שרשור תגובות: אפל + ביטס = 3>

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78819
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5383 פעמים

שליחה #1 

למאמר: אפל + ביטס = 3>

תמונה

לאחרונה נפוצה שמועה חדשה: אפל מתכוננת לרכוש את Beats עבור 3.2 מיליארד דולר.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #2 

אני מקווה שזה נטו בשביל להרוג את המותג האידיוטי הזה (ביטס) , HTC נכשלה בזה נקווה שאפל לא.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #3 

עפר, אני מאמיןשאפל לא שילמה 3.2 מליארד בשביל לטעות.
ראשית, החברה מייצרת תזרים מזומנים לא רע, כבר סיבה טובה לשווי גבוה.
כתבת שאפל היתה יכולה בקלות רבה לייצר מותג דומה, אולי כן, אבל כמה זמן היה לוקח לה לעצב, לפתח ולייצר?
בתור fanboy אתה כבר בטח יודע שהמשחק הבא יהיהwearbales integration, שכבר עובד לא רע בין כל המוצרים של אפל כרגע, ואולי זה מאפשר לה להדביק את הפער.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #4 

Nissim כתב:עפר, אני מאמיןשאפל לא שילמה 3.2 מליארד בשביל לטעות.
ראשית, החברה מייצרת תזרים מזומנים לא רע, כבר סיבה טובה לשווי גבוה.
כתבת שאפל היתה יכולה בקלות רבה לייצר מותג דומה, אולי כן, אבל כמה זמן היה לוקח לה לעצב, לפתח ולייצר?
בתור fanboy אתה כבר בטח יודע שהמשחק הבא יהיהwearbales integration, שכבר עובד לא רע בין כל המוצרים של אפל כרגע, ואולי זה מאפשר לה להדביק את הפער.
...

היא אכן לא שילמה - כרגע זו רק שמועה.

Batnun

.

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

Batnun, אכן, נחכה ונראה.

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #6 

ביטס-לפחות לפי מה שאני רואה פה בישראל,בלי להעליב או להכליל-אוזניות לקהל יעד מסויים מאוד-ילדים,ערסים,פוזאיסטים,ומבקשי "שופוני" ותשומת לב,שכלל לא אכפת להם מאיכות הצליל,אלא רק מבאסים שדופקים באוזניים,וכולם יראו את הלוגו של האות B ואת העיצוב הצעקני המוגזם.אני לא מחובבי אפל,אבל זה מה שהם רוצים להיות מזוהים איתו? אם כבר,שירכשו חברת אוזניות אמיתית,או עדיף,שישתפו פעולה עם מותגים בעלי איכות ומסורת כמו AKG או סנהייזר למשל.
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #7 

גם HTC ניסתה את חלקה כשרכה חלק נכבד מהחברה , כנריאו הגיעו למסקנה שהמיתוג הנוסף לא עזר ,מצד שני אפל אם היא קונה אותם היא מפרקת אותם לגורמים .. כי זאת .. אפל .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #8 

Kosh כתב:ביטס-לפחות לפי מה שאני רואה פה בישראל,בלי להעליב או להכליל-אוזניות לקהל יעד מסויים מאוד-ילדים,ערסים,פוזאיסטים,ומבקשי "שופוני" ותשומת לב,שכלל לא אכפת להם מאיכות הצליל,אלא רק מבאסים שדופקים באוזניים,וכולם יראו את הלוגו של האות B ואת העיצוב הצעקני המוגזם.אני לא מחובבי אפל,אבל זה מה שהם רוצים להיות מזוהים איתו? אם כבר,שירכשו חברת אוזניות אמיתית,או עדיף,שישתפו פעולה עם מותגים בעלי איכות ומסורת כמו AKG או סנהייזר למשל.
...
גם בארצות הברית האוזניות אלו מכוונות לקהל יעד של ערסים.. רק קצת יותר שזופים ועם טעם מוסיקאלי הרבה יותר טוב מזה שיש לקולגות שלהם בארץ...

אגב גם התוסף לאנדרויד beats לא שווה כלום. הכי טוב להתקין את viper שאגב קיים גם בגרסה לווינדוס ועושה עבודה מעולה להאזנה דרך אוזניות של לפטופ....

