שלום
הגיע זמן להגדיל את הטלוויזיה
אני מבקש את עזרת הציבור בחיפוש טלוויזיה FULL LED, 47-50"
האם עוד קיים דבר כזה? ZAP לא מאפשר חיפוש של FULL LED.
תודה מראש
ilya82 כתב:חברה. המחיר גמיש, מרחק צפיה עזבו - גודל 46-50", כפי שכתבתי.
אשמח אם תוכלו לתת לי דגמים, כי אני לא מצאתי .
...
אתה גם לא תמצא כי אין!
לא קיים בגדלים האלה. במסכים גדולים יותר קיים ולא מייבאים אותם
בד״כ לארץ בגלל מחיר אסטרונומי....
היחיד אולי שהיה קיים זה המסך הזה אבל לא מאמין שהוא במלאי: http://www.netoneto.co.il/Product.asp?P ... ap&lang=he
אתה מוכן להשכיב 30k על מסך בגודל 55? אם התשובה חיובית אז
נתקדם משם.. אם לא תתמקד בלד היקפי.
אסביר לך בקיצור:
המסך "פול לד" הזה שהבאת כדוגמא לא שווה שקל וחצי!
למה? כי כמו בכל דבר אין קיצורי דרך ויש כמה ווריאציות של לד מלא.
המסך הנ"ל הוא אמנם תאורה אחורית ולא היקפית אך ללא מספר רב של אזורי תאורה וללא שיטות
מתקדמות עם מנגנון פיזור תאורה חכם כמו לוקאל דימינג ואז הביצועים שתקבל ממסך שכזה יהיו גם
פחות טובים ממסכים על לד היקפי....
תודה על ההסבר. אני לא מפקפק לרגע, אך בהשוואה "בעין" בהטלוויזיה שלי עם פול לד "פשוט" רואים הרבה יותר טוב מ Sharp חדשה יותר עם תאורה הקפית. לכן הנחתי ככדאי לחפש פול לד. אגדיר את זה כך: אם אוכל למצוא טלוויזיה דומה שלי, אך גדולה יותר - יהיה בסדר
Anton כתב:כן יש יתרונות למסך פול לד גם אם הוא לא מממש לוקאל דימינג, לפחות בתיאוריה המסך אמור לסבול פחות מבעיות אחידות וזליגות.
בפועל זה לא תמיד ככה.
...
בתאוריה כן. במציאות כמו שאמרת לא ממש..
אגב גם מסכי לד מלא עם לוקאל דימינג אך עם מספר מועט מדי של אזורי תאורה העולים 30k סובלים מתופעת העננות.
אלא ששם קוראים לזה blooming... ע״ע מסכי הדגל של חברת סוני למשל.
בתאוריה כן. במציאות כמו שאמרת לא ממש..
אגב גם מסכי לד מלא עם לוקאל דימינג אך עם מספר מועט מדי של אזורי תאורה העולים 30k סובלים מתופעת העננות.
אלא ששם קוראים לזה blooming... ע״ע מסכי הדגל של חברת סוני למשל.
...
נכון, בגלל זה אני בחרתי בפלזמה
למרות שהיה לי קודם את הטושיבה ZL800 עם 512 אזורים שהייתה באמת פיצוץ, והיה בה מעט מאוד תופעות.
נו ברור שתמיד יקום החכמולוג התורן שיצעק פלזמה בשרשור של LED.
מה לעשות שהפלזמות שלך כבר לא רלוונטיות וקבורות עמוק בדפי ההסטוריה וגם שכחת משום מה לציין פרטים ״שוליים״ כמו שלא ניתן לצפות בהן באור יום או שסובלות חדשות לבקרים מצריבות, צבירות, זמזומים ושאר מרעין בישין...
ברוכים הבאים להווה הנקי מפלזמות!:lol:(Y)