מחפש המלצה לטלויזיה + רסיבר - תקציב 20K (עדכון רכישה)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
eliranm9 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני מתכוון לרכוש בקרוב טלויזיה ורסיבר לסלון:
מרחק הצפיה שלי הוא 3.80 מטר
ברשותי כרגע:
רמקולים B&W סדרה 600 S2
PS3 + סטרימר Boxee Box
ממיר יס מקס טוטאל
רסיבר AVR137 HK - שמיועד לשדרוג

צופה המון בטלויזיה: בעיקר בשידורי ספורט HD, ערוץ 2, ערוץ 10, סרטי HD בסטרימר

בכל אופן מהבירור שעשיתי עד כה חשבתי לחלק את התקציב כך 16K לטלויזיה + 4K לרסיבר (אני גמיש כדי לחלק את העוגה גם באופן שונה)

הציעו לי בינתיים מאחת הרשתות את ה8708 (שעדיין לא ראיתי) או 55F8000 (שראיתי ונורא אהבתי) ב 17300 שח - נראה לי קצת יקר לאחר שיטוט בפורום...?
לגבי רסיבר הציעו לי את הדנון 1000 - אשמח לחוות דעת

1) אשמח לשמוע המלצות מחברי הפורום למיטב שאוכל להפיק מהתקציב הזה. חשובה לי בעיקר איכות התמונה מאשר סמארט נורא מפותח
2) האם יהיה נכון לחכות עוד קצת לקראת מבצעי המונדיאל?
3) אשמח לקבל מחירים עדכניים לגבי הדגמים המוצעים מחברים שרכשו

תודה לכל העוזרים בפורום
נערך לאחרונה על ידי eliranm9 ב 05/06/2014 17:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

קודם כל אתה צריך מסך 60 אינץ ואל תיתפשר על הגודל ! הפיליפס מסך מצויין אבל במסכים האחרונים יש להם בעיות אמינות וחוסר שרות של אלקטרע ,הסמסונג מסך מצויין אבל אתה צריך 60 אינץ ואל תתפשר בנושא !

eliranm9 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה על התגובה המהירה...
אם ככה אז אני חושב שהסמסונג 60f8000 יורדת מהפרק כי אני צריך להכניס בתקציב של 20K גם טלויזיה וגם רסיבר... :(
משיטוט בפורום אכן שמתי לב שהדעות לגבי פיליפס 8708 חלוקות: מצד אחד מסך מצוין ומצד שני בעיות עננות ושירות בעייתי משהו של אלקטרה.
שווה לקחת את הסיכון הזה עם ה8708?
יש למישהו כאן מחיר עדכני וממשי לדגם הזה (אחרי מיקוח) ולא המחירים המופרכים שמפורסמים ברשתות?
יש אולי אלטרנטיבה אחרת או טובה יותר ל60 אינצ' בתקציב שלי?
מה לגבי הרסיבר שהומלץ לי (דנון 1000) ? מומלץ? מה ישתדך טוב לרמקולים שלי?

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #4 

לגבי המגבר הוא ברמת כניסה ובטח אל תסתכל על המחירים בזאפ כי הוא שווה הרבה מתחת ל 4 אלף.
עם קצת מיקוח אתה יכול להביא בסביבות 4 אלף ואפילו פחות את אונקיו 626, ימהה 675 או את הסוני 1040
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

Anton
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 466
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #5 

אם אתה לא נגד פלסמה אז אתה יכול להגיע לניצול תקציב הרבה יותר טוב.

ST60 בגודל 60, גם יתן לך תמונה בעיני טובה בהרבה מהלדים שהזכרת, וגם ישאר לך תקציב לרסיבר הרבה יותר רציני: למשל מרנץ או אנת'ם שתמחור הרסיברים שלהם הרבה יותר הוגן בארץ מאשר התמחור של המתחרים.

אם חשוב לך איכות התמונה וההגברה ופחות כל מיני פיצ'רים למינהם, אז לדעתי זה הכיוון.
הבלוג שלי: https://antonfunwithmedia.blogspot.com/ (ביקורות\המלצות לסדרות, סרטים, מוזיקה וקולנוע בייתי)
ערוץ Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSjcbV ... vvvNFOSuLQ?

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #6 

הפיליפס 8708 אחד המסכים המדהימים ולפי דעת רבים עולה על סמסונג סדרה 8
יצא לי לראות ולבחון אותו במשך כמה שעות אצלך חבר.

