התחדשתי ברמקולים - תמונות בפנים...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תפתח תיראה שהם שלמים בפנים
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
תתחדש ותהנה 
רושם ראשוני
מרגע שחיברתי הכל והפעלתי אני לא מפסיק לחייך.
עושה רושם שמצאתי את מה שרציתי...אחרי שנים של חיפושים, החלפת ציוד, כבילה, צורת חיבור וכו'.
אין לי ניסיון בתיאור סאונד באמצעות מילים.
אני יכול רק להגיד שהרמקולים בתחילת ה"הרצה" והם כבר עושים הכל טוב...
עושה רושם שמצאתי את מה שרציתי...אחרי שנים של חיפושים, החלפת ציוד, כבילה, צורת חיבור וכו'.
אין לי ניסיון בתיאור סאונד באמצעות מילים.
אני יכול רק להגיד שהרמקולים בתחילת ה"הרצה" והם כבר עושים הכל טוב...
נערך לאחרונה על ידי direct ב 11/05/2014 12:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
תתחדש כפול 2
רב סרן-רועי קליין.