אבא שלי עשה את הטעות ועבר להוט
-
zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
אבל אולי הטעות הגדולה הייתה להצטרף מלכתחילה לבזק?
בכל מקרה אתמול בא טכנאי וחיבר אותנו לטריפל שלהם, אבא שלי התקשר אליהם לוודא שהם מנתקים אותנו מבזק אבל הם אמרו שהם לא עושים זאת ואנחנו צריכים להתקשר לבזק, וזה לא מה שהובטח לנו! הובטח לנו שהוט ינתקו אותנו מבזק!
אבא שלי מנסה מאתמול להשיג את בזק על מנת להתנתק והוא פשוט לא מצליח, כל פעם אומרים לו שהם יחזרו אליו והם לא חוזרים או שהם מנתקים את השיחה כאשר הוא מבקש להתנתק, האם זאת לא החובה של הוט לנתק אותנו מבזק כפי שחברות הסלולר עושות כאשר עוברים מחברה לחברה? האם הם לא עוברים על החוק?
בכל מקרה אתמול בא טכנאי וחיבר אותנו לטריפל שלהם, אבא שלי התקשר אליהם לוודא שהם מנתקים אותנו מבזק אבל הם אמרו שהם לא עושים זאת ואנחנו צריכים להתקשר לבזק, וזה לא מה שהובטח לנו! הובטח לנו שהוט ינתקו אותנו מבזק!
אבא שלי מנסה מאתמול להשיג את בזק על מנת להתנתק והוא פשוט לא מצליח, כל פעם אומרים לו שהם יחזרו אליו והם לא חוזרים או שהם מנתקים את השיחה כאשר הוא מבקש להתנתק, האם זאת לא החובה של הוט לנתק אותנו מבזק כפי שחברות הסלולר עושות כאשר עוברים מחברה לחברה? האם הם לא עוברים על החוק?
תוודא בטלפון שהפקס הגיע. (הם תמיד יוכלו לטעון שהפקס לא התקבל...\)
אם יש לך פקס שלח להם אתה ולא דרך האתר. ובקש אישור לקבלת הפקס (המהדרין גם יקליטו השיחה...)
לחילופין הדפס את הפקס המנוסח מאתר נתק ושלח להם אותו במכתב רשום.
מרגע הקבלה של הפקס/מכתב רשום - יש להם 72 שעות לנתק אותך. חוק.
אם יש לך פקס שלח להם אתה ולא דרך האתר. ובקש אישור לקבלת הפקס (המהדרין גם יקליטו השיחה...)
לחילופין הדפס את הפקס המנוסח מאתר נתק ושלח להם אותו במכתב רשום.
מרגע הקבלה של הפקס/מכתב רשום - יש להם 72 שעות לנתק אותך. חוק.
אאל"ט הקו טלפון אכן אמור להתנתק אוטומטית במידה וביצעתם "ניוד" (מעבר עם הקו לחברה החדשה) מכיוון שמס' יכול להיות רק על קו אחד וזה מחייב את החברה הישנה כמו בסלולר. נותר רק לבטל את שירות תשתית האינטרנט וYES (אם היה) - למרות שזה כבר לא בדיוק בזק (חברת בת)