ייעוץ אוזניות בלוטוס 2014 מאי

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
פשוט-לנגן פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

מחפש אוזניות בלוטוס 4.0+HS עם APTX

ויכולת להתחבר גם בכבל 3.5ממ,

ובעלות מבנה ON-EAR

עם כפתורי שליטה כולל יכולת לקפוץ שירים אחורה או קדימה

עם מיקרופון (מובנה או מתקפל) עם ביטול רעשים

שגם מתקפלות לאחסון נוח בתיק

ובתקציב של עד 500 ש"ח פחות או יותר

ויהיה נחמד אם אפשר לרכוש אותן גם בארץ.

תודה

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #2 

פשוט-לנגן כתב:מחפש אוזניות בלוטוס 4.0+HS עם APTX

ויכולת להתחבר גם בכבל 3.5ממ,

ובעלות מבנה ON-EAR

עם כפתורי שליטה כולל יכולת לקפוץ שירים אחורה או קדימה

עם מיקרופון (מובנה או מתקפל) עם ביטול רעשים

שגם מתקפלות לאחסון נוח בתיק

ובתקציב של עד 500 ש"ח פחות או יותר

ויהיה נחמד אם אפשר לרכוש אותן גם בארץ.

תודה
...
שלום,
לדעתי תקציב של 500 ש"ח נמוך מדי לדרישות האלה.
לי יש Sony MDR10RBT שעונות על רוב הדרישות (יש AptX אבל BT 3.0 ואין ביטול רעשים אקטיבי) ויהיה קשה להשיג אותם בפחות מ 700 ש"ח מחו"ל כולל משלוח.
קישור למפרט:
http://store.sony.com/premium-bluetooth ... es-Earbuds

רק אם יש לך חברים בארה"ב שמוכנים להביא אותן לארץ אז אפשר בתקציב הזה.
אפילו ל parrot zik שעולות כפול ועם ביטול רעשים אקטיבי יש BT 2.1 ואין AptX.

פשוט-לנגן פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

ה-Sony MDR10RBT אני מכיר, נדמה לי עולות יותר מ-1000 ש"ח בארץ (פשוט טירוף).
הן מסוג Circum Aural - כלומר האוזניה מקיפה את כל האוזן. ON-EAR זה יושב על האוזן (וכך זה לא מנתק אותי לחלוטין מהסביבה).

עקרונית, קשה לי לראות סיבה למה דרישות כאלו צריכות לחייב מחיר גבוה.
אף אחת מהטכנולוגיות המעורבות איננה חדשה. בכל זאת, אני מוכן להסתפק גם בבלוטוס 2.1 EDR, כי הבנתי שהBT4.0+HS משמעו שהוא משתמש בחיבור הWIFI כדי להשיג את מהירות הHS (לא שמתואר אצל ארגון BLUETOOTH איך בדיוק זה עובד, האם אני צריך להפעיל בעצמי את הWIFI או שזה אוטומטית?), וזה אומר פגיעה קשה בזמן הבטריה.

התחלתי עם הדגם הזה:
Rapoo Foldable Stereo H6080 - עולות כ-300 ש"ח.
אבל לא ברור מה זו החברה הזו (אני משער סינית), ואני אסכם כך: יש כפתורי שליטה, אבל אי-אפשר לקפוץ שירים.
חברה שזה העיצוב שלה צריכה להיסגר וראשיה צריכים להיזרק לכלא.

המשכתי ל:
Philips SHB9100_28
http://www.usa.philips.com/c-p/SHB9100_ ... ifications

עונות כמעט על הכל מלבד BT4.0 (יש BT2.1+EDR), אין APTX, והן מתקפלות רק חלקית. ובקשר למיקרופון, לא נראה שיש ביטול רעשים.
עולות כ-400 ש"ח בארץ למפרט של 2009 או משהו. פשוט בושה.