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #9 

הביקורת על אפל בארה"ב מצד משקיעי הון סיכון, אושיות פיננסיות וכיו"ב בעקבות הידיעה הזאת היא פשוט מדהימה. בקצרה, מדובר פה על השקעה בשוק צומח אך לא חדשני (בניגוד לכל צעד אסטרטגי של אפל פחות או יותר אי-פעם), ובחברה שהיא מובילת שוק, אך נהנית בעיקר ממותג והייפ חזקים.

לא ברור כלל מה הפלוס של אפל, מלבד האופציה להעלות את המחירים עוד קצת על מוצרים שמלכתחילה לוקחים פרמיה גבוהה מהצרכנים נטו על המותג. יחד עם זאת, קשה לי להאמין שאנשים יסכימו לשלם עוד יותר על Beats, רק בגלל שמעכשיו יהיה כתוב על האוזניות Beats by Apple, במקום Beats by Dr. Dre.

יש שטוענים שהמטרה היא "לקנות" את הכשרונות העומדים בראש מחלקת העיצוב של Beats (בארה"ב קוראים לזה "Aqui-hire" - רכישת חברה למטרת העסקת הטאלנט שלה, וגוגל ידועה בכך במיוחד...) - הן בצד עיצוב המוצר, והן בצד עיצוב ממשק התוכנה/אפליקציה. יש שאומרים שהמטרה היא בכלל לא האוזניות, אלא בעיקר אפלקיציית הזרמת המוזיקה הסקסית (אבל לא הרבה מעבר לזה) של ביטס, שעתידה להחליף את הממותה שנקראת iTunes, יחד עם שירות הרדיו האינטרנטי שחשפה החברה עם השקת iOS 7 (שמשתדרגת לגרסה 8 בעוד חודש בכנס המפתחים השנתי של אפל WWDC).

בשני המקרים, מדובר על הודאה בתבוסה מצד הנהלת אפל. לייבא טאלנט עיצובי הם תמיד ידעו (ובטח באופן כזה שזה יעלה הרבה פחות מ-3 מיליארד דולר!); ולשנות את כל הממשק הגרפי (GUI) של iOS הם הצליחו בלי להוציא כזה סכום פסיכי, אז למה הם לא מצליחים לעשות אותו דבר עם iTunes!? :roll:

בסופו של יום, רכישה של Pono נראית לי הרבה יותר הגיונית בתור בכיר באפל. גם יעלה פחות, גם יתפוס יותר הייפ בשלב זה של מחזור חיי החברות Beats (המתבגרת והמתברגנת) ו-Pono (הצעירה והבועטת). יתר על כן, Pono מנסה להביא איתה לא רק קו עיצובי חדש ומעניין, אלא גם תוכן בפרמיה גבוהה הרבה מעבר לסביר - ועם כל הכבוד לכמה מיליוני חתיכות שביטס יכולה למכור בפרמיה נדיבה כלשהי, זה בטל בשישים לעומת הפוטנציאל למאות מיליוני ואולי אף מיליארדי הורדות שירים בפרמיה פסיכית ממש ש-Pono יכולה לייצר עם הגב של אפל.
מה שכן, יכול להיות שזה בדיוק ההימור של אפל - לקנות מותג מוכר שלא דורש השקעה ושכבר יש לו קהל אוהדים בלתי מתוחכם לתפיסתם של רבים מחברי הפורום, אבל גדול מאוד ואשר הוכיח כבר שהוא מוכן להוציא הרבה כסף על מעט טכנולוגיה, מספיק עיצוב, ויותר מדי הייפ; ואז, להרוג את Pono ע"י השקת תכני "פרימיום" תחת המותג Beats... (i)

אם זה מה שיקרה בסוף, אז שמעתם את זה פה לפני כולם..! ;)

giladk123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 448
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #10 

Kosh כתב:ביטס-לפחות לפי מה שאני רואה פה בישראל,בלי להעליב או להכליל-אוזניות לקהל יעד מסויים מאוד-ילדים,ערסים,פוזאיסטים,ומבקשי "שופוני" ותשומת לב,שכלל לא אכפת להם מאיכות הצליל,אלא רק מבאסים שדופקים באוזניים,וכולם יראו את הלוגו של האות B ואת העיצוב הצעקני המוגזם.אני לא מחובבי אפל,אבל זה מה שהם רוצים להיות מזוהים איתו? אם כבר,שירכשו חברת אוזניות אמיתית,או עדיף,שישתפו פעולה עם מותגים בעלי איכות ומסורת כמו AKG או סנהייזר למשל.
...
שמע, אם לומר את האמת, ביטטס מזוהים ככה אולי פה אבל לא בקרב הציבור הרחב.
אני אישית למשל הייתי בטוח שביטס הם חברת האוזניות הכי טובה עד לפני שנה, אני לא יודע למה בדיוק חשבתי ככה, אבל הם נראו יפה ועלו יקר ולא הקדשתי לזה יותר מדי מחשב.. אז ככה חשבתי :)

