן לא ממהרים לפרסם זאת או להביאם ולכן המחיר נשאר עד סיום המלאים.
<div>
במחירים הללו היתי מביא את ה 3000 מאנגליה אמזון ללא ספק. </div>

dudumagic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

kobbi כתב:בגלל שדנון הולכים להוציא דגמים חדשים אז בחול המחיר יורד. כאן לא ממהרים לפרסם זאת או להביאם ולכן המחיר נשאר עד סיום המלאים.

<div>
במחירים הללו היתי מביא את ה 3000 מאנגליה אמזון ללא ספק.</div>
...
יכול להיות שאתה צודק , אבל בכל אופן החלטתי להביא את ה2000 מהסיבות שאין לי צורך בפיצרים נוספים . לגבי ההגברה 105w וה2000 95 w . אני לא מחפש יותר כח , אני לא הולך להפוך את הסלון לדאנס בר .

והרמקולים של דפינטיב הם רמקולים איכותיים ברמות , יש להם נוכחות עצומה , נראים מצוין , סאונד מדהים ונקי . שהדנון 2000 מרים אותם בקלות .

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

ההבדל לא רק בעוצמה. אם ההבדל במחיר הוא כמה מאות קטנות אתה עושה טעות. קרא הבדלים בדיוק וכן תחשוב על מכירה בעוד 3 שנים, ל 3000 יהיה ביקוש גבוה יותר.

sprunknwn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

kobbi כתב:ההבדל לא רק בעוצמה. אם ההבדל במחיר הוא כמה מאות קטנות אתה עושה טעות. קרא הבדלים בדיוק וכן תחשוב על מכירה בעוד 3 שנים, ל 3000 יהיה ביקוש גבוה יותר.
...
(Y)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #15 

אני לא חושב שאף אחד קונה רסיבר במחיר של ארבע ספרות מתוך חשיבה על מה יהיה הביקוש שלו כמשומש בעוד כמה שנים... :roll:

אם הבנאדם לא רוצה יותר יקר, שיבושם לו... (f)

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

אור אני מתפלא על תשובתך הלא מקצועית.
יש הבדלים שעשויים להתגלות כמשמעותיים בן שני הרסיברים, לדוגמא שתי יציאות hdmi לעומת אחת. אם הבחור ירצה בעתיד לחבר גם מקרן ידרש למצוא פתרון בעלות נוספת.
דוגמא שניה, לפשוט מהשניים כניסה אופטית אחת בלבד וקואקסאלית אחת בלבד. למתקדם יותר יש יותר. יש מי שזה לא משפיע על צרכיו. האם הוא בדק את זה ?
דוגמא שלישית 12v טריגר, אם ירצה בעתיד להדליק מקרן עם טריגר לא יוכל עם הפשוט.
דוגמא רביעית מנגנון הכיול של ה 3000 הוא מתקדם יותר.
דוגמא חמישית אם הור מתכוון להשתמש בזון 2 אזי למתקדם יותר יש יכולת המרה של הסאונד מכל כניסה דיגיטאלית ליציאת המולטיזון האנלוגית.

על זה תוסיף את העובדה שבחול במקור ההבדל במחיר הוא 200 דולר ובארץ דגם ה 3000 מתומחר יותר מפי שניים מהדגם הפשוט.
אין לי ספק שבמחיר הרכישה מחול בתוספת של לא יודע 400 שח מה אני הייתי קונה ומה היתי ממליץ לכל אחד לקנות.
אתה גם יכל לראות עפ הפרמטר שהבחור השווה, עוצמת ההגברה שהוא לא באמת מבין בתחום, בחר את הפרמטר הכי לא משמעותי כי את כל השאר הוא לא מכיר בכלל.
http://usa.denon.com/us/product/pages/p ... s(denonna)

גם כשקונים אוטו חושבים במהלך הקניה אם אפשר יהיה גם למכור אותו. מניח שאין לך סיטרואן....

dudumagic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

קובי , לצערי כל מה שציינת , אין לי צורך בהם.
אין לי מקרן ולא מעונין במקרן, לא מתכוון להשתמש בזון 2 , לא מתכוון להשתמש בכניסה אופטית .
לגבי המחיר - ההבדל הוא 350 דולר .

מה שכן , ברכב כן הייתי חושב על מכירה קדימה , ברסיבר לא.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

אם שקלת את כל ההבדלים והחלטת שאין לך צורך בהם, כמו גם אם ההבדל במחיר איננו כמה מאות שקלים כי אם 1200 שח(פעם ראשונה שאני רואה את ההבדל) אז אחלה. מתגובתך הראשונית זה לא מה שהשתמע וזאת גם הייתה תגובתי הראשונה, הדגשתי שחשוב שתבדוק מה ההבדלים בן השניים ומה מהפרמטרים משפיע עליך.
בהצלחה והנאה.

sprunknwn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

אני לא מבין איך ההבדל הוא 1200 ש"ח אם הוא אמר בתחילת הפוסט שזה יעלה בסביבות 2500 ואני הזמנתי את ה-3000 אתמול והוא עלה לי הכל כולל הכל 2848. אפילו הוספתי עוד 100 שקלים כדי לשלוח את זה יותר מהר ויצא 2948. שלא לדבר על אחריות ושירות לקוחות של אמזון לעומת כלום בהזמנה מחנות דרך שירות שילוח בינלאומי. אני אישית מסכים לגמרי עם קובי ולמרות שזה לא היה שיקול מהותי, אני רואה שה-3000 מתומחר בפי 2.5 בארץ ממחיר הרכישה כרגע באמזון. זה נותן גמישות בנוגע למכירה של הרסיבר בעתיד. זה לא בהכרח אומר שאני ארצה למכור אותו. העתיד לא חייב להיות עוד 5 שנים כשהוא לא רלוונטי כבר, הוא יכול להיות עוד שנה אם תהיה איזושהי הצעה מפתה על משהו מתקדם יותר או התפתחות טכנולוגית קורצת עין.
אבל שוב, מה שנראה לך ומתאים לך, שיהיה בהצלחה.

dudumagic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

לאור זאת שאני לא מתכוון להשתשמש בכל הפונקציות שמוזכרות לכן זה מיותר הדגם הזה למרות הפלוס שבו . הרי הוא עושה את העבודה שלשמה רכשתי אותו . ההבדל של 1000 שקלים לא גורם משפיע ? דווקא כן .

מכירה ? שיחזיק 3 שנים אני יהיה מרוצה .

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”