התקנת תשתית הוט במקביל לתשתית יס - האם אפשרי?
הדירה שלי הגיעה מהקבלן עם הכנה לתשתית הוט/יס. כלומר כשהתקנתי יס, המתקין כמעט לא היה צריך לבצע דבר מלבד החלפת שקעי הדמה בשקעים של יס, כל החיווט כבר היה קיים.
אני מעוניין להוסיף תשתית של הוט (בשביל אינטרנט), השאלה היא האם יהיה ניתן לבצע זאת על התשתית הקיימת בצורה כזו או אחרת או שמא הדבר יהיה כרוך בפריסת כבלים מחדש, חציבות בקיר וכו׳?
אני מעוניין להוסיף תשתית של הוט (בשביל אינטרנט), השאלה היא האם יהיה ניתן לבצע זאת על התשתית הקיימת בצורה כזו או אחרת או שמא הדבר יהיה כרוך בפריסת כבלים מחדש, חציבות בקיר וכו׳?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לא בטוח שיכנסו זוג כבלי RG6 לחדרים, תלוי אם יש לך עוד נק' תקשורת לנק' חיבור של יס בחדר...קרמריקה כתב:אני מתכוון מהארון תקשורת לנקודות הקיימות בדירה...
מחוץ לדירה ועד לארון תקשורת אין בעיה....
ראשית תודה רבה על התשובות.
זה בדיוק העניין - שאין עוד נק תקשורת.
את הוט אני רוצה רק בנקודה אחת - בה יש לי תקשורת יס שאני רוצה לשמור גם במקביל. השאלה היא אם יש סיכוי שיצליחו להשחיל עוד כבל לאותה נק׳ וליצור בה שקע כפול - אחד ליס ואחד להוט. יש חיה כזו או שאני מפנטז?
זה בדיוק העניין - שאין עוד נק תקשורת.
את הוט אני רוצה רק בנקודה אחת - בה יש לי תקשורת יס שאני רוצה לשמור גם במקביל. השאלה היא אם יש סיכוי שיצליחו להשחיל עוד כבל לאותה נק׳ וליצור בה שקע כפול - אחד ליס ואחד להוט. יש חיה כזו או שאני מפנטז?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
זה תלוי בתשתית שלך בבית, בזוויות וכד'.
אני מעריך שאפשר למצוא פתרון. יכול להיות שההשחלה תהיה קשה.
אפשר גם להשחיל שניים במקום ה-1.(מחברים את השניים ל-1 - ומשתמשים ב-1 בתור נקודה האחיזה.
אני מעריך שאפשר למצוא פתרון. יכול להיות שההשחלה תהיה קשה.
אפשר גם להשחיל שניים במקום ה-1.(מחברים את השניים ל-1 - ומשתמשים ב-1 בתור נקודה האחיזה.