חטפתי שדרגת - דרוש כרטיס מסך
היי חברים,
יש ברשותי HTPC שהרכבתי לפני כ- 5 שנים, כרטיס המסך שיש לי היום הוא HD3400.
תכלס אחלה כרטיס לא פישל מעולם ועושה עבודה מצויינת בסרטים, אבל בא לי להחליף אותו ע"מ שאוכל לצפות בתכני 3d מלאים.
בהזדמנות זו חשבתי אולי לשדרג קצת את יכולות המחשב כך שאוכל להריץ עליו משחקים באיכות טובה ברזולוציה גבוהה (1920X1080 מחובר ל 'LED 50 של PHILIPS).
המארז שיש לי היום הוא LC16M של silverstone ככה שלדעתי אני לא ממש מוגבל בגודל הכרטיס (אולי אני טועה).
חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט מאוד, שלא ירתיח לי את המחשב (בכל זאת הוא בתוך מזנון אומנם מאוורר מאוד אבל עדיין...)
וכמובן שלא יהיה יקר מדי ( ש"ח 800-1000 כזה..) .
האם קיימת חיה כזאת? אשמח להמלצות(b)
יש ברשותי HTPC שהרכבתי לפני כ- 5 שנים, כרטיס המסך שיש לי היום הוא HD3400.
תכלס אחלה כרטיס לא פישל מעולם ועושה עבודה מצויינת בסרטים, אבל בא לי להחליף אותו ע"מ שאוכל לצפות בתכני 3d מלאים.
בהזדמנות זו חשבתי אולי לשדרג קצת את יכולות המחשב כך שאוכל להריץ עליו משחקים באיכות טובה ברזולוציה גבוהה (1920X1080 מחובר ל 'LED 50 של PHILIPS).
המארז שיש לי היום הוא LC16M של silverstone ככה שלדעתי אני לא ממש מוגבל בגודל הכרטיס (אולי אני טועה).
חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט מאוד, שלא ירתיח לי את המחשב (בכל זאת הוא בתוך מזנון אומנם מאוורר מאוד אבל עדיין...)
וכמובן שלא יהיה יקר מדי ( ש"ח 800-1000 כזה..) .
האם קיימת חיה כזאת? אשמח להמלצות(b)
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
מבחינת הספק אתה מכוסה אבל תבדוק את הדגם של הלוח אם שלך. לא צריך לפתוח את המחשב בשביל זה. אתה יכול לבדוק עם תוכנה כמו EVEREST או להיכנס לביוס של המחשב.
לא ציינת איזה מעבד יש לו כרגע ובכללי איזה משחקים אתה רוצה לשחק.
לא ציינת איזה מעבד יש לו כרגע ובכללי איזה משחקים אתה רוצה לשחק.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
הלוח והמעבד די מיושנים ככה שגם אם תשים כרטיס מסך חדש ויקר יהיה לך צוואר בקבוק. זה לא המצב האידיאלי בשביל לקבל את המקסימום מהמשחקים שאתה רוצה לשחק ודי חבל על הכסף שתשים עליו.
הייתי מציע לך לחסוך עוד קצת כסף ולעשות שדרוג כולל או לחשוב על קונסולה רק בשביל המשחקים.
הייתי מציע לך לחסוך עוד קצת כסף ולעשות שדרוג כולל או לחשוב על קונסולה רק בשביל המשחקים.
מה עד כדי כך ? ברור לי שמבחינת לקבל את המקסימום אצטרך להוציא הרבה יותר ממה שתכננתי אבל הייתי בטוח שאוכל להריץ את המשחקים האלו ברמה טובה ומהנה גם עם כרטיס מסך סביר (לדוגמא Radeon R9 270 )...האמת התאכזבתי
קונסולה כבר יש בסלון (XBOX 360) וגם שם אני חולם על שדרוג אבל נראה לי שאחכה לבשלות
של הקונסולות החדשות לפחות שנה.
קונסולה כבר יש בסלון (XBOX 360) וגם שם אני חולם על שדרוג אבל נראה לי שאחכה לבשלות
הצוואר בקבוק לא יהיה כזה קריטי והוא עדיין יהיה יכול להריץ את המשחקים האלה.
ראיתי מעבדים פחות טובים עם כרטיסי מסך חזקים שמריצים משחקים של היום בצורה טובה.
נכון שהמעבד וכו... עוזרים לאזן לעבודה אופטימלית אבל רוב העבודה נופלת על הכרטיס מסך.
ראיתי מעבדים פחות טובים עם כרטיסי מסך חזקים שמריצים משחקים של היום בצורה טובה.
נכון שהמעבד וכו... עוזרים לאזן לעבודה אופטימלית אבל רוב העבודה נופלת על הכרטיס מסך.
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 806
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אם אתה רוצה אני מוכר כרטיס מסך 3D דבר איתי בפרטי..