טופ אודיו - ורסיבר ONKYO NR609 - לתלוש את השיערות!!!
-
Eit-123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 136
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום חברים,
מה קורה?
רוצה לשתף אתכם בבעיה רצינית שיש לי ואני מתלבט איך לנהוג.
לפני כמעט שלוש שנים רכשתי רסיבר אונקיו 609.
הרסיבר עבד מעולה עד דצמבר 2013 ואז יום אחד, ללא כל התרעה מוקדמת, הפסקתי לקבל תמונה וקיבלתי רק סאונד.
חשוב לציין: לרסיבר מחובר ממיר HOT HD, PS3, כבל רשת, וכבל HDMI לטלוויזיית פנסוניק חדשה ואיכותית (שנרכשה הרבה לפני דצמבר 13').
מכל מקום, מאחר והרסיבר באחריות, ניגשתי עם הרסיבר לטופ אודיו בהרצליה (אגב, באסה רצינית שאין להם מוקדי שירות או לפחות איסוף), ושמתי לתיקון. לפי המעבדה, נשרף מעגל HDMI ולכן הוחלף.
כאשר שאלתי איך כזה דבר קורה והאם יש דרך להתגונן, שאלו אותי אם יש לי הוט או יס, וכשהשבתי "הוט", הם אמרו "אה, נו ברור... זו הרי תקלה מוכרת. תתקין איזולטור". "זה יפתור את הבעיה?" שאלתי, "99% שכן" הם השיבו.
כשחזרתי הביתה ובדקתי את החיבורים שלי, גיליתי שכבר אז היו לי מותקנים 2 איזולטורים, על המפצל של הוט שהולך לממיר וכן למודם של האינטרנט. נו מילא...
כעבור 4 חודשים, באפריל 2014, זה קרה שוב!!
שוב פעם ניגשתי איתו לטופ אודיו בהרצליה, שוב פעם נשרף מעגל HDMI, שוב פעם תוקן, הפעם עם מעט מאוד סובלנות מצד המעבדה, שוב שאלתי מה אני יכול לעשות על מנת להתגונן, שוב אמרו "איזולטור" והפעם גם HDMI GUARD "זה יפתור את הבעיה?" שאלתי "סביר להניח. אסור לנו להתחייב אבל כנראה שכן", הם השיבו. עכשיו תבינו, למרות שהמכשיר באחריות (עד יוני 2016), בטופ אודיו הבהירו לי ש"בפעם הבאה לא בטוח שיתעסקו עם זה". אתם מבינים - הבעיה של טופ אודיו עם המוצר שלהם, הפכה לבעיה שלי.
בכל אופן, למרות שלא הייתי חייב, אך בכדי לצמצם עוד יותר את הסיכויים לתקלות "מצידי", לא חסכתי וקניתי GUARD למרות שלא הייתי יכול לדעת בוודאות גמורה שזה מה שיפתור את הבעיה... למה? כי אני "ילד טוב", מה גם שלא בדיוק מתחשק לי לשלם להם בעתיד מאות שקלים לכל תיקון. מה גם שרציתי לדעת שאני עשיתי כל מה שבידי בשביל להקטין את הסיכוי לנזק. לי ולטופ אודיו.
ואולם, אתמול זה קרה שוב!!!!!! ועכשיו אני כבר ממש אובד עצות.
מצד אחד, המכשיר באחריות. מצד שני, במעבדה כבר איימו שהפעם - זה לא יהיה בחינם. מצד שלישי, אני כבר נקטתי בכל אמצעי הגנה אפשרי. ומעל הכל - מי רוצה רסיבר שכל כמה חודשים מתקלקל!! קניתי מוצר של ONKYO מתוך מחשבה שהמוצרים שלהם טובים ואיכותיים. הרגשתי בטוח עם האחריות של טופ אודיו כי הם נחשבים לחברה אמינה וטובה, אבל אני חושב שהסיפור הזה עובר כל גבול! אין מצב שמצד אחד לא אומרים לך מה הבעיה, ומצד שני כשהיא מופיעה - לא מוכנים לטפל בה או שמאיימים כי הטיפול יהיה בתשלום. יותר מכך - האם אני לא זכאי להחלפת המוצר התקול הזה שהמעגלים בו כבר הוחלפו פעמיים?!
אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה רבה,
איתמר.
מה קורה?
רוצה לשתף אתכם בבעיה רצינית שיש לי ואני מתלבט איך לנהוג.
לפני כמעט שלוש שנים רכשתי רסיבר אונקיו 609.
הרסיבר עבד מעולה עד דצמבר 2013 ואז יום אחד, ללא כל התרעה מוקדמת, הפסקתי לקבל תמונה וקיבלתי רק סאונד.
חשוב לציין: לרסיבר מחובר ממיר HOT HD, PS3, כבל רשת, וכבל HDMI לטלוויזיית פנסוניק חדשה ואיכותית (שנרכשה הרבה לפני דצמבר 13').
מכל מקום, מאחר והרסיבר באחריות, ניגשתי עם הרסיבר לטופ אודיו בהרצליה (אגב, באסה רצינית שאין להם מוקדי שירות או לפחות איסוף), ושמתי לתיקון. לפי המעבדה, נשרף מעגל HDMI ולכן הוחלף.
כאשר שאלתי איך כזה דבר קורה והאם יש דרך להתגונן, שאלו אותי אם יש לי הוט או יס, וכשהשבתי "הוט", הם אמרו "אה, נו ברור... זו הרי תקלה מוכרת. תתקין איזולטור". "זה יפתור את הבעיה?" שאלתי, "99% שכן" הם השיבו.
כשחזרתי הביתה ובדקתי את החיבורים שלי, גיליתי שכבר אז היו לי מותקנים 2 איזולטורים, על המפצל של הוט שהולך לממיר וכן למודם של האינטרנט. נו מילא...
כעבור 4 חודשים, באפריל 2014, זה קרה שוב!!
שוב פעם ניגשתי איתו לטופ אודיו בהרצליה, שוב פעם נשרף מעגל HDMI, שוב פעם תוקן, הפעם עם מעט מאוד סובלנות מצד המעבדה, שוב שאלתי מה אני יכול לעשות על מנת להתגונן, שוב אמרו "איזולטור" והפעם גם HDMI GUARD "זה יפתור את הבעיה?" שאלתי "סביר להניח. אסור לנו להתחייב אבל כנראה שכן", הם השיבו. עכשיו תבינו, למרות שהמכשיר באחריות (עד יוני 2016), בטופ אודיו הבהירו לי ש"בפעם הבאה לא בטוח שיתעסקו עם זה". אתם מבינים - הבעיה של טופ אודיו עם המוצר שלהם, הפכה לבעיה שלי.
בכל אופן, למרות שלא הייתי חייב, אך בכדי לצמצם עוד יותר את הסיכויים לתקלות "מצידי", לא חסכתי וקניתי GUARD למרות שלא הייתי יכול לדעת בוודאות גמורה שזה מה שיפתור את הבעיה... למה? כי אני "ילד טוב", מה גם שלא בדיוק מתחשק לי לשלם להם בעתיד מאות שקלים לכל תיקון. מה גם שרציתי לדעת שאני עשיתי כל מה שבידי בשביל להקטין את הסיכוי לנזק. לי ולטופ אודיו.
ואולם, אתמול זה קרה שוב!!!!!! ועכשיו אני כבר ממש אובד עצות.
מצד אחד, המכשיר באחריות. מצד שני, במעבדה כבר איימו שהפעם - זה לא יהיה בחינם. מצד שלישי, אני כבר נקטתי בכל אמצעי הגנה אפשרי. ומעל הכל - מי רוצה רסיבר שכל כמה חודשים מתקלקל!! קניתי מוצר של ONKYO מתוך מחשבה שהמוצרים שלהם טובים ואיכותיים. הרגשתי בטוח עם האחריות של טופ אודיו כי הם נחשבים לחברה אמינה וטובה, אבל אני חושב שהסיפור הזה עובר כל גבול! אין מצב שמצד אחד לא אומרים לך מה הבעיה, ומצד שני כשהיא מופיעה - לא מוכנים לטפל בה או שמאיימים כי הטיפול יהיה בתשלום. יותר מכך - האם אני לא זכאי להחלפת המוצר התקול הזה שהמעגלים בו כבר הוחלפו פעמיים?!
אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה רבה,
איתמר.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא יודע מה להגיד לך,
משפטית כל עוד הרסיבר באחריות הם מחויבים לתקן. עם איומים או בלי. עם סבלנות או בלי.
רק עניין אחד שצריך לקחת בחשבון. יש אכן המון בעיות עם כרטיסי ה HDMI של אונקיו ובכלל לא בטוח שהבעיה היא במקור שלך ( ממיר הוט ).
אני מתחיל לחשוב שכל הסיפור הזה של ממירי הוט ו yes ש"שורפים" את הכרטיס זה כיסוי תחת של טופ-אודיו בניסיון להתנער מבעיות שנובעות מ design לא נכון של הכרטיס.
גילוי נאות,
אין לי דבר וחצי דבר נגד טופ-אודיו ( בינתיים ) וכבר שנים יש לי בבית מוצרים של Onkyo
משפטית כל עוד הרסיבר באחריות הם מחויבים לתקן. עם איומים או בלי. עם סבלנות או בלי.
רק עניין אחד שצריך לקחת בחשבון. יש אכן המון בעיות עם כרטיסי ה HDMI של אונקיו ובכלל לא בטוח שהבעיה היא במקור שלך ( ממיר הוט ).
אני מתחיל לחשוב שכל הסיפור הזה של ממירי הוט ו yes ש"שורפים" את הכרטיס זה כיסוי תחת של טופ-אודיו בניסיון להתנער מבעיות שנובעות מ design לא נכון של הכרטיס.
גילוי נאות,
אין לי דבר וחצי דבר נגד טופ-אודיו ( בינתיים ) וכבר שנים יש לי בבית מוצרים של Onkyo
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
Eit-123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 136
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
תודה על התשובות. אני חושש ממצב בו הרסיבר יתוקן שוב, ושוב זה יקרה ואני כבר לא אהיה באחריות. מה אז אעשה? התיקון הקודם היה לפני פחות מחודש (קלנדרי). זו ממש בעיה. מה גם שאם הרסיבר כבר התקלקל 3 פעמים, זה אומר שיכול להיות שיש משהו מערכתי יותר שבעייתי ואז אני רוצה מוצר חדש ולא רסיבר שכבר עבר 3 ניתוחי לב פתוח.
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
שלוש שנים עבד עד התקלה הראשונה. לאחר שתוקנה מרווח הזמנים בין התקלות ירד בצורה דרסטית.
יכול ואיכות התיקון לקויה משהו. הסבירו לך מה בדיוק קרה ומה עשו? ניסית לצור קשר עם אונקיו - אולי הם מודעים לבעיה וימליצו להחליף רכיב מסוים? ניסית לחפש ברחבי העולם דיווחים לגבי בעיות כאלו ברסיברים של אונקיו ?
בנוסף, תנסה לנסות לבודד את הגורם, כלומר, חבר בכל פעם לתקופה של חודש - חודשיים רק מכשיר אחד ב HDMI (לא נוח, לא רואים טוב, אני יודע, אבל לדעתי חשוב יותר למצוא את הבעיה מאחר ויכול ויש בעיה באחד המכשירים שאתה מחבר, לא הייתי פוסל זאת על הסף, שווה לבדוק.)
יכול ואיכות התיקון לקויה משהו. הסבירו לך מה בדיוק קרה ומה עשו? ניסית לצור קשר עם אונקיו - אולי הם מודעים לבעיה וימליצו להחליף רכיב מסוים? ניסית לחפש ברחבי העולם דיווחים לגבי בעיות כאלו ברסיברים של אונקיו ?
