שרשור תגובות: HOT מכפילה את מהירות הגלישה ל-200 מגה!
לקחתי את המודם HOTBOX2 מקבל 203 / 5.3 נקי, גם מהשרת SEEDBOX ב Feralhosting
סוף סוף אפשר לבטל את ה Interrupt moderation ולקבל יותר מ 82 ועכשיו 200 חח
[img2=708x400]http://i.minus.com/iq24w5EpyDGmp.jpg[/img2]
סוף סוף אפשר לבטל את ה Interrupt moderation ולקבל יותר מ 82 ועכשיו 200 חח
[img2=708x400]http://i.minus.com/iq24w5EpyDGmp.jpg[/img2]
נערך לאחרונה על ידי x7007 ב 14/05/2014 15:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
למה יש לך רק ערוץ UPSTREAM אחד ??Shayosef כתב:שדרגתי ל 200/5 + 014.
בינתיים בבדיקות לא עובר את ה 140/2.5
מישהו יכול להעיף מבט על הנתונים מההוטבוקס ולומר לי אם הכל נראה תקין ?...
[img2=708x400]http://i.minus.com/iBKl4n4WvXNYU.jpg[/img2]
מכיוון שערוץ UPSTREAM אחד מסוגל לתת לך עד 30.5 מגהביט של העלאה ולכן אתה מוגבל לעד 3.75 מגה בייט בפועל, צריך שיהיה לפחות 2 ערוצי העלאה בכדי לקבל 60מגהביט = 7.5 מגה בייט של העלאה בפועל.
*** אני מניח שהוא לא שדרג את המודם/ בצע ריסט או ניתוק מהחשמל למודם בכדי שיתעדכן, שכן, 4 ערוצי העלאה צריכים להיות פתוחים וסתם לידע כללי, 4 ערוצי העלאה נותנים עד 122 מגה ביט של העלאה בפועל
רק שאת זה אנחנו לא באמת נראה
.
כמו כן, נא לשים לב שבאופן כללי, אתם אמורים לקבל גם את הנתב החדש HOTBOX V2 שזה בעצם המודם/ראוטר הזה:
http://www.sagemcom.com/EN/products/com ... -3284.html#
כך שבאופן כללי, מן הסתם שהביצועים יהיו עדיפים במודם/נתב החדש עם חומרתו הטובה יותר.
כמו כן, 8 ערוצי הורדה מעניקים לנו עד 343 מגהביט של הורדה = 42 מגה בייט בפועל, לכן כאשר הוט תשדרג ל 500 מגה ביט עד סוף השנה, הם יאלצו לפתוח 16 ערוצים מן הסתם ולהחליף שוב פעם את המודם.
אני רוצה לציין שבתור מי שיש לו 100 מגה ביט קרוב ל 3 שנים, תמיד קיבלתי את מלוא המהירות, כל זאת תודות לתשתיות של סיב אופטי עד הבניין ובכללי, תשתית טובה בעיר המגורים שלי.
*** אני רוצה לנצל ולשאול, למי שיש טריפל עם 100מגה + ספק + טלפון ללא הגבלה + מספר ממירים וכו', כמה שילמתם על השדרוג? האם ניתן לקבל את זה ללא תוספת משמעותית ( מלבד לשלם עוד 10 ש"ח לספק? להיות קצת אגרסיבי? אנחנו לקוחות כבר במשך שנים רבות מאוד ).
*** אני מניח שהוא לא שדרג את המודם/ בצע ריסט או ניתוק מהחשמל למודם בכדי שיתעדכן, שכן, 4 ערוצי העלאה צריכים להיות פתוחים וסתם לידע כללי, 4 ערוצי העלאה נותנים עד 122 מגה ביט של העלאה בפועל
כמו כן, נא לשים לב שבאופן כללי, אתם אמורים לקבל גם את הנתב החדש HOTBOX V2 שזה בעצם המודם/ראוטר הזה:
http://www.sagemcom.com/EN/products/com ... -3284.html#
כך שבאופן כללי, מן הסתם שהביצועים יהיו עדיפים במודם/נתב החדש עם חומרתו הטובה יותר.
