כמו שמייבאים רסיבר מאמזון גרמניה במחיר רצפה - האם אפשר גם מדפיים?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
avirez פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #1 

בשנה האחרונה הפורום השכן של קולנוע ביתי מעלה הרבה סיפורים של חבר'ה מרוצים שייבאו רסיברים מאמזון גרמניה/איטליה/צרפת במחירים משמעותית יותר נמוכים מהמחירים בארץ.
מה הסיבה שאותו הדבר לא קורה פה בגזרת הרמקולים המדפיים? הרי מדובר באותם מיסים ומשקלים די דומים.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #2 

לא רק רסיברים, גם מקרנים. אם מצאת משהו שמתאים לך במחיר רצפה ואמאזון כותבים מחיר סופי, אין מניעה לקנות.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10081
נתן תודות: 580 פעמים
קיבל תודות: 598 פעמים

שליחה #3 

באותו הקשר של רמקולים, האם המחירים של רמקול רצפתי\סראונד זה עבוד רמקול בודד או זוג?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

א) אני בכלל לא בטוח שמדובר בנפחים ומשקלים דומים. רמקולים איכותיים שוקלים לא מעט, ואורזים אותם בנדיבות רבה...

ב) האריזה הזאת מסעיף א' מלחיצה אותי - זה מתסכל מאוד לקבל רמקול מחו"ל שבועיים אחרי הרכישה ולגלות שיש לו דפיקה בפינה או שהוא "שפך" אלמנט (כן, זה קרה למישהו פה בפורום לפני כמה שנים). :oops:

ג) בפעם האחרונה שבדקתי, המבחר של הרמקולים באמזון גרמניה ואיטליה היה יחסית מצומצם, ולא נהנה מיותר מדי הנחות. רכישה באמזון ארה"ב מוגבלת כמעט אך ורק ליצרנים אמריקאים (וגם אם מוצאים רמקול בריטי, הוא עולה כמו בארץ אם לא יותר..!), ואולי מאמזון אנגליה תבוא הישועה (בגזרת ההיצע, לא בגזרת המחיר...)

בקיצור, אני אישית חושב שיבוא אישי של רמקולים מחו"ל הוא לא כדאי, אלא אם החסכון הוא משמעותי ואתה סומך בעיניים עצומות על השולח. במקרה של אמזון ברור לי ששירות הלקוחות המדהים שלהם לא הולך לבאס אף אחד, אבל היות והם משלחים עם קבלן חיצוני לישראל (i-parcel), עדיין יש לי חשש קל לגבי המשלוח.

נ.ב. בסופו של יום זה גם תלוי ברמקולים שאתה מחפש. יש פה מדי פעם אנשים שמייבאים קנטון או MAGNAT מאמזון גרמניה, אבל זה בערך כל מה שיש שם. מה שכן, אם אתה רוצה רמקולים שקועים של פולק אודיו למשל, חיפוש קצר באמזון ארה"ב ידגים לך כמה אתה יכול לחסוך ביבוא אישי של הרמקולים הללו מחו"ל. 8O
נערך לאחרונה על ידי epony ב 12/05/2014 18:45, נערך פעם 1 בסך הכל.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46372
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #5 

תלוי באתר. מחיר נמוך מידי צריך להעלות סימנים מחשידים בקשר לזה.

avirez פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #6 

יש פה את הKEF Q300 שלפי המחשבון של BUY2USA יעלו עד הבית כמעט 3000 שח.
http://www.ebay.com/itm/Kef-Q300black-b ... 3f35990f64

מה דעתכם?

atraf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #7 

אין שום סיבה להשתמש בBUY2USA
תזמין ישירות מEBAY המוכר שולח לישראל דרך השירות של EBAY שבדומה לאמזון נותן מחיר סופי עד הבית
יצא לך 450 + 152 + 186 = 788 דולר עד הבית ( 2750 )

ביחס למחיר בארה"ב ( 650$ לחדש ) נראה לי קצת יקר, אל תשכח שזה משומש.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”