בנוסף, תנסה לנסות לבודד את הגורם, כלומר, חבר בכל פעם לתקופה של חודש - חודשיים רק מכשיר אחד ב HDMI (לא נוח, לא רואים טוב, אני יודע, אבל לדעתי חשוב יותר למצוא את הבעיה מאחר ויכול ויש בעיה באחד המכשירים שאתה מחבר, לא הייתי פוסל זאת על הסף, שווה לבדוק.)
דווקא לי יש רשמים מצויינים מהמעבדה שלהם. אבי או זכי עוד שם ?
בזמנו רכשתי רסיבר סדרה גבוה של אונקי מיד שניה רק היה חסר לי מקרופון כיול.
התקשרתי לראות אם אפשר לקנות ולא רק שהציעו לי לבוא ולקחת בחינם אמרו לי להביא את הרסיבר להתקנת מאוורר פנימי למניעת התחממות מעגל ה hdmi.
את כל זה עשו בלי כסף ,ביוזמתם לרסיבר בן 5.
דבר עם אבי או זכי מהמעבדה לא יכל להיות שלא תקבל שרות טוב.
בזמנו רכשתי רסיבר סדרה גבוה של אונקי מיד שניה רק היה חסר לי מקרופון כיול.
התקשרתי לראות אם אפשר לקנות ולא רק שהציעו לי לבוא ולקחת בחינם אמרו לי להביא את הרסיבר להתקנת מאוורר פנימי למניעת התחממות מעגל ה hdmi.
את כל זה עשו בלי כסף ,ביוזמתם לרסיבר בן 5.
דבר עם אבי או זכי מהמעבדה לא יכל להיות שלא תקבל שרות טוב.
ניסיון חיובי
גם לי יש ניסיון מוצלח עם רובי, מנהל המעבדה של טופ אודיו....
אגב, מה זה HDMI GUARD ? אפשר לינק למוצר? זה רלוונטי גם למסכים ?
לגבי המעבדה, צלם את ה HDMI GUARD ואפילו יותר מזה, תראה להם חשבונית קניה שרכשת בהמלצתם.
צלם גם את האיזולטורים שיש לך ותראה להם.
אלו האסמכתא שפעלת לפי המלצותיהם. חוץ מזה, איך זה ש 3 שנים המכשיר היה תקין ולא היתה שום בעיה ?
מחשבה שעולה לי בראש - אולי אחד האיזולטורים נדפק?.....
אין לי מושג איך בודקים את זה. שווה לצלצל להוט ולדרוש בדיקה כי לא סביר שבתכיפת כזו אותה תקלה תחזור.
ארז
אגב, מה זה HDMI GUARD ? אפשר לינק למוצר? זה רלוונטי גם למסכים ?
לגבי המעבדה, צלם את ה HDMI GUARD ואפילו יותר מזה, תראה להם חשבונית קניה שרכשת בהמלצתם.
אלו האסמכתא שפעלת לפי המלצותיהם. חוץ מזה, איך זה ש 3 שנים המכשיר היה תקין ולא היתה שום בעיה ?
מחשבה שעולה לי בראש - אולי אחד האיזולטורים נדפק?.....
אין לי מושג איך בודקים את זה. שווה לצלצל להוט ולדרוש בדיקה כי לא סביר שבתכיפת כזו אותה תקלה תחזור.
ארז
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
במידה ולא ירצו לתקן לך בפעם הבאה שלח מייל לאונקיו העולמית ואני מבטיח לך שבארץ ימהרו לשנות גישה כלפיך.
ובלי שום קשר ממליץ לך כבר עכשיו לשלוח מייל לאונקיו ולספר להם על השתלשלות העניינים.