ויש את אלו:
Creative WP-350
http://asia.creative.com/p/headphones-headsets/wp-350
(אין ריכוז SPECS נורמלי, אלוהים ישמור)

גם להן, יש כמעט הכל, מלבד BT4.0 (יש BT2.1, קרוב לוודאי עם EDR, לא נראה לי שאפשר טכנית בלי) ואין חיבור 3.5ממ.
אם היה להן חיבור 3.5 הייתי מוכן לקנות אותן.
עולות כ-450 ש"ח בארץ.

אז אם יש כבר BT4.0 באוזניות פשוטות, ואני לא רואה מה הסיפור הטכני הגדול בשילוב של חיבור 3.5, אז קשה לי להאמין שאין אוזניות עם דרישות כאלו במחיר של כ-500 ש"ח בארץ. מה אנחנו, מדינת עולם שלישי???

LQDForce
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 776
קיבל תודות: 83 פעמים

שליחה #4 

לא, פשוט כי כנראה אתה היחיד בעולם שגם מחפש תכונות אקזוטיות כאלו, וגם לא מוכן לשלם עבורן...

פשוט-לנגן פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

לא, פשוט כי כנראה אתה היחיד בעולם שגם מחפש תכונות אקזוטיות כאלו, וגם לא מוכן לשלם עבורן...
...
מבנה ON-EAR:
http://en.wikipedia.org/wiki/Headphones#Supra-aural
מאז שנות ה-80' של המאה העשרים (אני משער שהוצאו עוד לפני זה).
מסקנה: דרישה אקזוטית!

חיבור 3.5ממ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Phone_conn ... 28audio%29
הומצא עוד במאה ה-19... זעיר ופשוט, עולה אגורה וחצי לייצר.

כפתורי שליטה על האוזניות (או על הקשת, שומו-שמיים), שגם מסוגלים לקפוץ שירים קדימה אחורה:
נתמך נדמה לי כבר בBT2.0, אפשר לראות דברים כאלו כבר לפני 20 שנה.

מיקרופון עם ביטול רעשים (מובנה או מתקפל):
http://en.wikipedia.org/wiki/Noise-canceling_microphone
מיקרופונים כאלו התחילו להופיע כבר בשנות ה-40' של המאה העשרים. מן הסתם, הטכנולוגיה שופרה והוזלה מאז...
באוזניות BLUETOOTH (כי זו קטגוריה מיוחדת! זה... BLUETOOTH, טכנולוגיה חוצנית נוצצת ומהבהבת!) אני משער שכבר לפני 10 שנים.

אוזניות מתקפלות:
אני באמת צריך להיכנס לזה? מדובר בציר או קפיץ, דברים שהומצאו לפני מאות עד אלפי שנים.
אבל לבטח זו... דרישה אקזוטית!

BT4.0 + HS + APT-X:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bluetooth# ... .1_.2B_EDR
בלוטות' החל מ-1994. תקן 2.1+EDR נכנס מ-2007. תקן HS נכנס מ-2009, תקן 4.0 נכנס ב-2010.
אנחנו עכשיו ב-2014.. כאמור אמרתי שאני יכול להסתפק גם ב2.1+EDR.
אבל... זו דרישה אקזוטית!

ושכל זה יהיה עד 500 ש"ח פחות או יותר.
לא רוצה להיכנס לעלויות ייצור כדי לא לבאס אותך על הקופה הענקית שעושים עלייך כמעט בכל תחום (וכל האמצעים השיווקיים שמופעלים כדי שתסכים לשלם פערים כאלו ותקבל אותם כהגיוניים וכמובן מאליו), אבל מה שכן, כבר הראתי פה דוגמאות לאוזניות שעונות כמעט על כל הדרישות ומחירן פחות מ-500 ש"ח.
באוזניות של קריאטיב שהראתי, כל מה שחסר עקרונית זה חיבור 3.5ממ. והן עולות כ-450 ש"ח בארץ.

