מה הענין עם fota?
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3727
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 857 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
שמתי לב שיש מכשירים של סמסונג לגי סוני ונקסוס.
שמפורסמים עם מדבקת fota ??
קודם כל מה זה fota?
אם אני קונה מכשיר בחו"ל האם הוא מגיע עם fota או רק מכשיר שניקנה בארץ?
שמפורסמים עם מדבקת fota ??
קודם כל מה זה fota?
אם אני קונה מכשיר בחו"ל האם הוא מגיע עם fota או רק מכשיר שניקנה בארץ?
עדכון של המכשיר ללא חיבור למחשב. גם מכשירים מחו"ל מגיעים עם זה, פשוט לא עם עדכונים "ישראלים".
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
FOTA - Free Over The Air
עדכון תוכנת המכשיר בחינם ללא צורך בחיבור פיזי עם כבל
עדכון תוכנת המכשיר בחינם ללא צורך בחיבור פיזי עם כבל
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
עם כמה שזה אבסורד אתה מתאר את המציאות.
למכשירים מיבוא לא רישמי שמגיעים מחו"ל הרבה יותר קל לשחרר עדכוני גרסה, קודם כל בגלל נושא העברית שהם לא צריכים לבצע את כל ההתאמות שהיבואן הרישמי מחויב להתאים.
בשורה התחתונה הכל עניין של תקציב, וכשיש קהל יעד גדול כמו שיש בחו"ל אז העדכונים זורמים בהתאם.
למכשירים מיבוא לא רישמי שמגיעים מחו"ל הרבה יותר קל לשחרר עדכוני גרסה, קודם כל בגלל נושא העברית שהם לא צריכים לבצע את כל ההתאמות שהיבואן הרישמי מחויב להתאים.
בשורה התחתונה הכל עניין של תקציב, וכשיש קהל יעד גדול כמו שיש בחו"ל אז העדכונים זורמים בהתאם.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
בכל מקרה תגבה את כל התכנים שלך עם MYBACKUP ROOT או תוכנות אחרותpsike כתב:יש ברשותי גלקסי 4 עם מערכת הפעלה 4.1.2 ועליו מותקן xposed framework כמובן עם רוט.
מאז ההתקנה אני לא מקבל אף עדכון FOTA.
מישהו מכיר דרך לעדכן את המכשיר מבלי לאבד את כל הנתונים?...
לאחר מכן אתה יכול לעדכן לגרסה חדשה של ה ROM שלך. פשוט תברר מה בדיוק יש לך על המכשיר (בד"כ זה יהיה ב ABOUT)
כעיקרון מכשירים פרוצים לא מקבלים עדכונים...
גיבוי יהיה בכל מקרה...staticx כתב:בכל מקרה תגבה את כל התכנים שלך עם MYBACKUP ROOT או תוכנות אחרות......
לאחר מכן אתה יכול לעדכן לגרסה חדשה של ה ROM שלך. פשוט תברר מה בדיוק יש לך על המכשיר (בד"כ זה יהיה ב ABOUT)
כעיקרון מכשירים פרוצים לא מקבלים עדכונים......
אני משתמש ברום רישמי שהגיע עם המכשיר.
סתם אין לי כח להתחיל עם כל ההתקנות האלה אז קיוויתי אולי יש דריך להחזיר את האופציה ל FOTA מכייון שבכל זאת הרום מקורי רק פרוץ.
כנראה אבל שאין לי הרבה ברירות.
תודה.