כמו כן, 8 ערוצי הורדה מעניקים לנו עד 343 מגהביט של הורדה = 42 מגה בייט בפועל, לכן כאשר הוט תשדרג ל 500 מגה ביט עד סוף השנה, הם יאלצו לפתוח 16 ערוצים מן הסתם ולהחליף שוב פעם את המודם.
אני רוצה לציין שבתור מי שיש לו 100 מגה ביט קרוב ל 3 שנים, תמיד קיבלתי את מלוא המהירות, כל זאת תודות לתשתיות של סיב אופטי עד הבניין ובכללי, תשתית טובה בעיר המגורים שלי.
*** אני רוצה לנצל ולשאול, למי שיש טריפל עם 100מגה + ספק + טלפון ללא הגבלה + מספר ממירים וכו', כמה שילמתם על השדרוג? האם ניתן לקבל את זה ללא תוספת משמעותית ( מלבד לשלם עוד 10 ש"ח לספק? להיות קצת אגרסיבי? אנחנו לקוחות כבר במשך שנים רבות מאוד ).
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
אוקיי יש לי כמובן את ה הוטבוקס 2, קיבלתי אותו בבוקר, ביצעתי כבר כמה ריסטים/ניתוקים מהחשמל ועדין ערוץ ההעלאה בודד.
כנראה שזאת הבעיה...אדבר איתם שוב..
* לנציג "הרגיל" אין מושג על מה אני מדבר בנושא ערוצים וכו'...אמר שמחלקת הנדסה תבדוק את זה ותחזור אלי..
הייתי צריך לעשות איזושהי הגדרה נוספת בהוטבוקס החדש חוץ מלחבר אותו ?
** כרגיל בהוט...טכנאי יגיע לסדר את זה... מה הבעיה לסדר את זה מרחוק ?
כנראה שזאת הבעיה...אדבר איתם שוב..
* לנציג "הרגיל" אין מושג על מה אני מדבר בנושא ערוצים וכו'...אמר שמחלקת הנדסה תבדוק את זה ותחזור אלי..
הייתי צריך לעשות איזושהי הגדרה נוספת בהוטבוקס החדש חוץ מלחבר אותו ?
** כרגיל בהוט...טכנאי יגיע לסדר את זה... מה הבעיה לסדר את זה מרחוק ?
שי
אני בעל חיבור 100מגהביט כבר למעלה מ 3 שנים ומקבל בקביעות 102 מגהביט...yanivol כתב:עכשיו אפשר יהיה לשלם יותר ולקבל אותו הדבר עם תוית של 200 מגה.
האם יש אחד באתר שמשלם עבור 100 מגה בהוט ומקבל בקביעות 100 מגה?...
מכיוון שאני מתגורר באשדוד למשל, רוב השכונות היחסית חדשות ובמיוחד החדשות ולמעשה, די בטוח שרוב העיר כבר ( לפי מה שהבנתי מחברים שבדקו את הארון, למשל שכונה מסויימת יש סיב אופטי עד הארון אבל עוד לא חובר ) יש סיבים אופטיים עד הארון במינימום וסיב אופטי לבניינים.
באופן אישי יש לשכונה שלי ולבניין שלי באופן ספציפי סיב אופטי הן של בזק והן של הוט.
*** גם בבאר שבע, בבניינים חדשים יש סיב אופטי עד הבניין ( יודע באופן אישי ).
הם יכולים לשלוט באופן אישי על המודם שלך דרך מערכת השליטה שלהם, כמו כן, הם יכולים לקבל נתונים מהמודם הספציפי שלך דרך המערכת, לכן אין שום בעיה לבחור הטכני שמטפל בך, לקבל נתונים על המודם, תתעקש שיבצעו בדיקה/לשלוח להם תמונה שפתוח אצלך פורט העלאה אחד ואתה מקבל חצי מהמהירות.Shayosef כתב:זה מה שגם אני הנחתי, אבל לא הייתי בטוח ב 100% כדי להתעקש איתו, אם אתה אומר לי בוודאות שזה כך אתקשר שוב.....