מה שכן יהיה לי קשה להמליץ עליו בגלל שנכוותי מדגם 8008pfl ומהשירות של אלקטרה.

מה עם סוני?

eliranm9 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אז ככה,
לגבי פלזמה, עד לא מזמן הייתי די נעול על ה ST60 דווקא בגלל הביקורות המשבחות ובעיקר בגלל ה- value for money. העניין הוא שלאחרונה ראיתי את ה ST60 (בפעם הראשונה) אצל חבר שרכש אותה לפני קצת יותר מחצי שנה ואיך לומר "קצת הרבה התאכזבתי". אולי משהו שם לא היה מוגדר או מכוייל כמו שצריך או אולי זה רק אני אבל בשידורי SD התמונה היתה "מנומללת"(מלשון תופעת ה"נמלים" הידועה) ובסצינות מהירות (ראיתי אצלו משחק כדורגל) ניתן היה להבחין במריחות תמונה נוראיות בעיקר של הכדור...(מעין שובל כזה שמלווה את הכדור בתנועה). יכול להיות גם שסתם ציפיתי ליותר מידי ולכן התאכזבתי. בנוסף, אמנם לא חשוב לי סמארט עשיר וכו' ואני הולך בעיקר על איכות תמונה אבל הייתי מצפה מטלויזיה בסדר גודל הזה עיבוד קצת יותר מהיר - הסמארט למרות היותו די בסיסי נורא נורא איטי: פתחנו אפליקציה של יוטיוב וזה פשוט נצח עד שהיא עולה. מה שכן כאשר הרצנו עליה תוכן HD חיצוני התקבלה תמונה מדהימה. אבל כאמור בגלל שביומיום הרגלי הצפיה שלנו כוללים גם ערוצי 2 ו10 אני לא חושב שזה מספיק לי. אני בטוח שב VT60 המצב שונה ולכן גם מתומחר אחרת (לא בתקציב לי).

לגבי סוני יצא לי לראות את הW805 וה W905 בחנות מתמחה ואני לא פוסל שום אופציה אבל ניתן להשוות אותם ל8708 של פיליפס? קחו בחשבון שעדיין לא יצא לי לראות את ה8708 בתצוגה ואני ניזון כרגע רק מביקורות ורשמים של חברי הפורום.
יכול להיות שהתכוונת לדגם אחר של סוני כי לפי מה שראיתי המסכי FHD החדשים ל2014 הולכים להגיע בגדלים של עד 55 וכמו שאמר NK ואני נוטה להסכים איתו אני רוצה ללכת על 60 אינצ'

eliranm9 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

לגבי פיליפס,
ממש מבאס אותי לגלות עוד ועוד אנשים שנכוו מאלקטרה בצורה כזו או אחרת. זה מפחיד אותי עוד יותר להשקיע סכום כזה על מסך שלכאורה מדהים ומצוין (8708) אבל ההשקעה בו היא סוג של הימור - אתה לא ממש יודע מה אתה הולך לקבל...
בכל אופן אפשר לדעת מה המחיר שחבר שלך שילם עבורו ולפני כמה זמן? מישהו יודע איפה ניתן לראות את המסך הזה בתצוגה בצפון (אני גר בנהריה)?
דברתי עם שירות לקוחות של אלקטרה והם אומרים שאין להם את המידע הזה ועלי לחפש בעצמי...

Anton
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

אם יש מריחות בפלסמה זה או שמנגנון הIFC מופעל או שזה ככה בתוכן המשודר. אני מציע שלא תפסול את הst בגלל אותו ביקור אצל חבר.
גש לחנות מתמחה ותתרשם בעצמך תבקש לשים ערוץ sd תכוון את הטלוויזיה על true cinema ותוודא שהifc מכובה.

הst לטעמי לא רק טובה יותר בתמורה למחיר, אלא פשוט טובה יותר באיכות התמונה בכל סוגי השידורים!

למעט בסביבה מאוד מוארת, אין ללדים בעלי תאורת מסגרת שום יתרון על הST ובסביבה חשוכה בכלל אין מה להשוות!

שוב, אני מדגיש שאני אומר את דעתי בלבד, אם כי כל הביקורות המקצועיות תומכות בדעתי.

דבר נוסף הוא, חוויה קולנועית מורכבת מתמונה וסאונד לכן סך הכל החוויה שלך תהייה הרבה יותר טובה אם תקנה גם רסיבר טוב.

