לפני כמה ימים פורסם שהוט הולכת להשיק חבילה של 200 מגה הורדה ו- 10 מגה העלאה, אז צר לי לאכזב אתכם...
הוט אכן תשיק את החבילה הזאת שבוע הבא אבל רק עם 5 מגה העלאה ולא 10.
בנוסף בלי קשר לקוחות טריפל פלטינום עם הפייבר בוקס (זאת שעולה 399 ש"ח לחודש) יקבלו אותה בחינם כלולה בתוך הטריפל.
יהיה גם מחיר השקה מיוחד ממש משתלם.
בהחלט אכזבה. לדעתי ל99% מהלקוחות היום ההבדל בין 100 ל200 יהיה הרבה פחות משמעותי מאשר ההבדל הפוטנציאלי בין אפלאוד של 2 או 3 מגה מול 10.
במילא ברוב המקרים המשתמשים לא מגיעים בכלל לאפשרות להוריד בקצבים האלה (כי צוואר הבקבוק הופך להיות בקווים לחול או באתרים עצמם).
לעומת זאת שימוש מהיר יותר בCLOUD ככלי איחסון יומיומי לקבצים גדולים, שליחה מהירה של קבצים וכו יכולה לתרום למשתמשים הרבה יותר.
אבל כנראה לזרוק לאוויר את המספר 200 - "גדול פי 2 מה100 של בזק" יותר חשוב להם מבחינה תדמיתית.
nerya40 כתב:לפני כמה ימים פורסם שהוט הולכת להשיק חבילה של 200 מגה הורדה ו- 10 מגה העלאה, אז צר לי לאכזב אתכם...
בנוסף בלי קשר לקוחות טריפל פלטינום עם הפייבר בוקס (זאת שעולה 399 ש"ח לחודש) יקבלו אותה בחינם כלולה בתוך הטריפל.
nerya40 כתב:לפני כמה ימים פורסם שהוט הולכת להשיק חבילה של 200 מגה הורדה ו- 10 מגה העלאה, אז צר לי לאכזב אתכם...
פרטים נוספים בהמשך
...
למרות שזה נשמע הגיוני ומקביל למהלכים שלהם בשנים האחרונות, מה המקור לידיעה הנ"ל? כל המקורות האחרים שאני מוצא ברשת מדווחים על העלאה של 10MB.
זה לא עיניין של אמונה, למען האמת אני יותר מאמין שהם לא יתנו 10MB העלאה, אך כשמשתפים מידע נהוג לתת לו מקור. כל אתרי החדשות מדווחים על 10MB, אתה אומר אחרת - אתה יודע זאת כי...? עובד חברה? מקור פנימי?
Huber כתב:זה לא עיניין של אמונה, למען האמת אני יותר מאמין שהם לא יתנו 10MB העלאה, אך כשמשתפים מידע נהוג לתת לו מקור. כל אתרי החדשות מדווחים על 10MB, אתה אומר אחרת - אתה יודע זאת כי...? עובד חברה? מקור פנימי?
...
מקורות פנימיים
נערך לאחרונה על ידי nerya40 ב 09/05/2014 15:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.