*** סתם לידע כללי, הרי איך הם קובעים אם אתה רוצה מודם או גם מודם+ ראוטר בנתב HOTBOX? דרך הטלפון והמפעיל מעדכן במערכת שלהם וזה משנה לך את כלל ההגדרות של המודם.
אם תשלם 10 ש"ח תקבל גם ראוטר, במידה ותתקשר לבטל, המפעיל דרך המערכת שלו פשוט מכבה את האפשרות ואתה נשאר אך ורק עם מודם שלא משדר WIFI וכו' ( בעדכון הבא שיהיה או בניתוק חיבור לחשמל, או שהוא מקבל פקודת ריסט מעצמו ).
- ScreenHunter
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
בזק נראים רע , אני גר רחוק מארון סעף , מהירות 50% ממה שאני משלם מקבל
לאור מרחק .
אין לבזק כל תכנון לבנות ארון סעף קרוב בשנתיים הקרובות ( מחלקת הנדסה טענה )
לאור מרחק .
אין לבזק כל תכנון לבנות ארון סעף קרוב בשנתיים הקרובות ( מחלקת הנדסה טענה )
שיגע היום שחברת החשמל תרשת את הבתים תראו לפתע איך בזק והוט
ידאגו לארונות לא 50 מטר מבייתכם אלה אפילו בתוך הבית רק תבקשו
כרגע שקים דואופול מצד שני החברות אין להם רצון להשקיע בתשתיות יקרות
מעבר לכך צריך לבדוק האם אין כאן הפרה של הרשיון לאספקת תשתית אינטרנט.
בזמנו ברשיון של חברות הכבלים לטלוויזיה חיבו אותם לחבר כל חור נידח באמצא הדרך
לצערי זה לא יושם וגם אף אחד לא תבע את אספקת השירות אולי גם כאן בזק והוט מחוייבות לתשתית לכל ביית
ידאגו לארונות לא 50 מטר מבייתכם אלה אפילו בתוך הבית רק תבקשו
כרגע שקים דואופול מצד שני החברות אין להם רצון להשקיע בתשתיות יקרות
מעבר לכך צריך לבדוק האם אין כאן הפרה של הרשיון לאספקת תשתית אינטרנט.
בזמנו ברשיון של חברות הכבלים לטלוויזיה חיבו אותם לחבר כל חור נידח באמצא הדרך
לצערי זה לא יושם וגם אף אחד לא תבע את אספקת השירות אולי גם כאן בזק והוט מחוייבות לתשתית לכל ביית
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- ScreenHunter
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש....
ספר את זה לבזק
צודקשיגע היום שחברת החשמל תרשת את הבתים תראו לפתע איך בזק והוט
ידאגו לארונות לא 50 מטר מבייתכם אלה אפילו בתוך הבית רק תבקשו...
מי יבדוק לי , אני אדם אחד מול רשות בזק שמצפצפת עלימעבר לכך צריך לבדוק האם אין כאן הפרה של הרשיון לאספקת תשתית אינטרנט.
בזמנו ברשיון של חברות הכבלים לטלוויזיה חיבו אותם לחבר כל חור נידח באמצא הדרך...
דרך הגב מה מחיר ספק תוכן , בזק או הוט ל-200/5
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אם השיקו את מבצע 200 מגה,למה עדיין לא חזר עמוד בדיקת הזכאות ל200 מגה שהוסר לפני ההשקה?
מעניין מה קורה עם השקת 5 מגה העלאה לכולם כפי שהמנכ"ל הצהיר....
מעניין מה קורה עם השקת 5 מגה העלאה לכולם כפי שהמנכ"ל הצהיר....