ובלי שום קשר ממליץ לך כבר עכשיו לשלוח מייל לאונקיו ולספר להם על השתלשלות העניינים.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
פשוט מדהים איך מנסים להתחמר מאחריות, מה גם שלא ברור איך בהתחלה זה עבד כמה שנים ללא בעיה ופתאום זה נדפק כל שני וחמישי, כנראה הם מנסים לתקן במקום להחליף את כל מה שדפוק שם וזאת הסיבה שהבעיה חוזרת, שרוכשים בחול ונדפק משהו אתה אומר לפחות שילמתי חצי מחיר נקנה חדש (ועוד אחרי כל כך הרבה שנים גם אחד הרבה יותר טוב)... אבל פה גם לוקחים פי 3 וגם עושים טובה שמתקנים
בחיים לא ילמדו פה בארץ מה זה שירות, זה לא יעזור... רק לפני כמה ימים כתבתי
"אבל מוציאים לאנשים את הנשמה כל פעם שצריכים לממש אחריות, כאילו שזה שגובים פה מחיר פי 3 לא מספיק להם..."
שיהיה בהצלחה, וכמו שאמרו לך, תנסה לפנות ל-onkyo, אולי הם יוכלו לעזור לך עם היבואן
"אבל מוציאים לאנשים את הנשמה כל פעם שצריכים לממש אחריות, כאילו שזה שגובים פה מחיר פי 3 לא מספיק להם..."
שיהיה בהצלחה, וכמו שאמרו לך, תנסה לפנות ל-onkyo, אולי הם יוכלו לעזור לך עם היבואן
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
עכשיו יבואו אלה שיגידו שהמחיר בארץ גבוה בצדק כי יש עלויות של פרסום, שכירות, חשמל, מים וארנונה ובלה ובלה בלה....puma1 כתב:פשוט מדהים איך מנסים להתחמר מאחריות, מה גם שלא ברור איך בהתחלה זה עבד כמה שנים ללא בעיה ופתאום זה נדפק כל שני וחמישי, כנראה הם מנסים לתקן במקום להחליף את כל מה שדפוק שם וזאת הסיבה שהבעיה חוזרת, שרוכשים בחול ונדפק משהו אתה אומר לפחות שילמתי חצי מחיר נקנה חדש (ועוד אחרי כל כך הרבה שנים גם אחד הרבה יותר טוב)... אבל פה גם לוקחים פי 3 וגם עושים טובה שמתקנים
שיהיה בהצלחה, וכמו שאמרו לך, תנסה לפנות ל-onkyo, אולי הם יוכלו לעזור לך עם היבואן...
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
חחח או אלה שיגידו שעל המחיר באירופה צריך להוסיף 36% מס + רווח של החנות והיבואן, ואז ההפרש כבר לא כל כך גדול, למרות שהמחיר באירופה כולל כבר 20% מס ורווח של החנות והיבואן, ככה שצריך להוסיף רק 16% מס במקרה הגרוע, מה גם שהמשכורות באירופה הם הגבוהות בעולם.... אבל למה לתת לעובדות לבלבל אותנו
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

Re: ניסיון חיובי
סליחה ?ארז_וחני כתב:
...
איפה זה כתוב שאני צריך להחזיק את המוצרים האלה בבית לאחר רכישה של אונקיו ? איפה זה כתוב באתרים הבין לאומיים שלהם ?
מה אני חייב להם משהו ? המכשיר באחריות שיתקנו. גם אם זה 17 פעמים. ואם לא, אז אפשר לתבוע אותם בבית משפט לתביעות קטנות.
גם מכתב לעיתון לפעמים עוזר ( מדורים כלכליים מאוד אוהבים סיפורים כאלה ) וגם פה, אני בטוח שיש פה אנשים מטופ-אודיו שקוראים הודעות.
זה אף פעם לא נעים לקבל ביקורת שלילית על שירות.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
קרא את תעודת האחריות.
לתיקון מכשיר במסגרת אחריות קיימים סייגים.
אינני סבור שאתה אשם בקילקול כמובן, אולם במידה והמעבדה סבורה שהקילקול נובע משימוש בלתי סביר, או כתוצאה מחיבור מכשיר תקול שגורם לפגיעה במכשיר המבוטח, הם עשוים לסרב לבצע התיקון החוזר..
אני מציע שתבוא עם המגן ל- HDMI להוכיח כי פעלת כפי שהמליצו במעבדה.
לתיקון מכשיר במסגרת אחריות קיימים סייגים.
אינני סבור שאתה אשם בקילקול כמובן, אולם במידה והמעבדה סבורה שהקילקול נובע משימוש בלתי סביר, או כתוצאה מחיבור מכשיר תקול שגורם לפגיעה במכשיר המבוטח, הם עשוים לסרב לבצע התיקון החוזר..
אני מציע שתבוא עם המגן ל- HDMI להוכיח כי פעלת כפי שהמליצו במעבדה.
לא מבין למה הוא צריך להוכיח משהו ? מישהו חייב אותו בזמן הקניה לקנות את השטות הזאת בשביל להתחבר להוט ? ואיך הרסיבר פעל 3 שנים בלי בעיה ? זה שאולי הוסיפו סעיף שפותר אותם לא אומר כלום, בית המשפט לא מטומטם וחלק גדול מהסעיפים שחברות מוסיפות בכלל לא חוקיים, הם עושים את זה רק בשביל להרתיע את הלקוח שלא יתבע אותם ויוכלו להתחמק מזה, אם הם לא רוצים לתקן לך לבית משפט, הכאב ראש שיהיה לך איתם לא שווה את זה, בבית משפט תסיים את הסיפור מהר מאוד, תקבל פיוי ותוכל לקנות רסיבר חדש של חברה אחרת
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שוחחתי הרבה על המקרה עם Eit-123 ולא הגעתי למסקנה חד משמעית איפה הבעיה או הגורם לתקלה. לא, אני לא חושב שזה מחובת היבואן לתקן "גם 17 פעם במסגרת האחריות". צריך לזכור, אחריות זה לא ביטוח. אם יש גורם חיצוני שגורם לזה, אז זה לא באחריות היבואן, הרי אם היתה סופת ברקים והרסיבר היה מתפחם, זה מקרה שברור לכולם שהוא לא במסגרת האחריות, נכון?
רק שפה זה לא וודאי....
יש מקרים של שריפת כרטיסי hdmi ברסיברים גם של יצרנים אחרים וגם של מעגלי הכניסות בטלוויזיה ואז כשחשבו שהמכנה המשותף הוא ממירים של הוט, אז אני גם מכיר מקרה של כניסה שהיתה מחוברת לממיר של יס.....
מה שכן, צריך לנסות לבודד את התקלה ולמצוא את האשם, כי תיקון הרסיבר, או אפילו החלפתו, במידה והוא לא האשם, זה לא ייפתור את זה לתמיד....
רק שפה זה לא וודאי....
יש מקרים של שריפת כרטיסי hdmi ברסיברים גם של יצרנים אחרים וגם של מעגלי הכניסות בטלוויזיה ואז כשחשבו שהמכנה המשותף הוא ממירים של הוט, אז אני גם מכיר מקרה של כניסה שהיתה מחוברת לממיר של יס.....
מה שכן, צריך לנסות לבודד את התקלה ולמצוא את האשם, כי תיקון הרסיבר, או אפילו החלפתו, במידה והוא לא האשם, זה לא ייפתור את זה לתמיד....
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

מרטין אני מכבד את דעתך אך לחלוטין לא מסכים אתך.MartinHSabag כתב:שוחחתי הרבה על המקרה עם Eit-123 ולא הגעתי למסקנה חד משמעית איפה הבעיה או הגורם לתקלה. לא, אני לא חושב שזה מחובת היבואן לתקן "גם 17 פעם במסגרת האחריות". צריך לזכור, אחריות זה לא ביטוח. אם יש גורם חיצוני שגורם לזה, אז זה לא באחריות היבואן, הרי אם היתה סופת ברקים והרסיבר היה מתפחם, זה מקרה שברור לכולם שהוא לא במסגרת האחריות, נכון?
רק שפה זה לא וודאי....
מה שכן, צריך לנסות לבודד את התקלה ולמצוא את האשם, כי תיקון הרסיבר, או אפילו החלפתו, במידה והוא לא האשם, זה לא ייפתור את זה לתמיד.......
ללקוח אין כלים להוכיח למעבדה שהקלקול לא נובע מתקלה סדרתית או תיקון לקוי שלהם ( כמו במקרה המתואר ).
