קניית VISTA באופן רישמי
יש VMC בגרסאות ה ULTIMATE וה HOME PREMIUM
ההבדל בינהם הוא שגרסאת ה ULTIMATE מכילה את כל האפשרויות שקיימות גם בגרסאת העסקים. לחובבי ה MCE זה לא משנה לכן אני ממליץ על הום פרימיום שהיא גם זולה יותר ב60 דולר בערך ובעיקר אפשר לשדרג אליה בזול אם יש לך WINDOWS MCE!!
בכל מקרה עדיין לא יצאה גרסא רשמית ובטח שלא עברית
ההבדל בינהם הוא שגרסאת ה ULTIMATE מכילה את כל האפשרויות שקיימות גם בגרסאת העסקים. לחובבי ה MCE זה לא משנה לכן אני ממליץ על הום פרימיום שהיא גם זולה יותר ב60 דולר בערך ובעיקר אפשר לשדרג אליה בזול אם יש לך WINDOWS MCE!!
בכל מקרה עדיין לא יצאה גרסא רשמית ובטח שלא עברית
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הגירסא הרשמית אכן יצאה (מחכה לי בהורדות דרך MSDN, רק שאין לי שום דבר להתקין את זה עליו עדיין).
היא תשווק רק בינואר רשמית.
ULTIMATE זה הגירסא עבור "כבדים כמונו".
לגבי מחיר מיוחד וכו', אנחנו בקשר עם מיקרוסופט בנסיון כמה שיותר לפשט ולעזור לחברי האתר.
היא תשווק רק בינואר רשמית.
ULTIMATE זה הגירסא עבור "כבדים כמונו".
לגבי מחיר מיוחד וכו', אנחנו בקשר עם מיקרוסופט בנסיון כמה שיותר לפשט ולעזור לחברי האתר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
SBN כתב:bacoola כתב:והווווו!
מחכה כל כך ...![]()
...
מה יש כ"כ לחכות יש לי את הגירסת ביתא...בגדול אין הבדל משמעותי שתבינו...אל תצפו
למשהו שלא מהעולם הזה......
אני עם VMC מאז BETA 2... אני יודע בדיוק מה יש בו
בכל זאת, גרסא חוקית ומלאה לא תזיק לי, וחוץ מזה, אני מחכה לראות מה ההפתעה!
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
kouliben1,
אני כבר חצי שנה עובד ומתכנת על המערכת: היא מדהימה, נוחה, ויציבה (אני לא עובד במיקרוסופט, והמחשב השני שלי בעבודה הוא LINUX
). לי אישית בעבודה אין בעיית דרייברים, אבל אני מניח שלמשתמש בייתי תהיה בעייה (מצלמות, סורקים וכולי). עד שהמוצר ימכר בחנויות בינואר אני מניח שרוב יצרני החומרה יעדכנו דרייברים.
אני כבר חצי שנה עובד ומתכנת על המערכת: היא מדהימה, נוחה, ויציבה (אני לא עובד במיקרוסופט, והמחשב השני שלי בעבודה הוא LINUX
bacoola
לא השווצתי שיש לי אותו, פשוט ציינתי איזה גירסה יש לי
"פשוט התרגלת לפשטות שב XP.." לא הבנתי את התשובה שלך, "זה לא מסורבל רק אתה פשוט התרגלת לפשטות?" נכון מאוד..
אני כתבתי כאן אחרי ששלחתי שאילתות לכל החברות שייצרו את החומרה שלי, כולם אמרו באופן ברור שלא תהיה תמיכה גם בעתיד, אחד אומר שהצ'יפ לא מתאים, השני כי בלה בלה וכו'.
בקיצור לאלו שיש הרבה ציוד קצה, גם מהחברות המובילות, צפו להרבה צרות והוצאות חדשות. ואני לחלוטין לא רואה סיבה מספקת לכך כעת.
לא השווצתי שיש לי אותו, פשוט ציינתי איזה גירסה יש לי
"פשוט התרגלת לפשטות שב XP.." לא הבנתי את התשובה שלך, "זה לא מסורבל רק אתה פשוט התרגלת לפשטות?" נכון מאוד..
אני כתבתי כאן אחרי ששלחתי שאילתות לכל החברות שייצרו את החומרה שלי, כולם אמרו באופן ברור שלא תהיה תמיכה גם בעתיד, אחד אומר שהצ'יפ לא מתאים, השני כי בלה בלה וכו'.
בקיצור לאלו שיש הרבה ציוד קצה, גם מהחברות המובילות, צפו להרבה צרות והוצאות חדשות. ואני לחלוטין לא רואה סיבה מספקת לכך כעת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
נורא מרגיז שעם כל גירסא, כמעט כל דרייבר "נשבר" וצריך לכתוב הכל מחדש.
בין WIN2K ל-XP היה סה"כ תאימות לא רעה, כך גם עם WINDOWS 2003....
עזוב כרטיסי מסך ודברים בסגנון הזה - זה ברור לי לחלוטין שהם צריכים להיכתב מחדש. אבל דרייברים של USB פשוטים, אין שום סיבה שבעולם שאם הם עובדים שלא יעבדו גם במע' הפעלה עתידיות - המגבלה היא מלאכותית.
בין WIN2K ל-XP היה סה"כ תאימות לא רעה, כך גם עם WINDOWS 2003....
עזוב כרטיסי מסך ודברים בסגנון הזה - זה ברור לי לחלוטין שהם צריכים להיכתב מחדש. אבל דרייברים של USB פשוטים, אין שום סיבה שבעולם שאם הם עובדים שלא יעבדו גם במע' הפעלה עתידיות - המגבלה היא מלאכותית.
עופר, כמה שאתה צודק
מילא שזה צריך להיכתב מחדש, אבל לפחות שיכתבו
קח למשל את ה AIW 9000 שלי, אין שום סיבה שבעולם שלא יהיה לו דרייבר, אבל ATI החליט בשרירותיות להפוך את המוצר שהם מכרו לי לפני שלש שנים לגארבדג', לך תעשה משו!
מילא שזה צריך להיכתב מחדש, אבל לפחות שיכתבו
קח למשל את ה AIW 9000 שלי, אין שום סיבה שבעולם שלא יהיה לו דרייבר, אבל ATI החליט בשרירותיות להפוך את המוצר שהם מכרו לי לפני שלש שנים לגארבדג', לך תעשה משו!