אבל, אין ספק, ש-500 ש"ח זו דרישה אקזוטית.
אשמח אם תראה לי את הדרך הנכונה ותביא דוגמאות של אוזניות העונות על כל הדרישות לעיל, אך במחיר שהוא לא אקזוטי, ואני בנתיים אשלים עם גורלי המר בסבלנות.

LQDForce
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 776
קיבל תודות: 83 פעמים

שליחה #6 

זה היה קצת בציניות, אני לא תוקף אותך חלילה, אבל כמו שאמרת תצטרך בינתיים להשלים עם זה שאין מוצר שעונה על הדרישות האלו (אפילו לא במחיר בלתי שפוי, ומכאן האקזוטיות..).

יכול רק להציע פשרות -

Sennheiser MM 400-X
Sony DR-BTN200
Photive BTH3
MEElectronics Air-Fi Matrix2 AF62

לא האזנתי לאף אחת מהן.

עריכה - דווקא ה MEElectronics די קרובות למה שאתה מבקש, עם חיבור חוטי ו aptX\BT4.0

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #7 

LQDForce כתב:עריכה - דווקא ה MEElectronics די קרובות למה שאתה מבקש, עם חיבור חוטי ו aptX\BT4.0
...
בדיוק האוזניה שרציתי להמליץ עליה (אבל לצערי גם מהתרשמות מהאינטרנט ולא באופן אישי...) (Y)

פשוט-לנגן פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

זה היה קצת בציניות, אני לא תוקף אותך חלילה,
...
מתנצל אם פגעתי. תודה על ההצעות לאוזניות (2 מהן אני כבר מכיר).

ה-MM 400-X של SENNHEISER: לא ברורה איכותו של המיקרופון, אבל אני מאמין שהוא עם ביטול רעשים וכו' (במחיר הזה, כדאי להם מאוד שהוא יהיה כזה).
האוזניות האלו עונות על הכל (בהתעלם מBT4.0) מלבד תקציב של 500 ש"ח. ב-270 דולר (1350 בארץ) הן פשוט לא באות בחשבון.

Air-Fi Matrix2 AF62 Stereo Bluetooth® Wireless Headphones
http://www.meelec.com/product_p/hp-af62-cf-mee.htm

לא מגיעים עם מטען קיר! טעינה דרך USB (מחברים למחשב, או שתקנו מטען בעצמכם).

האוזניות הן OVER EAR, לא ON EAR.
לא כתוב מה יכולות המיקרופון שלהם (כבר הופך להרגל אצל יצרנים להסתיר נתונים חשובים בSPEC או אפילו להסתיר את הSPEC עצמו, פשוט זוועה).
לא כתוב אם הבלוטוס 4 כולל HS.
בוידאו נטען שהאוזניות בעלות יכולת MULTI-POINT, כלומר יכולה להתחבר לכמה מכשירי בלוטוס במקביל (שימוש במחשב להאזנה למוזיקה או סרטון ובמקביל לבצע שיחה בטלפון).

מחיר 150 דולר, שבארץ זה יהיה בערך 750-800 (אבל אני לא רואה שמוכרים אותה בישראל).

Photive BTH3
לא מוצא את האתר של החברה.
מהמפרט באמזון, לא כתוב אם הבלוטוס כולל HS, לא כתוב במפורש APT-X, נרמז שם מולטי-פוינט אבל לא נכתב במפורש,
גם לא ברור אם זה ON-EAR או לא. הן נראות כמו OVER THE EAR.
לא ברורה איכותו של המיקרופון.
יכולת קיפול סבירה (כמו רוב האוזניות, קיפול רק של הקונכיות, הקשת לא מתקפלת) ויש תיק נשיאה קשיח.
לפחות עולות 50 דולר, שזה מספר טיפה יותר שפוי מהרגיל.

