גאלקסי נוט 2 כל הזמן נתקע
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
שלום,
המכשיר שלי כל הזמן נתקע והדרך היחידה להחזיר אותו לחיים היא הוצאת הבטריה והכנסתה שוב. שום דבר אחר לא עוזר.
הגירסא שלי היא 4.1.2. זאת האחרונה ששוחררה באופן רישמי. זה היה בסדר עד לפני שבועיים אבל התחיל לזייף לאחרונה.
חבר המליץ לשדרג ל 4.3. מניסיון שלי שידרוגים רק מקשים על המכשיר ולא עוזרים לו אבל אין לי מה להפסיד.
האם יש פה בפורום מדריך איך להתקין?
תודה
המכשיר שלי כל הזמן נתקע והדרך היחידה להחזיר אותו לחיים היא הוצאת הבטריה והכנסתה שוב. שום דבר אחר לא עוזר.
הגירסא שלי היא 4.1.2. זאת האחרונה ששוחררה באופן רישמי. זה היה בסדר עד לפני שבועיים אבל התחיל לזייף לאחרונה.
חבר המליץ לשדרג ל 4.3. מניסיון שלי שידרוגים רק מקשים על המכשיר ולא עוזרים לו אבל אין לי מה להפסיד.
האם יש פה בפורום מדריך איך להתקין?
תודה
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
תשדרג ותעשה Factory Reset דרך הרקוברי של המכשיר (לדעתי זה Home button+ vol up + power) ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אני כבר בערך שבועיים עם קיטקט 4.4.2 הגירסא הצרפתית תעדכם עם odin מבטיח לך עולם אחר מבחינת מהירות וחווית שימוש ...אפשר לומר שאני ממש לא צריך לשדרג את המכשיר לנוט 3..☺
זה הקישור :
http://au.ibtimes.com/articles/551000/2 ... 289xvl_vXU
אם תעבוד לפי ההוראות זה לא מוחק כלום (אפליקציות אנשי קשר וכ"ו)...
זה הקישור :
http://au.ibtimes.com/articles/551000/2 ... 289xvl_vXU
אם תעבוד לפי ההוראות זה לא מוחק כלום (אפליקציות אנשי קשר וכ"ו)...
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

עשיתי. כבר ברישומים הראשונים המכשיר נתקע. אנסה להתקין רום אחר (לא של סמסונג) למרות שנראה לי שהבעיה חומרתיתIamEzio כתב:תשדרג ותעשה Factory Reset דרך הרקוברי של המכשיר (לדעתי זה Home button+ vol up + power) .....
תודה
kingikra
באמת שלא מבין אותך ...תתקין את 4.4.2 לפי המדריך שהבאתי לך ..לא תתחרט ...הרבה אבל הרבה יותר טוב ומהיר מ4.3 אתה מחכה לעדכוני FOTA שלא תקבל בחיים לדגם הזה מבית סאני...הגירסה תומכת בעברית ולא נוגעת לך בשום אפליקצייה מותקנת בכל אופן זוהי המלצתי אלייך !
בהצלחה!
באמת שלא מבין אותך ...תתקין את 4.4.2 לפי המדריך שהבאתי לך ..לא תתחרט ...הרבה אבל הרבה יותר טוב ומהיר מ4.3 אתה מחכה לעדכוני FOTA שלא תקבל בחיים לדגם הזה מבית סאני...הגירסה תומכת בעברית ולא נוגעת לך בשום אפליקצייה מותקנת בכל אופן זוהי המלצתי אלייך !
בהצלחה!
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

שוב תודה רבה. נכון לכרגע, 24 שעות לאחר השידרוג, לא נתקע אפילו פעם אחת. כן, לא הכי מהיר אבל כמו שאמרתי, ההחלטה לחזור לאפל נפלה מהימים הראשונים עם המכשיר הזה. כל מה שאני רוצה זה יציבות עד אוגוסט - ספטמבר שיצא ה 6
totliptotlip כתב:הגירסה תומכת בעברית ולא נוגעת לך בשום אפליקצייה מותקנת
...
כולל זיהוי כתב יד עם העט?
חשוב מאוד הטלפון של אישתי ומשתמשת לא מעט בעט ותוכנת הפתקים לרישומי תזכורות ,דוחות ושאר ירקות
לפי הצילום מסך עברית לא מיושר לימין
אני שוקל להחליף את הרום הישן 4.1.2 כיוון שבזמן האחרון המסך לא נכבה אוטומטית צריך לכבות ידנית
אולי כבר הגיע הזמן להתקדם הלאה:D
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
kingikra
המכשיר שלך שייך ליבואן הרישמי סאני?
עדכנת דרך ה Kies ?
המידע מהיומן של סמסונג נמחק לאחר השדרוג?
המכשיר שלך שייך ליבואן הרישמי סאני?
עדכנת דרך ה Kies ?
המידע מהיומן של סמסונג נמחק לאחר השדרוג?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |