פתיחת פורטים זה באמת משנה?
שלום יש לי שאלה אם אני יפתח פורטים באמת אני ירגיש הבדל? אני בבזק ובזק בינלאומי על 100 מגה ובוא נגיד שעד עכשיו
לא יצא לי מהירות הורדה של 12.5 וגם לא 8 וגם לא 7 הכי גבוהה שיצא לי וגם זה היה לשנייה זה 6.2mb מהירות הורדה
שהיה לי ב utorrent אז אם אני יפתח זה באמת ישנה? וצריכים לעשות את זה בכל מחשב או שפתיחת פורטים זה משהו
שעושים בראוטר וזה פותח לכולם? וזה ישנה לי בדברים אחרים? לדוגמא הורדה מאתרים אחרים ולא טורנטים?
לא יצא לי מהירות הורדה של 12.5 וגם לא 8 וגם לא 7 הכי גבוהה שיצא לי וגם זה היה לשנייה זה 6.2mb מהירות הורדה
שהיה לי ב utorrent אז אם אני יפתח זה באמת ישנה? וצריכים לעשות את זה בכל מחשב או שפתיחת פורטים זה משהו
שעושים בראוטר וזה פותח לכולם? וזה ישנה לי בדברים אחרים? לדוגמא הורדה מאתרים אחרים ולא טורנטים?
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
רק בראוטר,משם יהיה תקף לכל הרשת שלך.
בד"כ מועיל לטורנטים,הורדות ישירות לא כל כך (למרות שפעם אם קינפגת FTP על פורט 81/444 זה עזר במעט).
אם כלום לא עוזר האופציה הסבירה לצור קשר עם התמיכה ולבקש גיימר לכמה שעות\יממה - אם פתאום דברים מתחילים לרוץ,צור קשר עם השימור לקוחות וסחוט את הלימון עד תום
בד"כ מועיל לטורנטים,הורדות ישירות לא כל כך (למרות שפעם אם קינפגת FTP על פורט 81/444 זה עזר במעט).
אם כלום לא עוזר האופציה הסבירה לצור קשר עם התמיכה ולבקש גיימר לכמה שעות\יממה - אם פתאום דברים מתחילים לרוץ,צור קשר עם השימור לקוחות וסחוט את הלימון עד תום
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
צריך לעשות את זה בראוטר עבור כל מחשב בנפרד.
יש אבל הבדל גדול? אם זה במחשב נייד באלחוטי?l33cher כתב:רק בראוטר,משם יהיה תקף לכל הרשת שלך.
אם כלום לא עוזר האופציה הסבירה לצור קשר עם התמיכה ולבקש גיימר לכמה שעות\יממה - אם פתאום דברים מתחילים לרוץ,צור קשר עם השימור לקוחות וסחוט את הלימון עד תום...