HOT מכפילה את מהירות הגלישה ל-200 מגה ומודיעה על השקת 500 מגה כבר בשנת 2014.

אני ממש לא מתכוון לסנגר על הוט, אך אשמח לדעת, אילו אופציות אחרות עומדות בפניי.shay1 כתב:לא ידעתי שיש עוד פראיירים שמנויים להוט...

כדאי לך לבדוק את העובדות שלך כי אני עם NGN (במהירות 30 מגה) עם בזק בחיפה.bariko כתב:אני ממש לא מתכוון לסנגר על הוט, אך אשמח לדעת, אילו אופציות אחרות עומדות בפניי.......
בחיפה אין רשת NGN , וכנראה גם לעולם לא תהיה (לפחות כל עוד מר יונה יהב מכהן בתפקיד ראש העיר)
IBC חארטה בארטה, כבר שנים טוחנים מים.
יתכן מאוד שאצלנו בעיר הם יתקלו באותו מחסום כמו בזק, ולא יורשו בכלל להניח תשתית....
אתה לא מצליח להבין כי אתה מקבל בנתיים שירות טוב. כשתתחיל לקבל 10 מגהביט במקום מאה ולחכות חודשיים לתיקון תקלה, אולי תתחיל להבין.MEVORACH כתב:לא מצליח להבין את כל המלעיזים , עכשיו דיברתי עם הוט והם עידכנו לי את החבילה ל 200 מגה ללא תשלום ( טריפל פלטינום עם הוט פייבר בוקס )
אני גר בירושלים ומקבל מגה 180 יורד ו 5מגה עולה לא עידכני את הספק בכלל ( בזק בנלאומי )...

העניין הוא שעוד כמה ימים כנראה שנהיה יותר חכמים לגבי מרחקה של אותה ישועה.cobraf כתב:אפילו אם הם ישיקו מי אמר שיש לך פריסה באזור שלך ולא ברור גם מתי יתחילו להתקין
בקיצור לא רואה מניעה מלהתחבר להוט וברגע שיהיה אפשרות לIBC להתחבר אליהם אם המחיר יהיה נכון וכו.
במילים אחרות אל תחכו לישועה היא עוד רחוקה...

עברתי להוטנט לפני כמה חודשים אחרי ש 014 האכילו אותי מרורים, כרגע מאוד מרוצה.Shayosef כתב:014 דורשים מחירים הזויים עבור ב 200/5, מישהו כבר סגר איתם מחיר משימור ?
פשוט לעבור להוטנט ב 30 ש"ח ולסגור עניין ?
מה אתם אומרים ?...