לכן שילוב של ST עם רסיבר טוב יהיה תמורה טובה בהרבה לכסף שלך.
הבלוג שלי: https://antonfunwithmedia.blogspot.com/ (ביקורות\המלצות לסדרות, סרטים, מוזיקה וקולנוע בייתי)

eliranm9 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

אנטון, תודה רבה על ההסבר. באמת הרגשתי שמשהו בטלוזיה לא מכוון כשורה. היתרון העיקרי שעומד לזכותי זה נושא הזמן. אני לא לחוץ לקנות עד אשר אעשה את כל הבירורים הנדרשים. בהמלצתך אני אכן אגש לחנות מתמחה כדי לבחון את העיניין עם הST60.

אפשר לדעת על איזה דגמים של מרנץ או אנת'ם אתה ממליץ במסגרת חלוקת התקציב המומלצת מבחינתך?

מנסיונכם יש מצב לדרוש הנחה משמעותית במחיר במידה ואני מבצע את הקניה של הטלויזיה והרסיבר באותה חנות?

NK
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

8708 אכן מסך עם איכות תמונה מדהימה ! ואני אישית כמעט ורכשתי אחד , המחיר שקיבלתי לאחר מיקוח היה 15,990 כולל הובלה ,התקנה ,מתלה מיוחד וכבל HDMI ,הרסיברים של מרנץ אכן נותנים תמורה מלאה למחיר .

eliranm9 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

תודה NK,
אכן ההצעה שקיבלתי עבור ה8708 ב 17300 (לאחר הנחה כביכול!!! מהמחיר הרשמי של 20000 לטענת המוכר) היתה נראית לי קצת מוגזמת. מה המדיניות של הפורום כלפי ציון שמות בתי עסק? כי אשמח לדעת איפה קיבלת את ההצעה הנ"ל

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #13 

בגלל המעבר לדגמים החדשים בסביבות מאי יוני המחירים יורדים וזה הזמן לרכוש דגמי 2013.

יש לך את האופציה לרכוש 8708 במחיר שציין NK.

מה שכן תנסה לסגור אם החברה שאם יצצו בעיות במכשיר כגון פקסלים שרופים קווים מוזרים שחוצים את המסך ועננות תחזיר אותו עד שבועיים ואפילו קצת יותר.

הסיכוי לצערי לא גבוה אבל לא מזיק לנסות

בהצלחה ברכישה....

Anton
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

היי אלירן, אפילו לפי המחירים של זאפ ST60 ביחד עם מרנץ 7008 (רסיבר ספינת הדגל של מרנץ) עולים יחד 22-23, כלומר המחיר הראלי שלהם בטוח יכנס לך בתקציב.

בצורה כזאת אתה מקבל טלוויזיה עם איכות תמונה היי-אנד ורסיבר היי אנד, במקום לד עם סיכוי לזליגות ועננות ביחד עם רסיבר רמת כניסה.

לדעתי אתה עדיין יכול להשיג את המרנץ 7007 או בארץ או מאמזון אירופה כמוני (עלות עד הבית 5.5 - אני מניח שתוכל לקבל מחיר דיי דומה בארץ במיוחד אם תקנה שם גם את הטלוויזיה), ההבדלים בין 7008 ל-7007 הם תוספת של שני ערוצים (9.1 לעומת 7.1) ותוכנת כיול ברמה אחת טובה יותר (גירסא יותר גבוהה של אודיסי), זאת החלטה שלך אם זה שווה לך.

יצא לי לשמוע את ה-7008 בשילוב B&W (אומנם דגם אחר - CM5) בפיוז ומאוד אהבתי את השילוב.

לגבי אנת'ם, יש את 710, שזה הדגם הבכיר, אותו לא יצא לי לשמוע אבל מביקורת כאן באתר וביקורות נוספות שקראתי מדובר ברסיבר שעושה עבודה מטורפת בהגברה ופרוססינג שזה מה שהכי חשוב ברסיבר, אבל הוא מאוד עני בפיטצ'רים - המחיר שלו הוא באזור ה-10K בארץ, כאשר יש דגם נמוך יותר 510 שעולה באזור 8K.

מרנץ יש בתצוגה בהרבה חנויות, לגבי האנת'ם אין לי מושג.

התקציב שלך מכובד לכל הדעות ואם אתה לא לחוץ אז תסתובב קצת בחנויות ואני בטוח שתוכל למצוא שילוב שיתן לך מערכת ק"ב ברמה גבוה ביותר!