SONY DR-BTN200
עולות 130 דולר.
לא כוללות APTX.
BT3.0, לא כתוב אם כולל HS.
גם לא כתוב אם זה OVER EAR (אם כי לפי תמונות, נראה שהן אכן OVER EAR).
נראה שאין אפשרות לקפוץ שירים.
לא כתוב לגבי MULTI-POINT.
אבל לפחות יש נוריות חיווי למצב הבטריה (שזה דווקא חשוב).

במחיר הזה, ציפיתי מסוני ליותר.

אגב, יש למישהו ניסיון בהאזנה לאוזניות עם APTX מול אוזניות בלי APTX? אולי APTX לא נותן הבדל רציני בסאונד של המוזיקה?

כמובן שהמכשיר המשדר (טלפון, או נגן) צריך לתמוך גם הוא בAPTX, אחרת הסאונד מועבר בפרוטוקול הרגיל של בלוטוס (SBC נדמה לי).
כאן אפשר לראות את המכשירים המכילים APTX (אוזניות / סמארטפונים / מחשבים וכו')
http://www.aptx.com/products/browse/categories

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #9 

יש דגם on-ear ל-meelec air-fi...

avilavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1019
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #10 

תענוג
הלוואי וכל החדשים שבאים לפורום יהיו רציניים וידעו להתבטא כמוך

אני מבין אותך שאתה מצפה למוצר טוב ב 500 ש"ח, הרי זה לא מעט כסף
אבל תבין שהמחירים גבוהים ואין כל כך מה לעשות עם זה. היום כל אוזניה חצי מקצועית עולה אלף שקל. ואם תפזול להיי-אנד תיחרד מיד מהמחירים

לגבי איכות המיק' אני לא חושב שיש מה לפחד. בטח לא עם חברות כאלה.
יש לי IN-EAR של סוני (חוטי) עם מיקרופון מעולה, שליטה במוצרי אפל כולל החלפת שירים, מענה שיחות וכו'
עלו לי בזמנו 25$ מאיביי

אגב, אני מניח שהמקור שלך הוא טלפון? מאיזה סוג?

לצערי אני לא מתמצא בתחום האלחוטי ולא יכול לעזור לך
בהצלחה

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

פשוט-לנגן כתב:
...
...
מתנצל אם פגעתי. תודה על ההצעות לאוזניות (2 מהן אני כבר מכיר).

ה-MM 400-X של SENNHEISER: לא ברורה איכותו של המיקרופון, אבל אני מאמין שהוא עם ביטול רעשים וכו' (במחיר הזה, כדאי להם מאוד שהוא יהיה כזה).
האוזניות האלו עונות על הכל (בהתעלם מBT4.0) מלבד תקציב של 500 ש"ח. ב-270 דולר (1350 בארץ) הן פשוט לא באות בחשבון.

Air-Fi Matrix2 AF62 Stereo Bluetooth® Wireless Headphones
http://www.meelec.com/product_p/hp-af62-cf-mee.htm

לא מגיעים עם מטען קיר! טעינה דרך USB (מחברים למחשב, או שתקנו מטען בעצמכם).

האוזניות הן OVER EAR, לא ON EAR.
לא כתוב מה יכולות המיקרופון שלהם (כבר הופך להרגל אצל יצרנים להסתיר נתונים חשובים בSPEC או אפילו להסתיר את הSPEC עצמו, פשוט זוועה).
לא כתוב אם הבלוטוס 4 כולל HS.
בוידאו נטען שהאוזניות בעלות יכולת MULTI-POINT, כלומר יכולה להתחבר לכמה מכשירי בלוטוס במקביל (שימוש במחשב להאזנה למוזיקה או סרטון ובמקביל לבצע שיחה בטלפון).

מחיר 150 דולר, שבארץ זה יהיה בערך 750-800 (אבל אני לא רואה שמוכרים אותה בישראל).

Photive BTH3
לא מוצא את האתר של החברה.
מהמפרט באמזון, לא כתוב אם הבלוטוס כולל HS, לא כתוב במפורש APT-X, נרמז שם מולטי-פוינט אבל לא נכתב במפורש,
גם לא ברור אם זה ON-EAR או לא. הן נראות כמו OVER THE EAR.
יכולת קיפול סבירה (כמו רוב האוזניות, קיפול רק של הקונכיות, הקשת לא מתקפלת) ויש תיק נשיאה קשיח.
לפחות עולות 50 דולר, שזה מספר טיפה יותר שפוי מהרגיל.

SONY DR-BTN200
עולות 130 דולר.
לא כוללות APTX.
BT3.0, לא כתוב אם כולל HS.
גם לא כתוב אם זה OVER EAR (אם כי לפי תמונות, נראה שהן אכן OVER EAR).
נראה שאין אפשרות לקפוץ שירים.
לא כתוב לגבי MULTI-POINT.
אבל לפחות יש נוריות חיווי למצב הבטריה (שזה דווקא חשוב).

במחיר הזה, ציפיתי מסוני ליותר.

אגב, יש למישהו ניסיון בהאזנה לאוזניות עם APTX מול אוזניות בלי APTX? אולי APTX לא נותן הבדל רציני בסאונד של המוזיקה?

כמובן שהמכשיר המשדר (טלפון, או נגן) צריך לתמוך גם הוא בAPTX, אחרת הסאונד מועבר בפרוטוקול הרגיל של בלוטוס (SBC נדמה לי).
כאן אפשר לראות את המכשירים המכילים APTX (אוזניות / סמארטפונים / מחשבים וכו')
...
שלום,

עוד כמה הערות:
לגבי MEElectronics: יש לי את הדגם AF32 וגם כתבתי עליהם חוות דעת בפורום הזה. עקב איכות הצליל המאכזבת אני יותר לא מתקרב לחברה הזו. אגב: הזוג שיש לי AF32 משמש עכשיו את הילדה שלי לשמוע מוזיקה במיטה עם חיבור 3.5mm, אני לא מתקרב אליהן יותר.

לגבי PHILIPS SHB9100 : יש לי אותן אבל הן נפלו ולא שומעים באוזן אחת. תיקון עולה 180 ש"ח אז לא שווה לי להשקיע, במקום זה שידרגתי ל Sony.
אני רואה אותן בישראל ב 370 ש"ח ובאמאזון אפשר להשיג אותן ב 300 ש"ח כולל משלוח. לדעתי הן נותנות תמורה לא רעה לכסף בהשוואה לדגמים אחרים אבל לא לצפות להרים וגבעות מבחינת איכות צליל.

לגבי aptX בסוני sony mdr10rbt: לצערי האנדרואיד שלי לא תומך ב aptX אז אין לי בסיס להשוואה (אגב: גם מוצרי Apple לא תומכים).
אחד המכשירים הנפוצים בישראל שתומך ב aptX זה Galaxy S3 ומשום מה העובדה הזו לא מופיעה בחלק מהמפרטים.

המחירים של אוזניות BT באמת גבוהים מאוד. אני בטוח שהם ירדו משמעותית עוד 2-3 שנים.
את ה sony mdr10rbt צריך להיות מטורף כדי לקנות בארץ. במקרה ההורים שלי היו יום אחרון בבנגקוק בחנות ענקית של SONY.
אז התקשרתי והם קנו לי באותו רגע ב 730 ש"ח. בניגוד לישראל, בחנויות כאלה מפצירים בך שתנסה את כל הדגמים עם מוזיקה שהבאת מהבית.

פשוט-לנגן פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

" יש דגם on-ear ל-meelec air-fi... "

EPONY, אני משער שאתה מתכוון לאלו:

http://www.meelec.com/product_p/hp-af32-gk-mee.htm

נראה שהן עונות על הכל, מלבד ה-APT-X.
גם אצלן טעינת הבטריה היא דרך מחשב, אין מטען קיר. נראה שזה מקובל מאוד משום-מה וחבל שכך.
מישהו מוכר כאלו בארץ?