אם בוצע תיקון והתקלה חזרה עוד פעמיים ! אז אם אני מנהל המעבדה, אני קודם כל בודק את עצמי ולא זורק את זה על הלקוח.
התחושה שלי היא שטלטופ/אודיו כיבואן גדול עם נתח שוק לא קטן של מוצרי יוקרה , קל לנפנף את רוכשי הרסיברים ב 2000-3000 שקלים. זה בלאו הכי לא מה שמייצר להם כסף. אני בטוח שאדם שרכש שם ב 150 אלף שקלים היה מקבל יחס אחר. ולא, זה לא צריך להיות ככה.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
מרטין אתה באמת משווה נזק מברק למה שמתואר פה ? הרי הם באים בטענה שמה שגורם לנזק זה הוט, אז אם אי אפשר לחבר ממיר של הוט לרסיבר בשביל מה צריך אותו ? לא בשביל זה הוא נועד ? לפני כל חיבור מוצר ל-HDMI הבחור צריך לקחת אותם ביחד למעבדה לבדוק שאפשר לחבר והכל בסדר ? וכמו שליאור אמר, אין לו את האמצעים לבדוק כל מכשיר בבית שלו, מה גם שהוא אמר שהוא עשה מה שהם ביקשו, ולכן לא ברור לי מה ההתנערות הזאת מאחריות, אם הרסיבר עבד 3 שנים ופתאום כל פעם הבעיה חוזרת מי אמר זה לא בגלל תיקון לקוי? איך בדיוק הוא אמור להוכיח להם (ולא שהוא צריך!) כל פעם שיש בעיה שהיא לא בגלל משהו שהוא עשה ? הרי רק פה בארץ יש את השטות הזאת של שימוש סביר ( שהרי מה יותר סביר מחיבור ממיר לרסיבר! ) אני רוצה לראות שבחול יגידו לו שבגלל הממיר שהוא מחבר לרסיבר לא יתקנו לו את המכשיר, למה כל פעם שצריך לממש אחריות בארץ זה מרגיש כמו בית משפט שהלקוח צריך להוכיח כל דבר ?
מאחל לכל יבואן כזה לפשוט את הרגל, פשוט בושה שבנאדם מוציא אלפי שקלים וקונה בארץ במחיר פי 3 מחול בשביל להיות בראש שקט ואז אוכל אותה פעמיים, ומקווה שכבר יגיע היום שמספר הרכישות בחול יעלה על מספר הרכישות בארץ, ורק אז היבואנים והחנויות פה יבינו שככה אי אפשר להמשיך, כל אחד רק מנסה להתחמק מאחריות
ותאמין לי שאם היו מטפלים בו כמו שצריך ולא עושים לו פרצופים, ובמקום הפוסט הזה היה פוסט על שירות מעולה, הם היו מרווחים הרבה יותר מעלות התיקון, מוציאים מאות אלפי שקלים ומיליוני שקלים בשביל פרסום, ולא מבינים שבגרושים הם מקבלים את הפרסום הכי טוב שיש או את הפרסום הכי גרוע שיש
מאחל לכל יבואן כזה לפשוט את הרגל, פשוט בושה שבנאדם מוציא אלפי שקלים וקונה בארץ במחיר פי 3 מחול בשביל להיות בראש שקט ואז אוכל אותה פעמיים, ומקווה שכבר יגיע היום שמספר הרכישות בחול יעלה על מספר הרכישות בארץ, ורק אז היבואנים והחנויות פה יבינו שככה אי אפשר להמשיך, כל אחד רק מנסה להתחמק מאחריות
ותאמין לי שאם היו מטפלים בו כמו שצריך ולא עושים לו פרצופים, ובמקום הפוסט הזה היה פוסט על שירות מעולה, הם היו מרווחים הרבה יותר מעלות התיקון, מוציאים מאות אלפי שקלים ומיליוני שקלים בשביל פרסום, ולא מבינים שבגרושים הם מקבלים את הפרסום הכי טוב שיש או את הפרסום הכי גרוע שיש