מחפש מגבר / רסיבר בתקציב נמוך

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
OhadBaron פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,
אני מחפש מגבר/רסיבר בתקציב נמוך יחסית. כרגע ברשותי זוג רמקולים (sony ss-7200 (70W @ 6 ohams.
הדרישה המינימלית שלי היא רק לשמוע בהם אודיו שיוצא מהמחשב, ואם יותר זול לקנות רסיבר 5.1 ולהוציא ממנו סטריאו זה גם טוב. ב 5.1 הציעו לי את Harman Kardon AVR151 ב2000 שקלים אך בשביל הפונקציונאליות הזו האם אוכל להסתפק ב Harman Kardon AVR142 שעןלה 950 ש"ח בזאפ? או למשל VSX-323-K של pioneer בדיוטי פרי ב 200 דולר?

מוכן לעלות בתקציב אם מדובר במגבר שאוכל לחבר אליו בעתיד פטיפון. ואם יוכל לשמש כ"כרטיס קול", כלומר לחבר לו לכניסת ה phono/מיקרופון גיטרה אקוסטית/קלאסית מוגברת ו/או פסנטר אלקטרוני בעל יציאת אוזניות ויציאת midi, ולחבר למחשב בעזרת יציאת האוזניות של המגבר - או דרך יצירתית אחרת ע"מ להקליט...
האם למשל Pioneer A209R יכול לבצע דרישות אלו?

שאלה נוספת, לא הבנתי מה השימוש למגברים דקים כמו Phonic MAX250? האם ניתן להשתמש ישירות במגבר זה או שזה אמור להכנס למע' גדולה יותר עם קירור חיצוני? אני שואל כיוון ויש לי נישה בגובה של כ 10.4 ס"מ וזה יהיה יתרון גדול אם המגבר יוכל לשבת שם.

אשמח להצעות גם בתקציב מינימלי וגם בתקציב מעט גבוה יותר.

tomyeshuah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1583
נתן תודות: 496 פעמים
קיבל תודות: 403 פעמים

שליחה #2 

לא ציינת האם מדובר ביד-שניה או במכשיר חדש?

(שלחתי הודעה פרטית לפרופיל הפייסבוק שלך,
כיוון שמשתמשים חדשים חסומים ממשלוח הודעות פרטיות באתר)

OhadBaron פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

כעיקרון אני מעדיף לקנות חדש אלא אם מדובר בממש מציאה (מגבר סטריאו דק במיוחד שיכול לשמש אותי להקלטה של ציוד אנלוגי)

(מוזר, לא קיבלתי הודעה פרטית בפייסבוק...)

yosiaz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 847
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 208 פעמים

שליחה #4 

מבחינת עלות - תועלת, ולאור הדרישות שהצבת, הטוב ביותר לדעתי יהיה לרכוש רסיבר/מגבר סטריאו איכותי מיד שניה (בחצי מהמחיר שרצית להשקיע תקבל פי שתיים איכות ממה שחשבת לקנות)
חפש רסיבר/מגבר סטריאופוני מבית טוב ותהנה מכל רגע !
אם תרצה אני מוכן להשאיל לך רסיבר ימאהה סטריאופוני איכותי להתרשמות שתבין למה לצפות מהרמקולים ובכלל כרפרנס לפני שאתה בכלל חושב לשמוע סטריאו מהרסיברים של קולנוע ביתי, שלדעתי לא נותנים תמונת סטריאו איכותית

tomyeshuah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1583
נתן תודות: 496 פעמים
קיבל תודות: 403 פעמים

שליחה #5 

OhadBaron כתב:כעיקרון אני מעדיף לקנות חדש אלא אם מדובר בממש מציאה (מגבר סטריאו דק במיוחד שיכול לשמש אותי להקלטה של ציוד אנלוגי)

(מוזר, לא קיבלתי הודעה פרטית בפייסבוק...)
...
בדוק בתיבת המסרים בלשונית "אחר\Other".

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”