למסירה קבלי פילטר מקוריים של מרנץ 2275. 55v.ו 13000מיקרו פארד. 2 יחידות
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
בני, אתה יודע שאני אוהב אותך נכון? אבל תן לי רגע אחד להשתעשע...
למסירה: בערך 1/2 ק"ג של רגלי קבלים בעובי משתנה...
למסירה: שלושה ק"ג של אבקת בדיל דבוקה למטבעות בקוטר 1.5 ס"מ, שאריות מצטברות מהמשאבה שלי...
למסירה: בטריית 9V וינטאז' של VARTA שמצאתי ברב מודד אנאלוגי של רדיו-שאק, תוצרת קוריאה מ-1981 עם קצת ירוקת בפלוס אבל במצב טוב...
למסירה: 15 מטר ציפוי פלסטי של חוט חשמל שהסרתי בשיניים + 0.25 מטר של ציפוי כזה שהסרתי בעזרת המגלה חיווט, לפני שאיבדתי אותו.
ובמחשבה שנייה... אני רוצה את הקבלים הישנים. אני שוקל איזה סטארט-אפ חדש שעיקרו לשדרג את כל המאפרות המכוערות האלה בישראל מתרמילים של מא"ג וקופסת משחת נעליים במשהו יותר הי-טק. הגיע הזמן לרענן את המאפרות מ-1973 במאפרות מ... מממ...
1973?
למסירה: בערך 1/2 ק"ג של רגלי קבלים בעובי משתנה...
למסירה: שלושה ק"ג של אבקת בדיל דבוקה למטבעות בקוטר 1.5 ס"מ, שאריות מצטברות מהמשאבה שלי...
למסירה: בטריית 9V וינטאז' של VARTA שמצאתי ברב מודד אנאלוגי של רדיו-שאק, תוצרת קוריאה מ-1981 עם קצת ירוקת בפלוס אבל במצב טוב...
למסירה: 15 מטר ציפוי פלסטי של חוט חשמל שהסרתי בשיניים + 0.25 מטר של ציפוי כזה שהסרתי בעזרת המגלה חיווט, לפני שאיבדתי אותו.
ובמחשבה שנייה... אני רוצה את הקבלים הישנים. אני שוקל איזה סטארט-אפ חדש שעיקרו לשדרג את כל המאפרות המכוערות האלה בישראל מתרמילים של מא"ג וקופסת משחת נעליים במשהו יותר הי-טק. הגיע הזמן לרענן את המאפרות מ-1973 במאפרות מ... מממ...
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
סתם הומור שחור... באמת מפליא מי קונה קבלי וינטאז' משומשים. יש לי באמת קילוגרמים כאלה והבטחתי אותם לרמי רמי שלנו. מצד שני, אם תקינים, הלוואי שמישהו ינצל אותם היטב. פשוט לא יכולתי להתאפק
Sorry