[/quote] הלוואי וכל החדשים שבאים לפורום יהיו רציניים וידעו להתבטא כמוך
היי, אני לא כזה חדש, זה השרשור השני שלי! javascript:emoticon(':D')
...

אני הולך לחבר את האוזניות לטלפון הנוכחי שלי, GALAXY S2 PLUS. אין לו תמיכה ב-APTX אבל יש לו BT4.0+HS.
הבנתי שAPTX זה ברמת תוכנה ותיאורטית אפשר להכניס את זה למכשירים שלא כללו זאת במקור.
להבנתי, BT-HS אמור לייתר את עניין הAPTX בגלל רוחב הפס, אבל מי יודע (הייתי שמח לדעת איך ה-HS מתבצע בפועל, האם צריך להפעיל את הWIFI או שהBT מפעיל את הWIFI בעצמו או שכל העניין שקוף ולא רואים הפעלת WIFI?)

הרצון שלי באוזניות עם APTX הוא לכסות את העתיד, כשיהיה לי טלפון עם APTX.

אבל זה מחזיר אותי לשאלה מקודם: האם בכלל ניתן לשמוע הבדל רציני עם APTX? מישהו פה שמע במו אוזניו ויכול להעיד?
לא הצלחתי למצוא על זה מידע בחיפוש בפורום.

*נערך בעקבות בלבול של הציטוטים
...

פשוט-לנגן פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

לגבי aptX בסוני sony mdr10rbt: לצערי האנדרואיד שלי לא תומך ב aptX אז אין לי בסיס להשוואה (אגב: גם מוצרי Apple לא תומכים).
אחד המכשירים הנפוצים בישראל שתומך ב aptX זה Galaxy S3 ומשום מה העובדה הזו לא מופיעה בחלק מהמפרטים.
...
גיל, תודה על התשובה. הייתי בטוח שאפל תומכים בAPTX, לפחות ב4S וב-5. אבל כן, כאן:

אפשר לראות אילו מכשירים תומכים, ואכן בדקתי ובטלפונים אפל לא מופיעים.
וזה מוזר כי APTX זו בסה"כ תוכנה, אפל יכולים לצרף זאת בעדכון פשוט. יש להם מלא כסף בכיס, למה לא לפנק?

אם אתה מרוצה מהסוני שלך, למרות שזה לא דרך APTX, אז אני מסיק שAPTX זה לא קריטי.
נראה לי שאני אלך בסוף על הפיליפס, בעיקר בגלל ה3.5ממ. זה בין השאר יאפשר לי לעשות ניסוי הבדלי שמע בין מוזיקה על חיבור בלוטוס ומוזיקה על חיבור 3.5.

יש לי כרגע אוזניות חוטיות, כבל 3.5ממ, גם של פיליפס, שכנראה עלו לחבר שלי איזה 150 ש"ח בנות איזה 10 שנים (השאלתי ממנו לנצח כי הוא התקדם הלאה לאייפון 5 והאוזניות של אפל IN EAR שסופקו עם האייפון), ולפני זה השתמשתי באוזניות IN EAR של סמסונג, שבאו עם הגלקסי S2PLUS וסה"כ אני די מרוצה מאיכות הסאונד, גם מהבאסים (אם כי בפיליפס יש מגבלה מובחנת בבאסים).

ואני אומר את זה למעשה על הפיליפס הישנות, ועל הIN EAR של סמסונג ושל אפל.
כל השירים אגב הם MP3 320KBPS, והאקולייזר בסמסונג כבוי.