לפני שנה בערך החלטתי לקנות אוזניות טובות לצבא, כבר התכוונתי לנסוע לקנות אוזניות של ביטס אבל ממש ברגע האחרון החלטתי לבזבז חלק מהזמן המועט שלי בבית על בדיקה באינטרנט, ושם הבנתי את הטעות... אני מאמין שיש הרבה שקונים בלי לדעת את הטעות.
גם יצא לי לשמוע את האוזניות של ביטס לפני זה, זה היה נשמע לי מצויין כי מעולם לא שמעתי (או ניסיתי לשמוע) יותר טוב... אני מאמין שככה גם רוב האנשים.
ככה שזה לא לגמרי מדויק שזאת התדמית של ביטס.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78819
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5383 פעמים

שליחה #11 

אגב, טענה מעניינת עלתה באתר the verge שהרגש מיועד לעיצוב ולשיווק של תחום חדש שאפל רוצה להכנס אליו - שעונים וציוד לביש שבו העיצוב והשיווק חשובים מהטכנולוגיה.

Adix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 744
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

עיצוב ושיווק לפני טכנולוגיה לא היו תמיד האסטרטגיה של אפל?

שליחה #12 

oferlaor כתב:אגב, טענה מעניינת עלתה באתר the verge שהרגש מיועד לעיצוב ולשיווק של תחום חדש שאפל רוצה להכנס אליו - שעונים וציוד לביש שבו העיצוב והשיווק חשובים מהטכנולוגיה.
...
למיטב זכרוני, עיצוב, שווק וממשק היו הצדדים החזקים של ג'ובס, הרבה לפני הברקות טכנולוגיות....
8)

לאפל יש טלפון ועוד 2 וחצי מוצרים בארסנל.
להוסיף ליין ענק של של אוזניות זה לא נראה בדיוק הקו שלהם, יותר בכוון של להוסיף לקו המוצרים 3-4 דגמים (בתוך האוזן, מעל האוזן, הי-אנד וכו') . קנייה של הקו הגדול של ביטס לא מסתדרת עם המינימליזם של אפל.
בכלל, קניית חברות חומרה לא נראה לי מתאים לאסטרטגיה שלהם, אבל ימים יגידו.

בקטע של טכנלוגיה לבישה, הפשטות, השימושיות והעיצוב הרבה יותר חשובים מטכנולוגיה נטו.

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

Adix, אפל תמיד היתה חברת חומרה.
במקרה היא גם מצליחה לכתוב את התוכנה הכי ידידותית בעולם, חוץ מ iTunes .

Adix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 744
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

ועדיין, לייצר חומרה "כולם" יודעים.

שליחה #14 

למכור את זה ועוד לספר לכולם שאתה המצאת את זה זה כבר משהוא אחר.

http://www.applegazette.com/feature/6-t ... ot-invent/

https://www.google.co.il/search?q=PDA&e ... 67&bih=504

Multimediaman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 678
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

Re: ועדיין, לייצר חומרה "כולם" יודעים.

שליחה #15 

[quote="Adix"]למכור את זה ועוד לספר לכולם שאתה המצאת את זה זה כבר משהוא אחר.

http://www.applegazette.com/feature/6-things-apple-did-not-invent/

https://www.google.co.il/search?q=PDA&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=boNwU9ybDYaxO7eNgaAC&ved=0CF8QsAQ&biw=1067&bih=504[/quote]

לא רק לספר, גם לתבוע מי שמסרב לקבל את הנרטיב שלהם.
את LG שהוציאה [url=https://www.youtube.com/watch?v=KslKG0iSZ-0]את זה[/url] כשנה לפני ה iphone הם כבר לא יתבעו על "פטנטים" ;-) .

אך בכל זאת אי אפשר לקחת מהם את זה שהם יודעים לתת חוויית שימוש מצויינת, ממשקים ידידותיים ונאים מאוד, והמוצרים שלהם יוצאים מדובגים ויציבים מאוד.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”