שלום לכולם,
מאז יום הזכרון לחללי צה"ל שמתי לב שמשהו לא בסדר עם ערוץ ההסטוריה HD. התמונה בו מתוחה ולא ביחס הנכון (כמו ZOOM מוגזם כזה) וממש לא חדה. ערוצים רגילים ב SD נראים טוב יותר. מה שממש לא היה נכון עד לפני מספר ימים.
חשבתי שמישהו שם בסוף ישים לב לזה ויתקן את השידור אך זה עדיין כך.
פניתי אליהם עם הבעיה בעמוד הפייסבוק שלהם וקבלתי מהם תשובה שעושה רושם שהם פשוט לא הבינו מה אני רוצה מהחיים שלהם.. (רשמו לי שערוץ ההסטוריה HD התאחד עם ערוץ ההסטוריה הרגיל ביום הזכרון עצמו). רק כנראה שמישהו שם לא החזיר את ההגדרות כמו שצריך או משהו בסגנון כי המצב כרגע פשוט זוועה.
מישהו יכול לאמת את התלונה שלי ולאשר שגם אצלו זה כך?
(אני לקוח של Yes אם זה משנה)
ערוץ ההסטוריה HD - נראה על הפנים
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אני גם לקוח של יס ומהרגע הראשון שצפיתי בהיסטוריה HD הוא נראה גרוע (לפני חודש).
לא יודע אם גרוע יותר מ SD, אבל בפירוש פחות טוב מהHD הרגיל שלהם שהוא גם ככה לא משהו.
לא יודע אם גרוע יותר מ SD, אבל בפירוש פחות טוב מהHD הרגיל שלהם שהוא גם ככה לא משהו.
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
חבר'ה, אתם מדברים על איכות HD - טובה/לא טובה.. (אגב, לדעתי איכות ה- HD שלהם טובה - או לפחות היתה עד שהתחילה הבעיה שלהם עליה אני מדבר)
אני מדבר על תמונה מתוחה שחסר בה מידע! הם משדרים את התכנים שלהם בצורה לא טובה.
צרפתי תמונה כדי שתבינו על מה אני מדבר. שימו לב - הלוגו של הערוץ חד ונמצא במקום, הכתוביות נמצאות במקום, אבל התוכן עצמו מתוח ובורח מהשוליים ובכלל לא נראה חד. לא צריך להיות חד אבחנה כדי להבין את זה, אפילו אמא שלי (שצופה בערוץ 11 למרות שיש לה את ערוץ 511 ב HD, כי היא לא שמה לב להבדל..) מיד שמה לב שמשהו לא בסדר בערוץ ואמרה שמשהו שם נראה לה מעוות ולא תקין.
אני בהלם שזה רץ ככה כבר משהו כמו שבוע ואף אחד בצד הטכני של הערוץ לא שם לב ולא טורחים לתקן את זה. איזו חלמאות.
לחצו על התמונה להגדלה:

התמונה נראית כאילו לקחו תכן ביחס 16:9 במקור, מתחו אותו כדי למלא פורמט 4:3 ואז משם משדרים לנו מלבן ביחס 16:9 ממרכז תמונת ה- 4:3 שהתקבלה.
זה גם מתחבר לי עם מה שנאמר לי שביום הזכרון עצמו הם אחדו את ערוץ ה HD עם הערוץ הרגיל - שכן, הערוץ הרגיל משדר תכן בפורמט 4:3 בעוד שערוץ ה- HD משדר בפורמט 16:9. נראה שמישהו שם שכח להחזיר את היחס בחזרה..
אני מדבר על תמונה מתוחה שחסר בה מידע! הם משדרים את התכנים שלהם בצורה לא טובה.
צרפתי תמונה כדי שתבינו על מה אני מדבר. שימו לב - הלוגו של הערוץ חד ונמצא במקום, הכתוביות נמצאות במקום, אבל התוכן עצמו מתוח ובורח מהשוליים ובכלל לא נראה חד. לא צריך להיות חד אבחנה כדי להבין את זה, אפילו אמא שלי (שצופה בערוץ 11 למרות שיש לה את ערוץ 511 ב HD, כי היא לא שמה לב להבדל..) מיד שמה לב שמשהו לא בסדר בערוץ ואמרה שמשהו שם נראה לה מעוות ולא תקין.
אני בהלם שזה רץ ככה כבר משהו כמו שבוע ואף אחד בצד הטכני של הערוץ לא שם לב ולא טורחים לתקן את זה. איזו חלמאות.
לחצו על התמונה להגדלה:

התמונה נראית כאילו לקחו תכן ביחס 16:9 במקור, מתחו אותו כדי למלא פורמט 4:3 ואז משם משדרים לנו מלבן ביחס 16:9 ממרכז תמונת ה- 4:3 שהתקבלה.
זה גם מתחבר לי עם מה שנאמר לי שביום הזכרון עצמו הם אחדו את ערוץ ה HD עם הערוץ הרגיל - שכן, הערוץ הרגיל משדר תכן בפורמט 4:3 בעוד שערוץ ה- HD משדר בפורמט 16:9. נראה שמישהו שם שכח להחזיר את היחס בחזרה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".