הסיבה שאני רוצה אלחוטי היא כי כבר על ההתחלה עצבן אותי השימוש בחוט, היד כל הזמן נתקלת בו, וזה מסתבך עם מעיל ועם חפצים אחרים בכיס, והחיבור של הגלקסי S2 מאוד רגיש, קצת תזוזה ויש רעשים וצריך להדק שוב.
והאוזניות IN EAR מאוד מציקות באוזן אחרי חצי-שעה (אם כי איכות הסאונד שלהן יותר טובה מהפיליפס הישנות, שהן ON EAR).
וכמובן שזה לא תענוג היגייני לשתף אוזניות IN EAR.

המיקוד שלי היה באוזניות ON EAR כי לדעתי זה יותר בטיחותי להסתובב איתן ברחוב. עדיין אפשר לשמוע את המכונית שדופקת ברקס צורם כי היית עסוק בלהנהן ביטלס בזמן שחצית מעבר חציה באדום.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

פשוט-לנגן כתב:" יש דגם on-ear ל-meelec air-fi... "

EPONY, אני משער שאתה מתכוון לאלו:

http://www.meelec.com/product_p/hp-af32-gk-mee.htm

נראה שהן עונות על הכל, מלבד ה-APT-X.
גם אצלן טעינת הבטריה היא דרך מחשב, אין מטען קיר. נראה שזה מקובל מאוד משום-מה וחבל שכך.
מישהו מוכר כאלו בארץ?
...
הלוואי וכל החדשים שבאים לפורום יהיו רציניים וידעו להתבטא כמוך
...
...

אני הולך לחבר את האוזניות לטלפון הנוכחי שלי, GALAXY S2 PLUS. אין לו תמיכה ב-APTX אבל יש לו BT4.0+HS.
הבנתי שAPTX זה ברמת תוכנה ותיאורטית אפשר להכניס את זה למכשירים שלא כללו זאת במקור.
להבנתי, BT-HS אמור לייתר את עניין הAPTX בגלל רוחב הפס, אבל מי יודע (הייתי שמח לדעת איך ה-HS מתבצע בפועל, האם צריך להפעיל את הWIFI או שהBT מפעיל את הWIFI בעצמו או שכל העניין שקוף ולא רואים הפעלת WIFI?)

הרצון שלי באוזניות עם APTX הוא לכסות את העתיד, כשיהיה לי טלפון עם APTX.

אבל זה מחזיר אותי לשאלה מקודם: האם בכלל ניתן לשמוע הבדל רציני עם APTX? מישהו פה שמע במו אוזניו ויכול להעיד?
לא הצלחתי למצוא על זה מידע בחיפוש בפורום.

*נערך בעקבות בלבול של הציטוטים
...
הדגם ששמת בקישור זה ה AF32 שברשותי וכתבתי עליו חוות דעת בפורום לפני מספר חודשים.
כמו שציינתי למעלה: הוא לא מומלץ מבחינת איכות צליל, כל השאר מצויין.
אם אתה עדיין מאמין שאלה אוזניות טובות אחרי שתקרא את החוות דעת, אתה מוזמן לשאול אותם ליום-יומיים ולבדוק בעצמך (כמו שכתבתי: רק הבת שלי משתמשת בהן)
פשוט-לנגן פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

תודה גיל, קראתי עכשיו את חוות הדעת שלך:

http://www.hometheater.co.il/vt202077.M ... D7%94.html

וזה גם משעשע כי השוות אותן לאוזניות הקודמות שלך, הPHILIPS SHB9100, שאלו האוזניות שאמרתי שאני בסוף אזמין.
והנה, כשאני בא להזמינן, התערב חוק מרפי וכבר כמה חנויות אומרות שלא ניתן להזמין לי, כי היבואן לא מביא אותן יותר לארץ בגלל שהן הוחלפו בדגם חדש:

SHB9150.

