לאחרונה נפוצה שמועה חדשה: אפל מתכוננת לרכוש את Beats עבור 3.2 מיליארד דולר.

Nissim כתב:עפר, אני מאמיןשאפל לא שילמה 3.2 מליארד בשביל לטעות.
ראשית, החברה מייצרת תזרים מזומנים לא רע, כבר סיבה טובה לשווי גבוה.
כתבת שאפל היתה יכולה בקלות רבה לייצר מותג דומה, אולי כן, אבל כמה זמן היה לוקח לה לעצב, לפתח ולייצר?
בתור fanboy אתה כבר בטח יודע שהמשחק הבא יהיהwearbales integration, שכבר עובד לא רע בין כל המוצרים של אפל כרגע, ואולי זה מאפשר לה להדביק את הפער....

גם בארצות הברית האוזניות אלו מכוונות לקהל יעד של ערסים.. רק קצת יותר שזופים ועם טעם מוסיקאלי הרבה יותר טוב מזה שיש לקולגות שלהם בארץ...Kosh כתב:ביטס-לפחות לפי מה שאני רואה פה בישראל,בלי להעליב או להכליל-אוזניות לקהל יעד מסויים מאוד-ילדים,ערסים,פוזאיסטים,ומבקשי "שופוני" ותשומת לב,שכלל לא אכפת להם מאיכות הצליל,אלא רק מבאסים שדופקים באוזניים,וכולם יראו את הלוגו של האות B ואת העיצוב הצעקני המוגזם.אני לא מחובבי אפל,אבל זה מה שהם רוצים להיות מזוהים איתו? אם כבר,שירכשו חברת אוזניות אמיתית,או עדיף,שישתפו פעולה עם מותגים בעלי איכות ומסורת כמו AKG או סנהייזר למשל....

שמע, אם לומר את האמת, ביטטס מזוהים ככה אולי פה אבל לא בקרב הציבור הרחב.Kosh כתב:ביטס-לפחות לפי מה שאני רואה פה בישראל,בלי להעליב או להכליל-אוזניות לקהל יעד מסויים מאוד-ילדים,ערסים,פוזאיסטים,ומבקשי "שופוני" ותשומת לב,שכלל לא אכפת להם מאיכות הצליל,אלא רק מבאסים שדופקים באוזניים,וכולם יראו את הלוגו של האות B ואת העיצוב הצעקני המוגזם.אני לא מחובבי אפל,אבל זה מה שהם רוצים להיות מזוהים איתו? אם כבר,שירכשו חברת אוזניות אמיתית,או עדיף,שישתפו פעולה עם מותגים בעלי איכות ומסורת כמו AKG או סנהייזר למשל....

למיטב זכרוני, עיצוב, שווק וממשק היו הצדדים החזקים של ג'ובס, הרבה לפני הברקות טכנולוגיות....oferlaor כתב:אגב, טענה מעניינת עלתה באתר the verge שהרגש מיועד לעיצוב ולשיווק של תחום חדש שאפל רוצה להכנס אליו - שעונים וציוד לביש שבו העיצוב והשיווק חשובים מהטכנולוגיה....

[quote="Adix"]למכור את זה ועוד לספר לכולם שאתה המצאת את זה זה כבר משהוא אחר.
http://www.applegazette.com/feature/6-things-apple-did-not-invent/
https://www.google.co.il/search?q=PDA&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=boNwU9ybDYaxO7eNgaAC&ved=0CF8QsAQ&biw=1067&bih=504 [/quote]