בהצלחה :D

eliranm9 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

תודה רבה לכולם על ההמלצות וחוות הדעת המקצועיות והענייניות. ממש אחלה פורום!!!
אני אעשה סיבוב בחנויות (רק חבל שבצפון אין כמעט חנויות מתמחות):)
מבטיח לעדכן בהמשך

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9321
נתן תודות: 1555 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #16 

eliranm9 כתב:תודה רבה לכולם על ההמלצות וחוות הדעת המקצועיות והענייניות. ממש אחלה פורום!!!
אני אעשה סיבוב בחנויות (רק חבל שבצפון אין כמעט חנויות מתמחות):)
מבטיח לעדכן בהמשך
...
שלום,

דווקא יש חנויות מתמחות בצפון, ואפילו טובות מאוד.
אני בד"כ ממליץ על "לגאסי אודיו", שם רכשתי חלק ניכר מהציוד שלי, במשך השנים.
למיטב ידיעתי, תוכל למצוא שם כמעט את כל המסכים שהזכרת (אולי הם עדיין בתצוגה) וגם רסיברים של דנון ואונקיו.

שווה לקפוץ אליהם לביקור, או לפחות להרים טלפון.

http://www.zuzu360.co.il/view.php?id=185

בהצלחה!

eliranm9 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

אז ככה,
נרכשה טלויזיה פיליפס 8708 60 אינצ' ורסיבר דנון 2000.
לגבי הטלויזיה:
הטלויזיה הגיעה וכיוילה לפי ערכים מתאימים באדיבותו של עמית חבר הפורום שרכש גם מסך כזה - תמונה מדהימה.
מה שהרס את החגיגה היא זליגת אור מטורפת בפינה ימנית תחתונה. אלקטרה הבינו שהמסך פגום ולאחר ענינים בירוקרטים שנמשכו כשבועיים הטלויזיה הוחלפה לחדשה.
אמהמה... המסך החדש הגיע במצב גרוע יותר מהמסך הראשון - זליגות וכמתי אור מכל עבר + מקבץ של פיקסלים זוהרים בתחתית המסך. הציעו לי להחליף שוב את המסך אבל את האמת אני כבר מיואש ועל סף ביטול עסקה. מה הסיכוי שהמסך שלישי יגיע תקין וחף מבעיות? מצד שני אני עד עכשיו די בהלם איך יצרן כמו פיליפס מרשה לעצמו להוציא דגמים פגומים כאלה מהמפעל? איפה בקרת האיכות? האם ייתכן שהיבואן בארץ קונה דגמי סוג ב' וכדו'? זה לא אמור להיות מוצר פרימיום של פיליפס?
בכל מקרה אני כרגע בהתלבטות קשה האם להחליף או לבטל עסקה. חשבתי שגם במידה והמסך השלישי יגיע תקין מה יהיה בעוד כמה חודשים או שנה? כמו שאתם מבינים עברתי את כל סבך הבירוקרטיה הידועה של אלקטרה ושירות פל-רום הנוראי!!! אני לא רוצה לחשוב מה יהיה כשאצטרך להפעיל את שירותי האחריות בעתיד. קל וחומר בתקופה שבא יבואני סוני וסמסונג יוצאים במצעים אטרקטיביים למונדיאל כולל הרחבות אחריות. מצד שני האלטרנטיבות למסך בגודל 60 אינצ' באותה רמה של איכות תמונה יותר יקרות (סוני וסמסונג). בקיצור אני די מיואש ואובד עצות.

מה לעשות?

לגבי הרסיבר:
מיד עם חיבורו למערכת (אחרי חצי שעה של עבודה) החלה נורת הסטנד ביי האדומה להבהב עד ששבק חיים ומת (נשרף - העלה עשן). גם הרסיבר יוחלף בחדש.

חשוב לציין שבעל החנות המתמחה שממנה נרכש המסך מטפל בי בצורה טובה מאוד ולא מתנער משום דבר.

NK
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

כבר הוזהרת לגבי האמינות ובקרת האיכות של המסכים של פיליפס ובכל זאת ...

NK
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

אם לא הובנתי כראוי , אז תברח כל עוד אתה יכול :
http://www.hometheater.co.il/vt203596.פ ... L7008.html

eliranm9 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #20 

היום ביטלתי עסקה עם אלקטרה לגבי ה 8708. פשוט לא הגיוני ששני מסכי דגל של החברה מגיעים באיכות כזו ירודה.
כך או כך אני עם הפנים קדימה וכעת עלי לפתוח שוב את הסקר ולבחור מסך אחר בגודל 60 אינצ' (ניתן למתוח מעט את התקציב...)
סוני? סמסונג? lg?
אשמח להצעות

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”