אני לא מוצא את הדגם החדש בדף המוצרים, אלא רק בדף תמיכה (באתר בחו"ל)
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpin ... SE&slg=ENG

ממה ששמתי לב, שינו שני דברים לפחות:
1) הוסיפו יכולת לזווג למכשיר בעזרת NFC (נקרא גם S-BEAM אצל סמסונג, או שם שיווקי פלצני אחר אצל יצרן אחר)
2) את כפתורי דילוג השירים שינו מכפתורי מגע לכפתור פיזי. למעשה איחדו אותם לתוך כפתור הווליום.
לפי המדריך, כדי לשנות ווליום מטים את הכפתור מעלה או מטה, וכדי לקפוץ שיר לוחצים על הכפתור ג'ויסטיק הזה פעם אחת (העברה קדימה) ופעמיים (אם רוצים להעביר שיר אחורה).

לפי הPDF של הSPECS הרמקולים ומשקל האוזניות הם אותו דבר, ולפי המחיר בחול, האוזניות יעלו בארץ כנראה 500 ש"ח (במקום 410 לדגם הקודם, אם כי נראה שה-410 זה המחיר שעשו לקראת סוף השיווק של המוצר).

אני לא מוצא עליהן REVIEWS, אפילו שיש וידאו עליו ביוטיוב (כנראה מאיזה כנס) מסוף מרץ 2014.
אם למישהו באתר יצא להתנסות, אני אשמח לקבל חוות דעת.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

פשוט-לנגן כתב:תודה גיל, קראתי עכשיו את חוות הדעת שלך:

http://www.hometheater.co.il/vt202077.M ... D7%94.html

וזה גם משעשע כי השוות אותן לאוזניות הקודמות שלך, הPHILIPS SHB9100, שאלו האוזניות שאמרתי שאני בסוף אזמין.
והנה, כשאני בא להזמינן, התערב חוק מרפי וכבר כמה חנויות אומרות שלא ניתן להזמין לי, כי היבואן לא מביא אותן יותר לארץ בגלל שהן הוחלפו בדגם חדש:

SHB9150.

אני לא מוצא את הדגם החדש בדף המוצרים, אלא רק בדף תמיכה (באתר בחו"ל)
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpin ... SE&slg=ENG

ממה ששמתי לב, שינו שני דברים לפחות:
1) הוסיפו יכולת לזווג למכשיר בעזרת NFC (נקרא גם S-BEAM אצל סמסונג, או שם שיווקי פלצני אחר אצל יצרן אחר)
2) את כפתורי דילוג השירים שינו מכפתורי מגע לכפתור פיזי. למעשה איחדו אותם לתוך כפתור הווליום.
לפי המדריך, כדי לשנות ווליום מטים את הכפתור מעלה או מטה, וכדי לקפוץ שיר לוחצים על הכפתור ג'ויסטיק הזה פעם אחת (העברה קדימה) ופעמיים (אם רוצים להעביר שיר אחורה).

לפי הPDF של הSPECS הרמקולים ומשקל האוזניות הם אותו דבר, ולפי המחיר בחול, האוזניות יעלו בארץ כנראה 500 ש"ח (במקום 410 לדגם הקודם, אם כי נראה שה-410 זה המחיר שעשו לקראת סוף השיווק של המוצר).

אני לא מוצא עליהן REVIEWS, אפילו שיש וידאו עליו ביוטיוב (כנראה מאיזה כנס) מסוף מרץ 2014.
אם למישהו באתר יצא להתנסות, אני אשמח לקבל חוות דעת.
...
הי,

לגבי ה הPHILIPS SHB9100 במידה ולא מפריע לך הדגם הישן:
יש אותן באמאזון במחיר של 300 ש"ח כולל משלוח:
http://www.amazon.com/dp/B005GVAWXS/ref ... TAR3XDEE3P

ואני עדיין רואה אותן בפרסומות ברשת שנקאת Best Mobile שיש להם סניפים שונים בארץ:
http://www.bestmobile.co.il/product.asp?id=1608

בעיתון הם רשמו 370 ש"ח או משהו כזה. באתר שלהם לא ראיתי מחיר.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”